Győr és környéke

2014.11.12. 14:09

Gyakorlat - Hatalmas tömegbaleset Enesénél az M85-ös elkerülőn - fotók, videó

A csúszós úton egy veszélyes anyagot szállító jármű előzés közben megcsúszott és összeütközött egy autóval. Egy busz a teherautóba csapódott.

kisalfold.hu

A rendkívüli időjárási helyzetek kezelésére való felkészülés keretén belül a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a társszervek egy komplex közlekedési, mentési és lakosságvédelmi gyakorlatot tartottak szerdán az M85-ös autóút enesei felhajtó csomópontjánál.

Videó: Cseh Róbert

A gyakorlaton a - feltételezés szerint - a csúszós úton egy veszélyes anyagot szállító jármű előzés közben megcsúszott és összeütközött egy személygépkocsival. A balesetben egy jármű az árokba csúszott, a veszélyes anyagot szállító jármű az úton keresztbe fordult. Később a baleset részese lett egy autóbusz – amely a hirtelen fékezéstől felborult - valamint egy személyautó is. A feltételezett balesetben többen megsérültek és az útszakaszon torlódás alakult ki.

Gyakorlat az M85-ösön: Fotó: Cseh RóbertA feladatok megoldásában az egyenruhások mellett a Magyar Közút, az enesei polgári védelmi szervezet és a Máltai Szeretetszolgálat is részt vett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!