Egyperces

2019.09.10. 00:00

Közös vacsorára invitálta Messit és Ronaldót Vilnius polgármestere

A két kiváló labdarúgó a litván főváros legjobb tíz étterme közül választhat.

MTI

Remigijus Simasius vilniusi polgármester kezdeményezte, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo közös vacsorájára a litván fővárosban kerüljön sor.


"Vilnius gasztronómiai közössége meghallotta, hogy Ronaldo szívesen leülne vacsorázni Messivel" - nyilatkozta hétfőn Simasius.


A két kiváló labdarúgó a litván főváros legjobb tíz étterme közül választhat, a polgármester ugyanis jelképesen már mindegyikben asztalt foglalt a portugál és az argentin csatár részére.


A két kiváló futballista hosszú évek óta rivalizál egymással a pályán, illetve a különböző egyéni elismerésekért. Augusztus 29-én az európai szövetség monacói díjátadó gáláján egymás mellett ültek, ezt követően jegyezte meg Ronaldo, hogy még soha nem vacsoráztak együtt.


A Juventus csatára már kedden megismerkedhet Vilnius kulináris élvezeteivel, ugyanis hazájának válogatottjával Litvánia vendége lesz Európa-bajnoki selejtezőn.


(Lead-kép: MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!