Egyperces

2017.05.05. 11:44

Sopronban is szólnak majd Sebestyén Balázsék

Egy napig ment a találgatás, mit akar bejelenteni Sebestyén Balázs a Reggeli Show-ban. A Rádió1 csapata nem húzta tovább a hallgatók idegeit és elmondták, miről is van szó.

kisalfold.hu

Országos lefedettség, fizetésemelés, kitelepülés a Reggeli Show neve Morning Show-ra változik - írja a Nők Lapja Café, vagy esetleg Sebestyén Balázs bejelenti, hogy újra apa lesz  - ezek a legkedveltebb tippek abból a több, mint 600 hozzászólásból, ami a NAGY BEJELENTÉS videó alatt olvasható: 





Annyira beharangozták a Reggeli Show-ban a BEJELENTÉST, hogy izgatottan várták a hallgatók az adást. "Láttuk, hogy mindenki mindent tippelt és egészen elvetemült tippek is voltak" - kezdte Balázs, akinek a felvezetőjéből már lehetett sejteni, hogy mi lesz a mondandója.

Megígértük a hallgatóknak, hogy szólunk, ha több helyen leszünk hallhatóak. A jó hír az a történetben, hogy rengeteg rádió jelentkezett, aki szeretne becsatlakozni a Rádió1-be.


Kereskedelmi és programmegállapodások születtek, ami nagyjából annyit jelent, hogy ezekben a városokban hallhatóak lesznek: Pécs és a Baranya megyei régió, Komló, Villány, Mohács, Debrecen, Sopron, Eger, Salgótarján, Tiszafüred, Abádszalók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!