Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Jogerős az LPM, a Jobbik és a Civil Mozgalom országos listája

Érdemi vizsgálat nélkül elutasította a Legfelsőbb Bíróság (LB) az LMP, a Jobbik és a Civil Mozgalom országos listájának nyilvántartásba vétele ellen benyújtott felülvizsgálati kérelmet, mivel a kérelmezők nem tettek eleget illetékfizetési kötelezettségüknek. A három országos lista nyilvántartásba vétele tehát jogerőssé vált.

Az Országos Választási Bizottság (OVB) múlt csütörtökön vette nyilvántartásba a Lehet Más a Politika, a Jobbik Magyarországért Mozgalom-Párt és a Civil Mozgalom országos listáját, mivel a pártok megfeleltek a törvényi követelményeknek, azaz legalább hét területi listát tudtak állítani.

Az országos listák nyilvántartásba vétele ellen két magánszemély nyújtott be a törvényi határidő lejártáig (vasárnap 16 óráig) felülvizsgálati kérelmet. A kérelemben összesen kilenc OVB-határozat felülvizsgálatát kérték, az országos listák mellett például az OVB mentelmi ügyben hozott határozatának felülvizsgálatát is.

Az LB a kérelmet hivatalból elutasította, érdemben nem vizsgálta, mivel a kérelmezők nem tettek eleget illetékfizetési kötelezettségüknek.
Az LB hétfőn keltezett végzése emlékeztet rá: az LB március 8-ai jogegységi határozata szerint a választási ügyekben a bírósági felülvizsgálat iránti nemperes eljárás nem tárgyi illetékmentes. A választási bizottság határozatának bírósági felülvizsgálata iránti eljárásban az illeték 7500 forint.

Olvasóink írták

 • 6. ssmd 2010. április 01. 22:21
  „Bokros Lajos a köztévében ismertette az MDF programját:

  http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/04/01/21/Magyarorszag_valaszt_2010_aprilis_1__MDF.aspx”
 • 5. háté 2010. március 31. 15:36
  „Hogyan mennek a dolgok fityeszéknél?-

  Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úr!
  Köszönjük, hogy ilyen bátran és nyíltan kiáll az igazságért! Végre egy igaz ember! Kitartás, mi siófokiak Ön mellett álunk!

  Tudja Ön, hogy Balázs úr egész famíliája valamelyik önkormányzati vállalkozásban talált munkát magának. Testvére: a Kálmán Imre Kulturális Közponban, annak fia a Galériusban, Márk fia a Termofokban kezdett, ma már ő is a Galériusban dolgoznak, biztosan nem minimálbérért. Könnyű neki, ő a város főnöke és tulajdonosa.

  Milyen érdekes, Balázs Márk ügyvezető a saját Kft-ében, mellette jó pénzért vezető a város fürdőjében, nyaralótulajdonos az Aranyparton (OTP Ingatlan Rt-től kapta ajándékba), igaz ez csak egy luxus faház az OTP-s ingatlanok között. Lakásra se kellett spórolnia, kapott apucitól egyet a fecskében, most vette mag neki Nagy Sándorné képviselő a helyi védettségű volt tanácsi pedagógus házat (a Park Hotellel szemben), hálából, de az meg hogy lehet?! 2 állása is van, 2 lakása is van? Soknak se munkája, se lakása?! Hol itt az igazság.

  Nézte a legutolsó testületi ülést? A hírhedt képviselőasszony és pudlikutya társa Újvári Pista, elnyerték közbeszerzésen a város zöldterületeinek gondozását is! Hogyan is van ez??? Ja, hogy mindent a Royal visz?!? Ki állítja meg végre őket?
  Az alpolgármester (a közbeszerzési tanács elnöke) Újhelybau BT-je épít minden önkormányzati beruházást? Ki állítja meg ezt a korrupciót?!?

  Mi is van a Gruberral? Ja, azért kellett kirúgni 20 dolgozót a hivatalból, hogy az ő lányát elhelyezzék?
  Rendes ember, a volt feleségéből is igazgatónőt csinált a FIDESZ a Krúdyban?!

  Na és mi a véleménye a Fideszes Németh Lajos megyei képviselőnkről? Fiát kirúgták a Krúdyból, elfelejtett bejárni (akkor még a Surin Zsuzsa volt az igazgatónő - mennie is kellett). Majd olvashattunk róla (a nagyobbikról) a médiákban: kábítószer terjesztő lett! Ja apuci is lenyilatkozta: mit tehetne? 5milliót tett le a főnöke a Royal -né, ki is hozták a hűvösből.
  Majd a Nagyné-Balász hálából a választási kampányban nyújtott és nyújtandó segítségéért, milliókért szerzett jó ügyvédet. Mára már szabadlábon van, jogi asszisztensire jár Fehérvárra. Szép előmenetel?! De azért nézze meg az iwiw oldalukat, kivel is villognak a kis roma puják? A Marian Cosma gyilkosaival! Lajos papa, pedig az Újhelyi Strand Büféjének és már Pizzázóának (önkormányzati tulajdonú Balatonparti Kft-től vette bérbe) is a bérlője a választási eredményeket ezzel hálálta meg a polgármesterünk a mi pénzünkből?!

  Ki állítja meg végre a hatalmasok ámokfutását...?!? Kérjük, ne hagyja abba!

  A szavazófülkét MÉG nem tudják ellenőrizni. Mi is Önre szavazunk!
  a Koboldok”
 • 4. háté 2010. március 31. 15:33
  „Egy kis izelítő, hogy is megy a dolog fityeszéknél! --miért is csak az elmúlt 8-évet akarja elszámoltatni az ugyan csak rablóbanda fityesz?

  Ámokfutás 1998-2002 Ugyanez várható 2010-től?
  Szinte valamennyiről írtak már az újságok, beszámoltak róluk a rádiók, televíziók, s java részük megjárta a nyomozóhatóságokat. Hiába. Vádemelés nem történt. Sem hűtlen, sem hanyag kezelés gyanújával. Így hát meg kell szoknunk, hogy ma Magyarországon a közpénzeket pazarlóan kezelni, az államnak hátrányos üzleteket kötni - szabad. Meg kell tanulnunk hinni Simicska Lajos elhíresült véleményében, amit arra a kérdésre fejtett ki, hogy miért vesz valaki egyetlen napon tucatnál több milliós veszteségű céget: a hülyeség állampolgári jog.
  Az ügyek más csoportjában még csak nyomozás sem indult, meg sem kérdezték, miért költöttek ennyit. Csak az Országimázs Központ vezetője adott választ, mikor arról faggatták, hogy közpénzekből mennyit költött az augusztus 20-ai tűzijátékra: a nagymamát sem kérdezzük, mennyibe került a mák a karácsonyi bejglibe.
  Hát igen. Megálmodták, megették...
  Millenáris
  1. Szabad ma Magyarországon 500 ezer darab karórát venni 70 millió forintért, majd egy vanuatui off-shore céget is közbeiktatva eladni 350 millió forintért.
  2. Szabad ugyanezekre az órákra közbeszerzési pályázatot kiírni, a pályázatra alvállalkozóként Globe Trotters Kft. néven céget alapítani, az órákat pedig 402 millió forintért eladni a Millenáris Kht.-nek. Szabad végül ezeket az órákat ingyen szétosztani.
  3. Szabad az órákra kiírt pályázatból származó pénzt továbbadni más vállalkozásoknak, majd e vállalkozásokat színlelt szerződésekkel fantomizálni.
  4. Szabad a Millenáris Kht. vezetőjeként a két évre szóló 3,4 milliárd forintos költségvetést egy év alatt elkölteni, majd kormánygaranciával 1,5 milliárd forint hitelt felvenni.
  5. Szabad fél év alatt a Millenáris Park őrzés-védelmére egy vidéki rendőrkapitányság éves költségvetésének megfelelő összeget, mintegy 100 millió forintot elkölteni.
  6. Szabad a Millenáris Park medencéiben úszkáló halak etetésével megbízott dolgozónak havonta 120 ezer forintot fizetni.
  7. Szabad a park vendégkönyvét, a Millenniumi Kódexet 7,5 millió forintért őriztetni a Köztársasági Őrezreddel.

  Ha ezt akarod szavazz rájuk.

  De ha igazi változást, és mindenkire kiterjedő elszámoltatást akarsz,---szavazz a Jobbikra”
 • 3. csiga_biga 2010. március 31. 11:39
  „2. jörg: ez a lista télleg jó, most végigolvastam! :)”
 • 2. jörg 2010. március 31. 09:46
  „akinemfél

  Nem baj, itt egy JOBB KIS LISTA A JOBBIKRÓL....MEG A SZEBB JÖVŐRŐL....

  A JOBBIKOS LISTA

  ,,A politikát szolgálatnak fogjuk fel..."

  ,,A Jobbik egy keresztény erk.ö.l.csi alapokon álló nemzeti párt. Nem várjuk el tagjainktól, hogy vallásgyakorló, hívő emberek legyenek, de azt igen, hogy azonosuljanak a krisztusi tanítás értékrendjével. Ez nem melldöngetést és álszent képmutatást jelent, hanem azt, hogy a politikát szolgálatnak fogjuk fel, amelynek célja, hogy az igazságot, a szolidaritást és a rendet megjelenítse a társadalmi működésben" - olvasható a Jobbik választási kiskátéjában.

  ,,A népesedés- és családpolitika hiánya, valamint az általános értékválság, az individualizmus erőszakos terjesztése, a család intézménye ellen elkövetett sorozatos támadások együttes hatására a gyermekvállalás időben kitolódott, mértéke a nemzet fennmaradását már rövid távon ve.s.z.él.yeztető szintre zuhant."

  ÉS MOST NÉZZÜK A VALÓSÁGOT:

  1.
  Gombos Tibor felesége Lakos kilenc évet ült börtönben.

  2.
  Faragó Tamás Gyöngyös képviselőjel.ö.l.tje több kaszinót is működtet, pénznyerő automaták kihelyezésével és üzemeltetésével foglalkozik, és alvilági személyekkel is tartja a kapcsolatot. Rajta keresztül szerez a Jobbik szavazatot a cigányoktól - holott a Jobbik a cigányok ellen indított hadjáratot.

  3.
  Sneider Tamás a Jobbik Heves megyei elnöke, Jobbik alelnök támogatja a bűnözőket, maffiózókat a pártban és nem engedi szóhoz jutni azokat, akik ezt kifogásolják.

  4.
  Dr. Czuczi János a Kádár-rendszer ügyésze volt.

  5.
  A Jobbik bankárjai - Lenhardt Balázst a Jobbik gazdasági kabinetjének vezetője, aki 2006 óta az OTP-nél hitelek kihelyezésével foglalkozik, előtte hosszú évekig tanácsosként dolgozott az mszp Gazdasági Minisztériumban

  6.
  A külföldről hazatelepült Várkonyi Zsolt (Vona új kampányfőnöke) a január 10-i domoszlói gyűlésen kijelentette: ,,nem számít, honnan jön a támogatás, jöhet akár az MSZP-től is, mert a pénznek nincs szaga". Megy is a támogatás az MSZP-s vezetésű LEADER-egyesülettől Varga Géza alapítványán keresztül.

  7.
  A Jobbik hatvani képviselőjel.ö.l.tje, Dr. Freili Géza (Dr. Nyujtó Zsolt üzlettársa) a Hospinvesttől visszaszerzett, majd újból privatizált hatvani kórház jelenlegi ttulajdonosa.

  8.
  Losonczy Pál ingatlanpanamás, akit 70 ezer euróval vásárolták meg a külföldiek hogy közreműködjön az Andrássy út 47. palota eladásában.
  Montlika Zoltán az MSZP tagja.

  9.
  S. Szilárdot, a keszthelyi Jobbik szervezetének elnökét ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügyi tanácsadással és vagyonértékeléssel összefüggésben elkövetett bűncselekményekkel gyanúsítja a rendőrség.

  10.
  Hegedűs Tamás a Jobbik elnöki stáb tagja a Hit Gyülekezetének is tagja, az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált.

  11.
  Lévai György, a Jobbik szigetszentmiklósi jel.ö.l.tje a Csepel Autógyár KISZ-titkára volt.

  12.
  F.ö.l.desi- Szabó László rendőrłiszt volt.

  13.
  R. Krisztián a Jobbik bicskei elnöke terrorisła. lövedékekeł szerzett a Magyarok Nyilainak.

  14.
  Kristó Gabriella a hódmezővásárhelyi jel.ö.l.t az elmúlt években egy sokmilliárdos forgalmú spanyol családi vállalkozás chilei, namíbiai, dél-afrikai, vietnami és portugál befektetéseit kezelte.

  15.
  Morvai a karrierje érdekében nyilvánosan megtagadta gyerekei apját, és közben nem titkolt szereŁmi viszonyt folytat G-audival - így adva ,,erk.ö.l.csi" példát a jobbikosoknak. A férjmegtagadás azonban Morvait nem gátolja abban, hogy a zsidó Balón keresztül a komcsik irányítsa a Jobbikot.

  16.
  Morvai szadeszos-melegekhez való vonzódása, védelme.

  17.
  Morvai köztársasági elnök akar lenni.

  18.
  Budaházy György már biztosan börtönben marad, ugyanis nem jött össze a 750 érvényes ajánlószelvénye. Független jel.ö.l.tként indult volna annak érdekében, hogy mentelmi jogot kapjon. Budaházynak a Jobbik, és személyesen Morvai is gyűjtött kopogtatócédulát.
  Mindenesetre érdekes, hogy miközben a Jobbik a mentelmi jog eltörlésének ígéretével támadja a szavazópolgárokat, éppen a mentelmi jog adta kiskaput igyekszik kihasználni!

  19.
  Budaházyt cserbenhagyta a Jobbik, helyette Novák Elődödnek szedték a kopogtató cédulákat

  20.
  Párhuzamot vonhatunk a Jobbik és a történelmi kommunista, illetve náci alakulatok között abban is, hogy hozzájuk hasonlóan a Jobbik is pártmilíciát hozott létre.

  21.
  A Jobbiknak nem érdeke, hogy hatékony és erős legyen az új kormány. A Jobbik jelenlegi társadalmi támogatottságát a rossz kormányzás hozta létre. Ha meg akarja őrizni ezt a támogatói bázist, akkor szembe kell mennie azzal, hogy hatékony és erős kormányzás legyen.

  22.
  S.z.e.x.botrányba keveredett Vona Gábor ,,Nem bírok magammal, teljesen felizgattál! Mikor is menjek Pestre? Hétköznap, hétvége, délelőtt, délután, este?"

  23.
  Bayer Zsolt levele Vona Gábornak"Eltelt egy év, kaptatok félmillió szavazatot. A kormány meg a helyén! Hát hol marad a forradalom?" miért léptél be 2002-ben Orbán Viktorhoz? Elárultad őt!

  24.
  Novák előd és a k.u.r.u.c.info kapcsolata egyértelműen fény derült.

  25.
  Ocsmányság a Barikád címoldalán: válaszúton a Jobbik - Máris fel van adva a lecke Vona Gábornak: vagy eltávolítja a pártról, és lemondatja a képviselőségről és a Barikád főszerkesztői posztjáról Pörzse Sándort, vagy pedig eltűri, hogy az egész pártot, mint a legszennyesebb ideológia terjesztőjét megbélyegezzék.A Jobbik által jegyzett Barikád című hetilap címoldalán a pogány magyarok által legurított Gellért püspök szobra áll, kezében hagyományos .z.s.i.d.ó. jelképpel, a hétágú gyertyatartóval, a menórával.

  26.
  Nagy Ervin alapító tag elvi és erk.ö.l.csi okok miatt távozott a pártból.

  27.
  Vona Gáborék becsapják azokat a tisztességes embereket, akik a Jobbikért dolgoznak, kampányolnak, gyűjtik a kopogtatócédulákat - és a választókat is becsapják. Elhitetik velük, hogy ők az új, tiszta erő, de ez nem igaz. Sokkal inkább a levitézlett, lebukott, sértődött, okkal, ok nélkül parkolópályára tett helyi politikusok pártja lett a Jobbik.

  28.
  Vona jobbikos 2/3-ot vizionál. Azt híreszteli, hogy a Fidesz ve.s.z.él.yezteti a Jobbik kétharmados győzelmét. Lassan párhuzamot vonhatunk Vona és Gyurcsány pszichopata megnyílvánulásai között.

  29.
  Az európai parlamenti választáson elért siker után megjelentek a kétes vállalkozók is a pártban. Olyan vállalhatatlan emberek, akik üzletet szimatolnak egy tíz-húsz százalékra pályázó parlamenti erő körül.

  30.
  Vonáék oroszbarátsága egyértelmű, hogy kívülről befolyásolják a párt irányvonalát.

  31.
  Király András szóvivő hazug önéletrajza,miközben .d.r.o.g.ozik és b.u.z.i.felvonulásra jár.

  32.
  Hazudozik, fenyegetőzik és megtéveszt a Jobbik.

  33.
  Gyurcsány titokban a Jobbiknak kampányol, a Jobbik meg Gyurcsányéknak.

  34.
  Z.s.i.d.ó.k a jobbikban és a Jobbik z.s.i.d.ó.z.i.k a leghangosabban

  35.
  Jobbik pártba özönlenek a régi elvtársi elemek, volt MSZMP-sek, munkásőrök, volt rendőrłisztek, katonatisztek, kétes értékű vállalkozók, maffiózók.

  Nem kétséges tehát, hogy a Jobbik mögött a baloldal áll!

  36.
  Szabolcsban 2000Ft-ért vásárolt a jobbik kopogtatócédulát a C I G Á N Y S O R O N!!!!!!!
  Komcsitempós jobbik

  37.
  Korábban úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt élményvideó is, görögből, rögtön három is! Az egyiken egy dolgozó férfinak szól be (dolgozzál Te hélóta .......), a másokon egy idős görögöt tanít közép európai jó modorra, a harmadikon pedig a görög bort fikázza le.De újabb jobbikos politikusról bukkantak fel vállalhatatlan fotók.

  Kassab Adonis Habib István a Jobbik ferencvárosi képviselő-jel.ö.l.tje látható. Mellette a párt helyi elnöke és budapesti alelnöke. Kassab, a jobbikos jel.ö.l.t szír származású, ami akár a párt nyitottságát is mutathatná. De úgy látszik, a ,,Habib" név már nem egyeztethető össze a szittya, kettős-keresztes párt ideológiájával, mert a hivatalos honlapon csak szerényen annyi szerepel: Kassab Adonis István. A honlapról azt is megtudhatjuk, hogy a derék szír fiatalember fontosnak tartja multinacionális (szabad fordításban: több nemzetiségű) érdekekkel szemben a magyar emberek képviseletét. A portréról láthatóan, ezt meggyőzően tudja tenni.

  Az üvegek takarásából a haverjához hasonlóan ő is egy nemzetközi, középső ujjas jelet mutat. Ráadásul mindezt Lengyel Zoltán stílusában: egy kereszt alatt. Azonban Király Andrással ellentétben, akiről egy "korábbi barátja" t.ö.l.tött fel képeket, Kassab maga rakta ezeket büszkén iwiw profiljára.

  A kereszt alatt elkövetett trágár bemutatással vajon Habib nem sértette-e meg a szintén mélyen hívő (keresztény) jobbikosok vallásos meggyőződését?

  Bűne, ha van is, valószínűleg bocsánatos. A derék magyar érzelmű fiatalember decemberben ugyanis keresztet állított fel, hiteles keresztény emberek társaságában, a Himnusz és a Székely Himnusz közötti műsor alatt. Itt is volt némi szolid alkohol, forraltbort osztottak a haza üdvére és Krisztus dicsőségére, ami még össze is egyeztethető a keresztény szokásrenddel. De azért szólunk, mert láthatóan Kassab hazai elvbarátai sem tudják: a Székely himnusz (zenére: népies műdal) szövege bőven tartalmaz pogány mitológiát.

  38.
  2010.03.23 N.Á.C.I KARLENDÍTÉSTŐL A Z.S.I.D.Ó.Z.Á.S.I.G: FELJELENTETTÉK A JOBBIK SZENTENDREI ELNÖKÉT
  Közösség elleni izgatás miatt tett feljelentést a Jobbik szentendrei elnöke, Filó András ellen a Szentendrei Városi Ügyészségen egy magánszemély. A Jobbik Városház téri választási irodájának kirakatában z.s.i.d.ó közösséget sértő karikatúrák láthatók, s.z.é.l.s.őséges, z.s.i.d.ó.z.ó szövegek olvashatók. A képeken n.á.c.i karlendítést bemutató fiatalok társaságában látható Dr. Filó András a Jobbik szentendrei jel.ö.l.tje. Filó a fotók tanúsága szerint beszédet mondott az eseményen, majd tovább mulatott a karlengető társasággal.

  39.
  Morvai mentelmi jogával akarta megúszni a bírságot?
  Majdnem kerékbilincset kapott Morvai Krisztina a pesti belvárosban, de épp autójához ért, amikor a közterületesek akcióba léptek. A Jobbik államfőjel.ö.l.tje mentelmi jogára hivatkozva próbálta elkerülni a hétezres helyszíni bírság kifizetését.

  A József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjel.ö.l.tje. Morvai Krisztina az egyik kisbolt előtt hagyta Peugeot 1007-ét. A közterületesek éppen kerékbilincset raktak a kocsira, amikor Morvai visszatért.

  A politikusnő ekkor kisebb csődületet okozott a téren, mert hangos szóváltásba keveredett a parkoló őrökkel. Az eset egyik tanúja szerint a jobbikos politikus nem akarta kifizetni a kerékbilincselésért kiszabható helyszíni bírságot.

  A tanú szerint Morvai először azt mondta, hogy siet, majd pedig mentelmi jogára hivatkozva akart kibújni a büntetés alól.

  A közteresek hétezer forintot akartak fizettetni az EU-s képviselőnővel, aki végül csak akkor volt hajlandó leróni a bírságot, amikor látható volt, hogy érvei nem hatották meg az őröket, és a szabálysértési eljárást helyeztek kilátásba.

  40.
  A JOBBIK VOLT MSZMP-SEKBŐL CSINÁLNA MINISZTERT, KÉPVISELŐT

  MSZMP-tag volt a Jobbik Pest megyei elnöke, ceglédi képviselőjel.ö.l.tje.Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az egykori állampártban a MÁV-nál.

  A párt pénteken mutatta be például pénzügyminiszter-jel.ö.l.tjét, Nyikos Lászlót.Az Állami Számvevőszék egykori alelnöke maga is elismerte : az MSZMP tagja volt.

  Ugyancsak MSZMP-tag volt Tián József nyugállományú ezredes, a Jobbik honvédelmi kabinetjének vezetője.

  41.
  PORNÓZOTT A GÁRDISTA
  Közel 150 pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a köztudottan melegellenes Magyar Gárda egyik tagja.

  Müller Nikolett neve a magyar .s.z.él.sőjobboldali szervezetek körében ismerősen cseng: a fiatal lány már részt vett több rendezvényükön is, egy ilyen alkalommal pedig jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt 30 ezer forint pénzbírsággal sújtotta a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság.Az indoklás szerint Müller 2009. július 4-én az Erzsébet téren egy be nem jelentett demonstráció résztvevőjeként a rendőri intézkedésnek ellenszegült, és a hatóság által meghatározott területet nem hagyta el. Az ellenszegülést a rendőri felszólítások ellenére is tovább folytatta, és az intézkedő rendőr irányába rúgott.

  42.
  Morvai Krisztina álmát élheti:

  Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjel.ö.l.tje 2000-ben egy konferencián arról be.s.z.él.t, hogy lánya óvodája egy álom, ott ugyanis ,,szeretik a másságot".
  2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában, a baloldali-antiglobalista gondolkodás hazai fellegvában, az előadást a TEK egyik kiadványa örökítette meg. Morvai az előadáson többek közt a következőket mondta:

  ,,És ami még ebben az oviban fantasztikus volt: a lányom Grace nevű barátnője egyszer csak f.ö.l.ugrott az asztalra, és büszkén kijelentette a csoportnak: ,,nekem két mamám van!". Kérdőn néztem az óvónénire, aki azt mondta: ,,mi szeretjük a másságot". Grace mamái történetesen leszbikusok voltak, tehát őt valóban két anya nevelte. Erre viszont az én lányom nem tudott mit lépni, és olyan féltékeny lett, hogy ő is felugrott az asztalra, ahol azt mondta: ,,nekem pedig három anyukám van, kettőt otthagytam Budapesten, azért találkoztok csak eggyel. ,,Ez az óvoda, az álmom."

  43.
  NÉHÁNY MILLIÓÉRT GYÁMSÁG ALÁ HELYEZTETTE VOLNA SZÜLEIT A JOBBIKOS POLITIKUS ?

  Gyámság alá helyeztette volna szüleit Sneider Tamás, a Jobbik országos listájának kilencedik helyén álló politikus, mivel pénzügyi vitába keveredett velük. A szülők elmondása alapján a vita egy 8,5 milliós elszámolás kapcsán kezdődött, és Sneider így próbálta elkerülni a polgári pert, amely még napjainkban is zajlik.

  2007. szeptember 4-én Sneider Tamás - aki jelenleg a Jobbik Magyarországért Mozgalom egri jel.ö.l.tje és a párt országos listájának a kilencedik, biztos bejutó helyét foglalja el - keresetet nyújtott be a Füzesabonyi Városi Bírósághoz. Sneider beadványában arra kérte a bíróságot, hogy szüleit (Sneider Lászlót és Sneider Lászlónét) helyezze cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá.

  Az alperes szerint viszont egészen másról volt szó: nem volt meg az elszámolás és a 8,5 millió forintos bevételt a most a Jobbik színeiben politizáló fiúk "lenyúlja"

  ,,A fiam hamar elk.ö.l.tötte ezt a pénzt, és ezt követően arra kért minket, hogy az Egerben lévő, 12 hektáros birtokot is adjuk el" - emlékezett az egyik alperes. ,,Ezt nem tettük meg, majd zaklatott minket és azt mondta, ha nem, akkor meg.d.ö.g.l.ö.t.ö.k, ami úgy értelmezhető, hogy nem lesz pénz a szőlő megművelésére, így nem tudjuk eltartani magunkat" - idézte f.ö.l. a történteket az egyik családtag.

  Sneider édes.a.n.y.j.a. a vizsgálat során kijelentette, hogy fia ,,mindig kuncsorgott a pénzért, nem dolgozott. Testvérével is rossz a kapcsolata, de nekünk a másik fiunkkal jó a viszonyunk" - tette hozzá Sneider.

  44.
  A JOBBIK VOLT MSZMP-SEKBŐL CSINÁLNA MINISZTERT, KÉPVISELŐT

  MSZMP-tag volt a Jobbik Pest megyei elnöke, ceglédi képviselőjel.ö.l.tje.Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az egykori állampártban a MÁV-nál.

  A párt pénteken mutatta be például pénzügyminiszter-jel.ö.l.tjét, Nyikos Lászlót.Az Állami Számvevőszék egykori alelnöke maga is elismerte : az MSZMP tagja volt.

  Ugyancsak MSZMP-tag volt Tián József nyugállományú ezredes, a Jobbik honvédelmi kabinetjének vezetője.

  45.
  A JOBBIK VEZETŐK CÉGEI KÖRÜL SOK A KÉRDŐJEL

  Miközben kiemelten foglalkozik a Jobbik programja a gazdasági visszaélések és az adókerülés elleni harccal, a párt vezetői több olyan cégben is érdekeltek, amelyek kisebb-nagyobb mértékben megsértik az adó- és számviteli szabályokat.

  Adóhátralék miatt folyik eljárás Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági igazgató cége ellen, de Novák szerint ez magánügy, amiről nem szívesen be.s.z.él.. Novák cégénél egyéb furcsaságokat is találtak az APEH ellenőrei, például olyan címre volt bejegyezve, ahol a lakók nem is hallottak a cégről.

  Bár az .o.r.i.g.o. által megtekintett cégbírósági adatok szerint a Jobbik vezetőinek érdekeltségébe tartozó cégek többsége eleget tesz számviteli és adójogi kötelezettségeinek, a minisztérium és a cégbíróság adatbázisai szerint 2007-ben és 2008-ban sem a Novák Előd alelnök által vezetett Hun MédiaKft, sem a Schön Péter által irányított Magyarok Lapja Kft. nem teljesítette maradéktalanul kötelezettségeit, és az adatbázisok szerint 2006 óta nincs érvényes beszámolója a Zsiga-Kárpát Dániel rész.t.u.l.a.j.d.o.n.ában álló Kárpátia Műhely Bt.-nek sem.

  46.
  Morvait a jobbra át előtt balról fizették. A jobbik politikusa majdnem medgyessy minisztere lett.

  Újabb botrány a Jobbik háza táján: kiderült, a párt államfőjelöltje, Morvai Krisztina 2003-ban, a Medgyessy-kormány idején csaknem egymillió forintért vállalt közreműködést egy kormányhivatalnál. A balliberális kabinet korábbi tárca nélküli minisztere, Lévai Katalin az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal szakértőinek 2003-as díjazásáról számolt be egy országgyűlési dokumentumban, amely szerint Morvai Krisztina ,,szakértett" az MSZP-SZDSZ-kormánynak. Lévai tegnap közölte, Morvaival a Horn-kormány idején is dolgoztak együtt. Emlékezetes, a baloldalon Morvai Krisztina neve is felvetődött mint miniszterjelölt, miután Lévai Katalint 2004-ben EP-képviselővé választották.

  47.
  Morvainak is húsz év jár? Bővebben a mai Magyar Hírlapban

  Felkérésre vállalt közreműködést a balliberális Lévai Katalin kormányhivatalánál a Jobbik államfőjelöltje

  20 évet a 20 évért! - hirdeti Vona Gábor és pártja szlogenje, az úgynevezett politikusbűnözőknek üzenve. A magát új erőként hirdető párt szerint mindegyik parlamenti pártot felelősség terheli az elmúlt két évtizedben történtekért, így Vonáék ígérete szerint a Jobbik kormányra kerülését követően nem maradhat el a teljes körű felelősségre vonás. Ebbe beleeshet a Jobbik államfőjelöltje is, aki 2003-ban, a baloldali érában csaknem egymillió forintért vállalt közreműködést egy kormányhivatalnál.

  48.
  A Jobbik úgy hírdeti magát, mint tiszta, erk.ö.l.csös és keresztény párt! Éppen úgy hazudik, mint a libsi-bolsipárt! Kiderül a listából, hogy csak éppen annyira tiszták, becsületesek és keresztények, mint a libsi-bolsi párt!

  49.
  Keresztény ember nem szavaz a Jobbikra
  Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke az újpogányság veszélyeire figyelmeztet.

  Osztie Zoltán szerint a Vona Gábor által vezetett erő nem európai, nem szalonképes a keresztény kultúrkörben, ezért keresztény embernek nem elfogadható. A Jobbik képviselőit sokszor egyértelműen a gyűlölet motiválja.

  50.
  Vona Gáborról kiderült, hogy cége 2006-ban igen jó viszonyt ápolt, sőt együttműködést is kötött a csepeli szocialista pártszervezet második embere által igazgatott önkormányzati vállalattal.

  51.
  EZEK UTÁN NEVETSÉGES PÖRZSE SÁNDOR MOTTÓJA A JOBBIK HONLAPJÁN: "Be fogjuk bizonyítani, hogy lehet becsületesen is politizálni!"

  EZEK A TÉNYEK. A LISTA MÉG BŐVÜLNI FOG!”
 • 1. akinemfél 2010. március 31. 08:22
  „Hajaj ! Nagy a baj a Jobbiknál ! Lehet mást is választani mint az MSZP-t,a Fideszt,meg a ketelezo sorkatonaságot (www.jobbik.hu a hivatalos program 71.oldalán) és a gigantikus koltségen felállított és fenntartott Gigantikus Magyar Hadsereget (70-72.oldal) és az államilag támogatott,felfegyverzett Gárdisták által irányított JOBBIK TV-t minden TV csatornán ? Hajaj ! A Nép Nevében : nagy a baj...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bokros: 280 önkormányzat elég lenne

Győrben járt az MDF miniszterelnök-jelöltje. Bokros Lajos szerint nincs szükség 3200 önkormányzatra, elég lenne 240-280 is, és újra kellene teremteni a járások rendszerét. Tovább olvasom