Egyperces

2014.11.19. 12:27

Csobot Adél, Kocsis Tibo és Steiner Kristóf vadállatokkal pacsiztak

A sztároknak régi álma vált valóra a közös képekkel, így népszerűsítve tovább az országos #hiFIVE mozgalmat.

[namelink name="Csobot Adél"] mosómedvével, [namelink name="Kocsis Tibo"] két fehér oroszlánnal, [namelink name="Steiner Kristóf"] pedig cápaharcsákkal fotózkodott. A hírességek azért pacsiztak le a vadállatokkal, hogy régi félelmüket győzzék le, de volt, akit a kíváncsiság hajtott, vagy éppen egy súlyos civilizációs problémára kívánta felhívni a figyelmet. A sztároknak régi álma vált valóra a közös képekkel, így népszerűsítve tovább az országos #hiFIVE mozgalmat.

Fotó: Fotókredit-Fashiondays.hu.

Csobot Adél mosómedvével.
Fotó: Fotókredit-Fashiondays.hu

Három híresség is vadállatokkal fotózkodott a napokban. Csobot Adél a Budakeszi Vadaspark mosómedvéjét látogatta meg, Steiner Kristóf cápaharcsákkal szelfizett Izraelben, Kocsis Tibo pedig két oroszlánnal barátkozott össze egy-egy fénykép erejéig. A sztárok legyőzték félelmüket és pacsit adtak a vadállatoknak, csatlakozva a #hiFIVE kampányhoz, amely divathullámként söpör végig Magyarországon.

Fotó: Fotókredit-Fashiondays.hu

Steiner Kristóf cápaharcsákkal.
Fotó: Fotókredit-Fashiondays.hu

- Az igazi #hiFIVE pillanat nem más, mint megélni egy örömteli pillanatot, legyen az egy jóhír, egy mókás esemény, és azt megkoronázva összecsapod a kezed valakivel. Én az örömömet most Dagival, a mosómedvével osztottam meg. Imádtam, pedig korábban nagyon tartottam tőlük – mesélte nevetve Csobot Adél, aki a többi hírességgel együtt az állatos #hiFIVE fotókat feltöltötte Facebook-ra és Instagramra, hogy mások is kedvet kapjanak csatlakozni a Fashion Days által indított mozgalomhoz.

Kocsis Tibo régi vágya volt, hogy fehér oroszlánokkal találkozzon, amire e megmozdulás remek alkalmul szolgált, s amelynek kapcsán Steiner Kristóf egy komolyabb problémára is felhívta a figyelmet.

Fotó: Fotókredit-Fashiondays.hu

Kocsis Tibo két fehér oroszlánnal.
Fotó: Fotókredit-Fashiondays.hu

- Hat éve folytatok vegán életmódot, azaz nem fogyasztok semmilyen állati származékot, kerülöm az állatokon tesztelt kozmetikumokat, és igyekszem felemelni a hangomat azokért, akik maguk nem tudják megtenni. Ismerd meg a cápaharcsát: bár vadon élő állat, a civilizációnknak "köszönhetően" a világ legrosszabb körülmények között tartott hala. Az én hiFIVE üzenetem mindenkinek: a saját, békés eszközöddel inspirálj másokat is arra, hogy közösen jobb hellyé változtathassuk ezt a bolygót – mondta Kristóf fotója kapcsán.

A trendteremtő mozgalom célja, hogy az emberek vegyék észre a mindennapokban rejlő csodát és éljék meg az élet legapróbb pillanatait!

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!