Szia EYOF

Ki vagyok én?

Ötödik osztályba készülök, és versenyszerűen kardozom a TFSE tagjaként — hetente öt edzésem van. Idén az országos Diákolimpián bronzérmet szereztem és a dobogóra két csapattársammal állhattunk fel, az első három helyet a mi egyesületünk szerezte meg, amire nagyon büszkék vagyunk. 

Hobbijaim között is szerepelnek a sportok: szeretek focizni és meccseket nézni, az eseményekről való tudósítás mindig nagyon izgalmas volt számomra.  Gyakran pingpongozom, emellett érdekel a történelem is.

Anyukám győri születésű és nagyon szerette volna, ha eltöltünk egy kis időt a szülővárosában, ezért szerettünk volna az eseményen önkéntesként részt venni, de sajnos magasabb volt a korhatár.

Így nagyon örültem annak a lehetőségnek, hogy diákként tudósíthatok az EYOF Európai Ifjúsági Olimpia eseményeiről és már várom a mérkőzéseket. Nagyon szurkolok a magyar versenyzőknek és örülök, hogy sok külföldi csapat játékát láthatom, sőt közvetíthetem.

Készítettem egy Facebook-oldalt és egy Youtube-csatornát az eseményhez, amin szeretnék élőben is bejelentkezni. Örülök, ha velem tartotok.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!