Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Segítség a Beziben élő családnak

Malomhelyiék, a Beziben élő, hamarosan 6 gyermekes család részére a Nemzetközi Szent György Lovagrend Győr-Moson-Sopron Megyei Priorátusa gyermekruhákat és játékokat adományozott.

Sokan segítenek a nehéz helyzetbe került Malomhelyiéknek
Legutóbb a hamarosan 6 gyermekes család részére a Nemzetközi Szent György Lovagrend Győr-Moson-Sopron Megyei Priorátusa gyermekruhákat és játékokat adományozott.

A képen dr. Sebestyén Ágota az édesapával és édesanyával látható.

Fotó: Polgár Sándor - Tudósító
Fotó: Polgár Sándor - TudósítóOlvasóink írták

 • 4. fteam 2010. augusztus 22. 11:46
  „Én bezi lakos vagyok, ide születtem, nem beköltöztem. Imádtam itt élni, míg csak nem kezdtek betelepülni a hasonló családok. Azóta csak ilyen cikkeket lehet olvasni kis falunkról. Semmit az összefogásról, a közös erővel megszervezett fergeteges programokról, a helyi civil szervezetek munkájáról, a tűzoltócsapat sikereiről, és egyebekről. Más családokban is van sok gyerek, mégis tudnak megálljt parancsolni. És mégsem kérnek segélyt, hogy megteremthessék a feltételeket a gyerekek előnyös körülmények között való felneveléséhez. Az én szüleim is voltak nehéz helyzetben, de kitartással és munkával felneveltek bennünket, mindenféle segélykérés nélkül.
  Én megértem, hogy nehéz helyzetben van ez a család. És látom a gyerekeket nap, mint nap. De a házuk táján nincs rend, és este 11 után is ki van világítva a házuk összes helyisége. Nem értem.

  Ja, és nem Beziben, hanem Bezin.”
 • 3. Maccii 2010. augusztus 17. 17:53
  „Még takarítóbrigádot nem kaptam, az udvar ugyan olyan. A lakásba sem különb a helyzet. Hát én szívesen mennék hozzájuk. Kiváncsi lennék a tv-sek ehhez mit szólnak. Feltéve ha kimennek hozzájuk. Mert ez a legujabb, hogy kihivták a tv-t.”
 • 2. delete 2010. augusztus 16. 19:02
  „Ha egy üzlet beindul...”
 • 1. Maccii 2010. augusztus 14. 19:41
  „Az imént mentünk el a bezi család háza elött, hát mit ne mondjak, gyönyörű látvány fogadott. Attól hogy valaki szegény, nem kellene ilyen személtelepnek lennie az udvaron. Szörnyű látvány tárult elém. Miért nem lehet tisztán tartani, rendben tartani az udvart és a házat. Meg látszik mennyire szeretnek dolgozni, annyira hogy a saját házuk táját sem képesek rendbe tenni. Mert ez ugyan nem pénz kérdése!!! Vagy esetleg takarító brigádot is küldjön valaki számukra. Szégyelheti magát az anyuka és apuka.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Szökőkút˝ a győri Bartók Béla úton

Győr - A Bartók Béla úton egy csatornafedél alól nagy mennyiségű víz tört fel hétfőn este. Tovább olvasom