Foci vb 2022

2022.12.13. 10:04

Foci VB 2022 - Állítólag megszerezné a horvátok 11-es ölő kapusát, Dominik Livakovicot a Bayern München

Manuel Neuer sérülése után állítólag a világbajnoki elődöntős horvátok kapusának, Dominik Livakovicnak a megszerzésén gondolkodik a Bayern München labdarúgócsapata.

MTI

Dominik Livakovic horvát kapus kivédi a japán Minamino Takumi 11-esét a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntõjében játszott Japán-Horvátország mérkõzés hosszabbítása utáni büntetõpárbajban

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Neil Hall

A Sky televízió információi szerint a bajor klub irányítói már fel is vették a kapcsolatot a 27 éves játékos menedzsmentjével. Livakovic szerződése még 2024 júniusáig szól a Dinamo Zagrebnél.

A kapus a kedd (ma) esti, argentinok elleni vb-elődöntőre készülő horvát válogatott katari menetelésének egyik kulcsfigurája, a japánok és a brazilok elleni mérkőzésen is a 11-es párbaj hőse lett.

A Bayern München csapatkapitánya, Neuer a múlt héten, síelés közben a lábát törte, így ebben a szezonban várhatóan már nem léphet pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!