ficánka

2009.02.21. 02:50

Franciaország, Párizs kipipálva :)

Itthon vagyok. Eléggé elfáradtam. Ez a hónap sűrű volt. De nagyon élveztem. :)

Tegnap este elmentünk egy pub szerűségbe. Találkoztam a barátnőm barátaival. 3-ig mardtunk, beszélgettünk, s megittunk egy-két sört. Sokat nem, mert egy sör 3 euró volt. :)

Reggel, ahogy már írtam, bepróbálkoztam az átírt múzeumkártyámmal a Picasso Múzeumba. Sikerrel jártam, nem vették észre, így a 4 napos bérletből 5 naposat csináltam, s nagyon megérte. :) Pont elegendő időm volt, hogy kényelmesen végigjárjam a múzeumot. Nagyon tetszett, igaz kicsit elvont volt néha, de jó volt látni ezt is élőben, nem csak a tankönyvek alapján. :)

Picasso Múzeum (balra tükörből tükröződik vissza az épület)

Picasso Múzeum (balra tükörből tükröződik vissza az épület)

A múzeum után metróval elmentem arra a helyre, ahonnan a busz indult a reptérre. Még jó, hogy időben ott voltam, mert a busz a rendes menetidő előtt 5 perccel indult el. A reptér iszonyatos volt. Állandóan sorban kellett állni. A check in is jó sokáig tartott, de az ellenőrzés előtt is sorok álltak. Miután sorra kerültem, megtudtam, hogy miért. Ugyanis engem is teljesen kipakoltattak. Egy hátizsák volt velem, de teljes üresre kipakoltatták, s az egész táskámat átvizsgálták. Nem tudom, mit láthattak benne az átvilágítás során. Az egyetlen fura dolog a mini Eiffel torony lehetett, amit a hugaimnak hoztam. De ki tudja. :)

Mikor végre beértem, s a táskámat is sikerült becsukni a második bepakolás után, újabb sor várt a beszállásnál. A repülőn aztán végig aludtam, nagyon elfáradtam. Most a vonatozással sem volt gond. Nem mentem túl, bár a nyugatin érdekes lett volna túlmenni. Nyugatitól megint gyalogoltam a Keletiig, majd a győri vonaton megint csak aludtam. :)

Mikor megérkeztem, hugaim és anyu már a vágánynál vártak. Odaadtam nekik a mini Eiffel tornyos kulcstartót, de előtte kiváncsiságból megkérdeztem, hogy mit tudnak Párizsról. Erre a válasz nagy büszkén az volt, hogy a Tejfel tornyot ismerik. :) Édesek. Tisztáztam utána, hogy az nem Tejfel, hanem Eiffel torony.

Mikor hazaértem, láttam, hogy kaptam megint egy interjú időpontot. Média gyakornoki állás. Unilevertől nem hívtak vissza még, majd hétfőn felhívom őket a L'oreal-os interjú után. Aki meg ma írt, csütörtökre hívott interjúra. Még karácsony előtt küldtem nekik el az önéletrajzom, s mondták, hogy megkeresnek majd ha hazaérek. Nem gondoltam, hogy tényleg meg fognak keresni. Tökre örülök. :)

Jövő hét sűrű lesz, albit és állást is keresek. Csak az a baj, hogy amíg nem tudom pontosan a szakgyak helyét, addig nem igazán tudok albit sem keresni. De majd lesz valami. Most pihizek a hétvégén, meg hugaimmal szerintem szánkózgatunk, s egyebek. Most megyek is aludni, mert hulla fáradt vagyok, csak nem akartam blog nélkül hagyni az olvasókat. Remélem még olvasnak. :) A kommenteket nem látom, de másnál sem. Befagyott a rendszer talán. :)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!