Győr és környéke

2014.05.13. 13:04

Számos kedvezményt biztosít a német autó győri márkaszervize - fotók

"Opel, ami sosem kop el" - szól a német autógyárról a híres mondás. A győri Nádor Autó Zrt esetében nem csupán ez igaz, de a korrekt szerelés és a magas szakértelem is. (x)

kisalfold.hu

Havonta 500-600 gépjárművet javítanak meg, ezek hatvan százaléka Opel

A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete a közelmúltban kampányt indított, hogy visszaszerezzék a márkaszervizek jó hírét. Az összes hazai autóimportőr márkaszervize csatlakozott a kezdeményezéshez: köztük a győri Nádor Autó Zrt.

"Mind havi, mind éves szinten rendkívül fontosak számunkra azok az ügyfelek, akik márkaszervizünkbe hozzák gépjárművüket, ha bármi gond adódik vele.

Havonta 500-600 gépjárművet javítunk meg, ezek hatvan százaléka Opel, de gyakorlatilag bármelyik márka esetében rugalmasan, az igényeket maximálisan figyelembe véve tudunk, mind árban mind pedig minőségben szolgáltatásokat biztosítani ügyfeleinknek" - kezdte érdeklődésünkre Czetti Béla.


Czetti Béla a szerelőcsarnokban


"Nem fordulhat elő, hogy tájékoztatás nélkül az gépkocsiját átvevő megrendelő a korábban kiadott árajánlattól eltérő összeggel találkozzon"

"Folyamatosan arra törekszünk, hogy az ügyfél számára minden tiszta és átlátható legyen. Mielőtt nekikezdünk az autója javításának, a dokumentált munkafelvételnél pontos árajánlatot tudunk számára nyújtani, melyen láthatja, milyen alkatrészre van szükség, az mennyibe kerül, s mennyi a hozzá tartozó munkadíj.

Nem fordulhat elő, hogy tájékoztatás nélkül az gépkocsiját átvevő megrendelő a korábban kiadott árajánlattól eltérő összeggel találkozzon. Kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel a szervizlátogatások előtt, alatt és után is.

Árajánlat készítésekor szintén a pontosságra és precízségre törekszünk.  A számlán nem csupán az alkatrészeket tüntetjük fel, de azt is megjelöljük, hogy adott alkatrészre milyen garanciát tudunk vállalni. Eredeti Opel alkatrész esetében ez 24 hónapra érvényes.

Az ügyfél minket mindig megtalál, mindig rendelkezésére állunk, minden munkálatról, javításról minden esetben számlát kap, az azon szereplő tételekre kivétel nélkül garanciát vállalunk.

"Nem fordulhat elő, hogy a javítást követően plusz 10-15 ezer forinttal megemelkedjen a végszámla" - folytatta Czetti Béla.


Nézze meg, hogyan javították ki és festették le újra a győri szerelők a törött Mitsubishit

"A győri kollégák többsége hosszú évek óta dolgozik nálunk"

"A minőségellenőrzésre és a képzésekre folyamatosan nagy figyelmet kell és tudunk fordítani: ez követelménye az Opel a Chevrolet és a Mitsubishi rendszereinek is.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a szervizben dolgozó összes munkatárasamnak ugyanazokat a továbbképzéseket kell meghallgatniuk, majd vizsgán számot adniuk tudásukról, mint például a németországi márkaszervizekben dolgozóknak.

A győri kollégák többsége hosszú évek óta dolgozik nálunk: büszkén mondhatom, hogy az összes Opel típus esetében szinte minden tudás a kisujjukban van.

A rendszeres továbbképzéseknek köszönhetően pedig az új modellekről is már a piacra kerülés pillanatában van ismeretük. Szerelőinknek négy nagy területen (hajtáslánc, karosszéria, elektronika és biztonsági berendezések) kell naprakész, gyakorlati tudással rendelkezniük.

Az Opel platinaszintű szerelőjévé csak az válhat, aki mindegyik kategóriában teljesítette a követelményeket" - magyarázta a Nádor Autó Zrt szerviz vezetője.


Festés után közel 80 Celsius-fokon száradnak az autók


Számos akció, kedvezmények a régi és új ügyfeleknek

"Szintén előny, hogy a kárpitos munkákat és speciális gépmunkákat leszámítva minden munkafolyamatot helyben tudunk elvégezni: a karosszéria szerelésétől a káresemények rendezésén át a kötelező karbantartásokkal az eseti javításokkal a műszaki vizsgával együtt teljes körűen.

Alapcsomagban 21990 ezer forintért vállaljuk az autók műszaki vizsgáját. Olajcserét régi autók esetében 9990 forintért, újabbak esetében 13990 forintért tudunk végezni - mindkét ár több mint kedvező a piacon.

Számos akciónk - például a 8500 forintért kínált állapotfelmérés - folyamatosan nagy népszerűségnek örvend, azoknak az ügyfeleinknek pedig, akik rendszeresen nálunk javíttatják gépjárművüket, további kedvezményeket biztosítunk.

Az anyacéggel karöltve alakítottunk ki rendkívül kedvező árakat a 4 évet meghaladó gépkocsikra, de például a 10 évnél idősebb gépkocsiknak alapesetként jár a 25 százalék alkatrész-kedvezmény Opel alkatrészek esetén" - mondta búcsúzóul Czetti Béla.


Nádor Autó Zrt. Opel Márkakereskedés  és Opel Szervíz

9028 Győr Fehérvári út 76.
GPS kód:
Hosszúság(Longitude): 17.665956,
Szélesség(Latitude): 47.675596

Tel.: +36/96 415-088
+36/96 528-822
+36/70 4500-456

Fax.: +36/96 413-503
Flottavonal: +36/70 4500-468
[email protected]

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 07.00-17.00
Szombat: 9:00 - 12:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!