Egyperces

2017.03.29. 09:06

Konta Barbara nagy pocakkal tér vissza a képernyőre

12 éve szakított a nyilvánossággal. Rájött, hogy - bár imádta a sorozatot és a színházat -, az nem az ő útja.

Konta Barbara hosszú idő után ismét tévéműsorban tűnik fel, a Barátok közt egykori Hoffer Esztere jövő hét szerdán kerül ismét képernyőre a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában. Ám nem ez az egyetlen örömhír a magyar médiát 12 éve maga mögött tudó anya kapcsán - írta meg a Blikkre hivatkozva a Bors.


Egy hét múlva szülök - mondta Konta, akinek első házasságából már van egy nyolcéves kislánya, Franciska, akivel együtt szerepeltek a TV2 műsorában, még nagy pocakkal.

Nagyon várja már a hugica érkezését és már én is! Bár jól viselem a várandósságot, a vége felé azért már nehezebb. Tényleg minden terhesség más, és ugyan nem mondom magamra, hogy milyen öreg vagyok, de csak eltelt nyolc év.

Konta válása óta magyarországi szuperprodukciók sztárjainak utaztatását szervezi, és új párjával nagy boldogságban várják a második gyereket.

Visszavonulásáról a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy

Éreztem, hogy az nem az én utam. Imádtam azt a hét évet, ami a sorozatról és a színházról szólt, de tudtam, hogy nekem váltanom kell. Mindezek nélkül viszont nem tudnám ennyire értékelni a mostani életemet. Nagyon boldog vagyok – jelentette ki. Szakmailag is megtalálta a számításait, és a magánélete is harmonikus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!