Kisalföld logö

2019. 06. 27. csütörtök - László 22°C | 32°C Még több cikk.

Vizsgálat indult egy bilincsben pózoló rendőrnő ügyében

Tényfeltáró vizsgálatot rendelt el a Pécsi Városi Rendőrkapitányság pénteken, miután egy rendőrnőről szokatlan fotók jelentek meg az egyik közösségi portálon - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Zsobrák Péter megerősítette, hogy egy pécsi tiszthelyettesről készültek a fotók. A világhálón közzétett felvételek egy részén a rendőrnőt egy férfi összebilincselt kézzel átkarolja.

Ugyanez a férfi a többi képen hol egyedül, hol egy másik nővel látható szamurájkarddal és pisztollyal, nem kizárt, hogy a fegyver a rendőrnőé. A rendőrség a tényfeltáró vizsgálat során dönt arról, történt-e etikai vagy más vétség.

Olvasóink írták

 • 9. Reális 2010. január 30. 12:41
  „Na ilyen ez,ha a cigány rendőrnek megy!”
 • 8. Dörgés 2010. január 30. 00:03
  „Lehetet, volna egy, bumm..6.kép :-)”
 • 7. Dörgés 2010. január 29. 23:57
  „Képeket elnézve tényleg nagyon sötét.....”
 • 6. Dörgés 2010. január 29. 23:55
  „Bocs nem tudtam kiröl van szó.
  A fényképen egy Walter P-99 gáz-riasztó fegyver látható. A cső felnagyításánál látható a csőben található csapolás, ami az éles lőszer használatát, kilövését akadályozza meg.
  De tény hogy nem egy társasági oldalra való képek. Elég hülye p.csa.

  Alkotmány 33. § A Kormány jog köreit, felépítését, ,,működését" taglalja.
  BTK 33. § A büntethetőség elévülése
  :-))”
 • 5. Csetneky 2010. január 29. 21:04
  „Az nem szerepel a cikkben, hogy cigány. Miért? Diszkrimináció?”
 • 4. medvemaczi 2010. január 29. 19:42
  „Az alkotmányod pedig itt van:) :

  33. § (1) A fegyver használata - törvény eltérő rendelkezése hiányában - nem veszélyeztetheti mások életét, testi épségét, javait, a természeti értékeket, s másokban indokolatlanul félelmet nem kelthet.
  (3) Fegyvert nyilvános helyen, közterületen - nem kereskedelmi célból - úgy kell szállítani, viselni, hogy a fegyverviselés tényét mások ne észleljék (rejtve viselés, szállítás).
  A 33. §-hoz: A közrend és a közbiztonság védelme érdekében a javaslat a fegyverek használatának, viselésének és szállításának főbb szabályait is megállapítja oly módon, hogy az az élet- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, illetve más személyekben ne kelthessen félelmet. E szabályozás szerint a fegyvert tilos olyan célból használni, hogy az másokban félelmet keltsen. Ezzel a jogalkotó szándéka szerint a fegyvert csak arra a célra lehet használni, amire azt engedélyezték. Az ettől eltérő használat az engedély visszavonását eredményezi.
  A törvény szerint a fegyver viselése csak egy felelős személyre bízható, nem pedig egy felnőtt testében élő gyermekre. A fegyver veszélyes dolog. Pont az ilyen esetek szolgáltatnak támpontot egyébként azoknak, akik a rövidcsövű tűzfegyverek általános viselésének lehetőségét akadályozzák.”
 • 3. medvemaczi 2010. január 29. 19:41
  „Dörgés: Hogy jön ide a magánélet amikor a szolgálati fegyverével, szolgálati ruhában "menőzik"? És mindezt még fel is tölti az "emberkatalógusba"... Nem tudom mit képzelt...”
 • 2. medvemaczi 2010. január 29. 19:38
  „A "rendőrnő" éppenséggel roma, egy felzárkóztatott roma pontosabban akit a mi pénzünkön tanítottak! Minek???
  Egy HAZAI portál jogos kérdései:
  "Vajon mit lépnek a rendőri vezetők, Cseri Szilvia felettesei? Ez lenne a "romák integrálása", a "felzárkóztatás", ezért kell több roma rendőr?"

  Kíváncsian várom a végét...”
 • 1. Dörgés 2010. január 29. 19:37
  „Magán élet? Alkotmány? Vagy csak le akarják járatni.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rozgonyi Krisztina a Nemzeti Hírközlési Hatóság új elnöke

Bajnai Gordon miniszterelnök február 1-jei hatállyal Rozgonyi Krisztinát nevezte ki a Nemzeti… Tovább olvasom