Életstílus

2019.04.14. 16:25

Világszerte akadozik a Facebook

A Verge szerint a hiba egyes területeket intenzívebben érint.

Magyar idő szerint délután fél egy óta súlyos fennakadások vannak a Facebook működésében, javarészt elérhetetlen az oldal. A problémák a Facebook további szájtjait és alkalmazásait is érintik, problémák vannak az Instagrammal és a WhatsAppal is - írja a Verge nyomán a 444.hu.

A Facebook és az Instagram a Verge jelentése szerint elérhetetlen - nálunk ugyan megy az oldal, de nem működnek egyes funkciók. A Facebook.com sok helyen elérhetetlen, és ha valakinél nyitva van az oldal, ott nem frissül a news feed. Ez a jelenség már a kora reggeli órákban is megfigyelhető volt egyes magyarországi felhasználóknál.

A Verge szerint a hiba egyes területeket intenzívebben érint.

A downdetector oldala szerint az első összeomlás valóban magyar idő szerint fél egy körül történt, akkor nagyjából ezer jelzés érkezett hozzájuk erről. Egy óra körül már ennek ötszöröse futott be hozzájuk.

A Facebook márciusban órákra elérhetetlenné vált, a technikai problémákat 24 óra alatt sikerült csak teljesen kiküszöbölni - ez volt történetének eddigi legnagyobb leállása. A Verge már kereste a Facebookot az ügyben, de még nem kapott hivatalos magyarázatot a történtekre.


Saját felhasználói tapasztalataink és a médiában terjedő beszámolók alapján 15 órára nagyrészt sikerült elhárítani a hibákat. Azt még mindig nem tudjuk, mi volt a fennakadás oka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!