Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Nyitott Kapuk napja volt a PÁGISZ-ban - fotók

Nyitott Kapuk napja volt a PÁGISZ-ban - fotók
Két délután várta a Győri Műszaki SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája az érdeklődő nyolcadikos diákokat és szüleiket a Nyitott Kapuk Napja keretében.
A nagy hagyományra visszatekintő szakirányok mellett új területekre is várják az ide jelentkező diákokat. A döntésben komoly segítséget nyújtott az érdeklődőknek, hogy a gyakorlati képzőhelyek, a VILL-KORR Hungária, a Nemak, az AUDI, a Melecs és az Engineerinstruments Kft. szintén ott voltak információs standjaikkal a rendezvényen.

A fontos elhatározás előtt álló családoknak nagy segítséget jelentett, hogy hozzájuk is fordulhattak. Az elhangzottakat igazán hitelessé tette, hogy az iskola korábbi oktatói, diákjai is megjelentek a cégek képviseletében.

A munka világa mellett a továbbtanulás lehetőségeiről is tájékoztatást kaptak a megjelentek: a Széchenyi István Egyetem Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki karának képviselőitől.

A jelentős számú érdeklődő pozitívan értékelte a felszereltség mellett az iskola diákjainak szakmai felkészültségét, a nyitott, barátságos légkört, amely az intézményben fogadta őket.

 
Nyitott Kapuk napja volt a PÁGISZ-ban! - fotók: Tudósító

 
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkolni Győrben is csak az út közepén érdemes - fotók

Parkolni Győrben is csak az út közepén érdemes - fotók
Tovább olvasom