Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Pénteken még kampányolnak a pártok

Tizenhárom kerületben, majdnem negyven helyszínen tart kitelepülést az MSZP pénteken Budapesten.

A Fidesz elnöke televíziós és rádiós interjúkat ad, és a Jobbik, illetve az LMP is rendezvényeket hirdetett a kampánycsendet megelőző napra; az áprilisi országgyűlési választáson induló politikai erők országos kampányukat egyébként csütörtökön zárják.

A kampánycsend előtti napon lesz olyan kerület, ahol tíz helyszínen is folytatnak utcai kampányt a szocialista képviselőjelöltek - tudta meg az MTI. A fővárosi kampányzáró pikniket és fórumot Kispesten tartják, a budapesti elnök, Burány Sándor választókörzetében.

A Fidesz első embere több televízió és egy rádió felkérését is elfogadta a pénteki napra. Orbán Viktor megszólal a Magyar Televízió Ma Reggel, a TV2 Tények Este, az InfoRádió Aréna című műsorában, illetve a HírTV esti adásában - derül ki a pártvezető honlapjáról.

A Jobbik - honlapja szerint - vidéki helyszíneken lakossági fórumokat, Morvai Krisztina államfőjelölt részvételével kampányzáró rendezvényt és Vona Gábor kormányfőjelölttel autós felvonulást tervez.

Az LMP képviselőjelöltjei pénteken, a kampánycsend előtti napon köztereken, interneten és telefonon is elérhetők lesznek, hogy válaszoljanak a pártról és programjáról szóló kérdésekre. Az egyéni képviselőjelöltekkel a köztereken is találkozhatnak a választópolgárok, és az LMP performanszot hirdetett a korrupció miatt eltűnt pénzek bemutatására.

Az MDF és a Civil Mozgalom az MTI információi szerint nem tervezi nagyobb rendezvény megtartását pénteken.

Olvasóink írták

 • 11. GYMS 2010. április 09. 20:48
  „Na jó...innen már minden értelmes ember eltűnt, csak a Jobbikosok győzködik még egy ideig egymást arról, hogy szavazzanak a Jobbikra. :)
  Igazán mulatságos fiúk vagytok, de akadt egy sokkal jobb esti programom! ;-)
  KIKAPCS! SZEVASZ!
  Találkozunk vasárnap este, immáron a TÉNYEK birtokában!
  Üdv mindenkinek:
  GYMS”
 • 10. akinemfél 2010. április 09. 16:22
  „MAR JON A JOBBIK ES AKKOR VEGRE REND LESZ ITT ! HURRA ! ELJEN A KATONAI ALLAM !
  CSAKIS A JOBBIKRA ERDEMES SZAVAZNI - A NEP NEVEBEN ! SZAVAZZ A KOTELEZO SORKATONASAGRA (WWW.JOBBIK.HU A HIVATALOS PROGRAM 71,OLDALAN),A GARDA FELFEGYVERZESERE ES ALLAMI TAMOGATASARA (UGYANOTT), A GIGANTIKUS ALDOZATOK ARAN LETREHOZOTT GIGANTIKUS MAGYAR HADSEREGRE (MEGLEPO RESZLETESSEGGEL A 70-72.OLDALON - TAMADAS GRIPEN VADASZGEPEKKEL ?!!) !
  A FIATALOK MA IS MIND A VERUKET AKARJAK ONTANI A HAZAERT ! ELEG A LAZASAGBOL ! JOJJON A GARDISTAK ALTAL SZERKESZTETT JOBBIK TV MINDEN CSATORNABOL (OLVASD EREDETIBEN AZ 54.OLDALON!) ! MOST SZEP LENNI KATONANAK - INGYEN KAJA-PIA-SZALLAS-RUHA = A MUNKANELKULISEG MEGOLDASA ! A NEP NEVEBEN CSAKIS A JOBBIKRA FOG SZAVAZNI MINDENKI ! HURRA !!!”
 • 9. jörg 2010. április 09. 15:17
  „Jobbnyokok!

  Útravalóul:

  BETELT A POHÁR

  2010-04-09 13:10
  Betelt a pohár: alapítója hagyja ott a Jobbikot (+videó)

  Kilépett a Jobbikból Rocskár György, a párt szegedi szervezetének korábbi elnöke. Döntését a Jobbik utóbbi időben megváltozott politikai irányvonalával indokolta. Elfogadhatatlannak tartja azt is, hogy olyan emberek kerültek a pártba, akiknek csak megélhetési politizálást jelent a Jobbik.

  http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=316712

  NESZTEK!!!!”
 • 8. adalfold 2010. április 09. 13:24
  „ORWELLI DIKTATÚRA,FIDESZ
  CENZURÁLT HÍREK A FIDESZES MAFFIA MÉDIÁBAN

  http://www.kisalfold.hu/valasztasok2010/jogsertesek_miatt_feljelentest_tesz_az_ovb/2151165/

  MIÉRT ?NINNCS VITA?
  MERT FÉL ATTÓL, HOGY NEM LEHET DIKTÁTOR!

  ÍME.LELEPLEZVE.”
 • 7. akinemfél 2010. április 09. 13:00
  „CSAKIS A JOBBIKRA ERDEMES SZAVAZNI - A NEP NEVEBEN ! SZAVAZZ A KOTELEZO SORKATONASAGRA (WWW.JOBBIK.HU A HIVATALOS PROGRAM 71,OLDALAN),A GARDA FELFEGYVERZESERE ES ALLAMI TAMOGATASARA (UGYANOTT), A GIGANTIKUS ALDOZATOK ARAN LETREHOZOTT GIGANTIKUS MAGYAR HADSEREGRE (MEGLEPO RESZLETESSEGGEL A 70-72.OLDALON - TAMADAS GRIPEN VADASZGEPEKKEL ?!!) !
  A FIATALOK MA IS MIND A VERUKET AKARJAK ONTANI A HAZAERT ! ELEG A LAZASAGBOL ! JOJJON A GARDISTAK ALTAL SZERKESZTETT JOBBIK TV MINDEN CSATORNABOL (OLVASD EREDETIBEN AZ 54.OLDALON!) ! MOST SZEP LENNI KATONANAK - INGYEN KAJA-PIA-SZALLAS-RUHA = A MUNKANELKULISEG MEGOLDASA ! A NEP NEVEBEN CSAKIS A JOBBIKRA FOG SZAVAZNI MINDENKI ! HURRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 6. Luighi 2010. április 09. 10:57
  „Azt már hallottátok, hogy az összes magyar lovasszobron kicserélik a fejeket Viktoréra!?
  Itt sorakoznak frisssemn leöntve nálam, mind az 1956 darab!
  Nehogymá a Kósának legyen debrecenben freskója neki meg lovasszobra 1 se!
  És a "Pelé álma" nevűn is dolgozunk már gőzerővel! Az 2m-rel magasabb lesz mint a Sztalin szobor volt, és a Kossuth téren állítjuk fel!”
 • 5. vitriol2 2010. április 09. 09:29
  „egy kis izelitő a jobboldali és szélsőjobboS. párt egyik vita témájához:

  "A választásokon a második helyért küzdő Jobbik ugyan tiszta, új erőként hirdeti magát, de számos meghatározó politikusa érintett különböző gyomorforgató ügyekben. Az elmúlt hetekben fény derült jó néhány jobbikos vezető és képviselőjelölt szabad demokrata és szocialista előéletére, illetve az SZDSZ-hez és az MSZP-hez köthető ,,pénzszerző tevékenységük" is nyilvánvalóvá vált. Vona Gábor jobbszélre átigazolt nemzeti bolsevik pártjában jócskán találhatók volt MSZMP-s potentátok is. A magát konzervatív morális magaslatokon láttatni kívánó Jobbik és szövetséges szervezeteinek több tagja ugyanakkor érintett pornó-, drog-, valamint abortuszügyekben. Egyes jobbikosok és a párt holdudvarába tartozók esetében pedig bűnözői kapcsolatok is felsejlenek."(MagyarHirlaponline" hát igen a fidesz egyik pártkiadványa irja a fenti sorokat mikor Náluk az össze "felső"szintü "vezető"-nél kimutatható az MSZMP-s ;KISZ-es mult.:
  Orbán Viktor az egykori KISZ-titkár, .

  Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
  Fónagy János - MSZMP tag
  Vonza András - MSZMP tag
  Varga Mihály - KISZ titkár
  Deutsch Tamás - KISZ titkár
  Orbán Győző - párttitkár, Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.
  Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár
  Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
  Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
  Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
  Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
  Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
  Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
  Chikán Attila - MSZMP tag
  Pintér Sándor - MSZMP titkár”
 • 4. FREDDY/S 2010. április 09. 08:05
  „Nagy a tét, mert nyolc évig lehetett a saját érdekeket képviselni, Nokia dobozokkal hazárdjátékozni, és a választókat reggel, délbe összevissza becsapni, nemde...”
 • 3. FREDDY/S 2010. április 09. 07:51
  „Az lenne tisztességes, ha egy képviselő csak két ciklusban ücsöröghetne a parlamentben, utána meg dolgozna, mind minden tisztességes állampolgár, ezáltal a korrupció jelentősen csökkenhetne. nemde...”
 • 2. vitriol2 2010. április 09. 06:40
  „a egy jobbikuS() kampány"rendezvény":
  Vona a szélsőjobb pártvezére bevonult-a maffiozo jellegü büncselekményeket elkövető- testörei gyürüjében a betiltott gárda sorfala közt melyek élén a köztörvényes -visszaeső- bönözö megyei alvezérek álltak. Vona , hogy cáfolja pártjuk és tagságának nemzetiszocialista/hungarista jellegét fejet hajtott két hungarista/nyilas-Pronay és Héjjas- két gárda szakászak névadoja emlékére, Vona a "fejhajtás" elött felhivta a szinpadra a nemzetiszocialista érzelmü/párttagságu Tirityán testvért a "betyárok" szovivőjét. A rendezvény a szintén a jobbikkal együttmüködést aláiro, de (nem)sajnos most terrorista vádak alaposgyanuja miatt elözetesben lévő"hidfoglalonak" elrendeltek egyperces mélymagyar"fejhajtással folytatodott. A rendezvény fénypontja a homosexulisták érdekében kifejtett "jogászi" tevékenysége miatt sokk millát és dijat kapo M.Krisztina fellépése volt, de egy "farkincában" majdnem megbotlon. M.Krisztina beszédében a parlamenti pártokat szapulta és megjegyezte, hogy ő már csak tudja mert már -korábban- mindegyiket "kiszolgálta". hát erről ennyit. Majd a párt"első"embere felsorolta a kampány"csatákban elesett hösöiket: pornosQrva gárdistanő, homo és kábitoszeresszovivő, feleséggyilkos jelölt.stb”
 • 1. GYMS 2010. április 08. 22:01
  „Hát akkor kezdjük mindjárt ezzel:

  http://www.mno.hu/portal/705954

  Ilyen az, amikor a fagyi visszanyal... :)))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kubatov és az adatbázis: vizsgálat indul

A Központi Nyomozó Főügyészséghez csütörtökön megérkezett az MSZP feljelentése választás rendje elleni bűncselekmény miatt. Tovább olvasom