Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Így parkoltok ti Győrben: behajtani tilos táblák között, fenn a füvön - fotó

Tudósítónk a győri Örkény István utcában kapta lencsevégre azt az autót, amelynek tulajdonosa duplán szegte meg a KRESZ-t.
Fotó: Tudósító.
Fotó: Tudósító.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. 1olvasó 2012. február 05. 22:03
  „17. Titokgyula! Hogy jönnek ide a garázsbutikok? Mint ahogy a nevében is benne van, GARÁZS. Tehát, ha ott nem butik lenne hanem garázs, akkor sem állhatna oda! Mint ahogyan az enyém elé sem állhatna, mert én azonnal el szoktam vitetni az autókat. Nagyjából rend is lett a garázsom táján. De ezt én csöndbe teszem, és nem küldözgetem be fotóimat.”
 • 26. Accentos 2012. február 05. 14:59
  „Nem ,mintha foglalkoznék improvizatív vagy tudatos nicknév választásával,nekem nem kell szótár,anélkül is jól tudom,mint jelent ez a szóösszetétel.
  expert-főnév-szakértő
  daughter-főnév-valakinek a lánya
  Nehogy már megmagyarázza,mitől forog a villanymotor:)))))))”
 • 25. Accentos 2012. február 05. 14:50
  „hihihihihi:)))))))”
 • 24. Accentos 2012. február 05. 14:49
  „ejnye-bejnye lizike!!! hogy is mertél más véleményen lenni,mint Tüchtig-fórumtárs? :))
  Csak egyfajta gondolkodásmód létezik és azt ő birtokolja...:)
  Kérek engedélyt savanyú arcot vágni,elnézést,mert jót nevetek ezeken a "gaztetteken".Feszes vigyázállásban ki is moderálom magam,mielőtt a moderátor teszi meg...;)”
 • 23. expertdaughter 2012. február 05. 14:27
  „Kedves Accentos!

  Ha elolvassa a saját 11. számú hozzászólását rájön, hogy nem én neveztem önt gerinctelennek, hanem fordítva,de ha valaki a saját írását, és mondanivalóját letagadja azon meg én szoktam nagyokat nevetni.
  Örülök, hogy derűsen telik a vasárnapja is, és közben megtalálta az angol-magyar szótárt, és lefordította bár nem helyesen a felhasználónevem. Sajnos a névválasztás hátteréről nem tud semmit, így kár vele poénkodni,nem lesz csattanó.
  Maradjunk annyiban, hogy nem fogunk egymással közös nevezőre jutni, de mint látható lizike74 személyében partnerre talált.
  Attól, hogy lekezelő,arrogáns stílusban ír még nincs igaza!

  További derűs szeretetteljes légkörben eltöltött vasárnapot kívánok!”
 • 22. Accentos 2012. február 05. 13:51
  „lizike74: LÁJK!!!”
 • 21. Accentos 2012. február 05. 13:50
  „Jónapot! Ez itt a parttalan viták tárháza!:))
  Idézek "szakértőlány"-tól:" Egy fotó miatt gerinctelennek titulált, (bár ez önt minősíti)"
  Az én szövegértésemmel nincs gond,gerinctelennek lettem minősítve...:)
  "szakértőlány"2: "Én önnel ellentétben, nem írtam, hogy gerinctelen,talán ha nem az első felháborodásában válaszolt volna, akkor helyesen értelmezi a hozzászólásomat!"
  Fel sem tudok háborodni,ezen csak nevetni lehet.Köszönöm,kellemesen telik a vasárnapom (is),szerető családom körében.Kapok és adok annyi szeretetet,boldogságot tőlük,hogy ilyen csip-csup ügyek nem izgatnak.Valahol olvastam,hogy az keres másokban hibát,aki saját magával sincs kibékülve.De aki nem érti,annak hiába is magyarázom!
  Mosolygós szép napot minden kedves és kedvetlen fórumozónak!
  A mosoly ingyen van,nem kerül semmibe!”
 • 20. expertdaughter 2012. február 05. 13:48
  „lizike74!

  Ne magyarázd a" bizonyítványod", és a hozzászólásod, semmi szükség rá. Kérlek ne döntsd el helyettem, hogy miért csináltam, és küldtem be a képet! Én pedig téged sajnállak az egyszerű gondolkodásmódodért.
  Nekem is van autóm, és tudom mennyibe kerül fenntartani, de nem értem, hogy jön ez egy szabálytalan parkoláshoz.
  Nem álltam senkin bosszút. Köszönöm az értékrendem a helyén van, de úgy látom a tiéddel gondok vannak, normál emberi hangnemben nem tudsz írni, és érvelni, csak cinikusan fröcsögve!”
 • 19. lizike74 2012. február 05. 12:51
  „Kedves expertdaughter ! Igen elég jól tájékozott vagyok, ugyanis én OTT hátul parkoltam, de 1/26-kor már ott is csurdultig volt minden autóval. Amennyiben elolvasta üzenetemet akkor megtalálnád a sorokban(magyarul írtam) a Tesco-ig zsúfolásig volt minden gépjárművel. Pitiáner és fontoskodó vagy, az emberek többnyire nem luxusból közlekednek autóval, hanem az"ocsó" tömegközlegkedésnél kifizetődőbb ez használni. Elég sokat fizet az autós mamár mindenért, a saját nyomorodon( értékrend) akarsz másokon bosszút állni. Csak azt ne mond , hogy ezen fotót azért küldted be, mert helytelen a parkolás. Te akartál ideállni, csak lemaradtál:(? Kicsinyes vagy és kész, valamint örültél volna ha elszállítják a járművet. Sajnállak!!!”
 • 18. expertdaughter 2012. február 05. 11:10
  „Kedves Accentos!

  Nem gondolja, hogy úgy kellene élni, és viselkedni, hogy ne lehessen,fogást találni?
  Igen,köszönöm rendben van az életem, és megpróbálok maximálisan szabálykövetően élni, mert ha mindenki a saját szája íze szerint tenne mindent, akkor itt még nagyobb káosz lenne.
  Én önnel ellentétben, nem írtam, hogy gerinctelen,talán ha nem az első felháborodásában válaszolt volna, akkor helyesen értelmezi a hozzászólásomat!
  Nem magyaráztam meg semmit, csak leírtam a véleményemet csakúgy mint ön!
  A névtelenség álarca önt is, és minden itt hozzászólót megillet, így nem értem azt miért kifogásolja.
  Nem vagyunk egy véleményen az látszik, és az hogy mivel foglalkozom a saját időmben had döntsem el én, ha esetleg ön ezt feleslegesnek és pitiánernek érzi arról én nem tehetek.

  További szép hétvégét!”
 • 17. titokgyula 2012. február 05. 10:10
  „Meg kellene szüntetni a garázsbutikokat, és máris nem lenne gond a parkolással. Mivel ha egy ilyen butik előtt leparkolsz, kikérik maguknak hogy az az ő területük.”
 • 16. Accentos 2012. február 05. 07:53
  „Ez hihetetlen! Nem védtem a szabálytalankodó autót,csak egyszerűen feleslegesnek tartom,hogy ilyen pitiáner dolgokkal foglalkoznak egyesek.Azért,mert véleményezek egy cikket,még nem gondolom,hogy ezért én vagyok a gerinctelen.Nem ítéltem meg senkinek a jellemét,csak a lehetséges variációkat soroltam fel,amit mondjuk én tettem volna.Önnek nyilván tökéletesen rendben van az élete,semmilyen gond,probléma nem nyomasztja és persze abszolút,az utolsó betűig,minden téren a szabályok szerint él.Azért gondolom ezt,mert ha egy ilyen pitiáner dolog,amit naponta több tucatszor látunk,ennyire kiborítja,Ön csakis egy talpig becsületes,szabálytisztelő- és követő állampolgár lehet.
  Ennél sokkal nagyobb problémákat,szabálytalanságokat,égbekiáltó és hajmeresztő dolgokat tapasztalunk.Mindenesetre minden lehetséges lehetőséget jól kimagyarázott,hogy miért nem ...
  Azt írja,ha hívta volna a rendőrséget,ön lett volna a rosszindulatú,aki szegény embertársát bajba keveri...
  Így is az,csak a névtelenség álarca mögül sokkal könnyebb másokon fogást keresni...
  Szép napot kívánok Önnek,jó étvágyat a vasárnapi ebédhez,és kellemesen eltöltött időt a családjával! :)”
 • 15. 1olvasó 2012. február 05. 04:29
  „"ha hívtam volna a rendőrséget, akkor mit írt volna a hozzászólásában"
  Semmit! Nem kell ilyen ostobaságokkal telerakni az újságot ( gagyi az magától is)! A rendőrség kiosztja az ezért járó büntetést és kész. Többet majd nem áll oda.”
 • 14. expertdaughter 2012. február 04. 22:08
  „Kedves Accentos!

  Ha már ilyen kedves, emberi hangnemben megszólított, szeretnék pár sorban válaszolni.
  Rosszul gondolja,nem unalmamban készült a kép, és nem leselkedtem, nem szokásom egyszerűen jókor voltam jó helyen. Egy ilyen fotó elkészítése, és elküldése a mai világban 2 perc, így a nem unatkozó embernek is belefér az idejébe. Nem hiszem, hogy így ismeretlenül meg tudja ítélni a jellememet, és a gerincességemet egy általam készített fotó alapján. Az azért több mint érdekes, hogy az én korrektségem, és gerincességem kétséges, a szabálytalankodó, és az őket védőké pedig egyenes mint a vonalzó!
  Nem az én tisztem a szabálytalankodót megvárni, és felszólítani, hogy legyen kedves a közlekedési szabályoknak,(jelen esetben a mindkét irányból behajtani TILOS ) közlekedési tábláknak megfelelően autózni, vagy parkolni. Elvileg akinek van jogosítványa, és sikeres KRESZ vizsgát tett ismernie kellene a táblák jelentését, és kutya kötelessége betartania azokat. Igen, csípte a szemem, mert szabálytalan, és nemtörődöm módon parkolt az illető.
  Véleményem szerint a szabályok mindenkire kötelező érvényűek, bár ezek szerint ön ezt másképp gondolja.

  Egy fotó miatt gerinctelennek titulált, (bár ez önt minősíti), ha hívtam volna a rendőrséget, akkor mit írt volna a hozzászólásában, milyen kedves jelzőkkel illetett volna? Én lettem volna a rosszindulatú, aki szegény szabálytalanul parkoló embertársát bajba keveri?

  Sajnálom, hogy önnek nem a lényeg ragadta meg a figyelmét amiért a kép is készült. Örülök,hogy ön mint becsületes állampolgár teljesítette a "kötelességét" és véleményezte a semmitmondó,semmitérő fotót!”
 • 13. expertdaughter 2012. február 04. 20:06
  „lizike74!

  Csak gratulálni tudok az értékrendedhez, kitüntetést nem adsz neki milyen leleményesen feltalálta magát?
  De attól még a szabálytalanság az szabálytalanság, ha nem is volt útban.
  Ha már ilyen jól tájékozott vagy, akkor tudhatnád, hogy a Krúdy iskola étterme mögött, és mellette is van parkoló, ill. a focipályák felé is rengeteg betonozott út,bárhol parkolhatott volna, de így szabályt szegve azért kényelmesebb nem?
  De igazad van, aki nem tartja be a mindenkire kötelező szabályokat, az számíthat tőled egy baráti kézfogásra, és vállveregetésre!
  Megnyugodhatsz nem kaptam érte egy forintot sem, (kár volt előre irigykedni) nem is azért készült a kép, hanem azért mert egyszerűen ez a nemtörődöm viselkedés dühítő.

  Engem is védelmedbe veszel majd ha így parkolok , és megbírságolnak, vagy elviszik a kocsimat? Kimagyarázod, miért álltam úgy, és oda ahová szabálytalan?????

  A jó cselekedeteket nem szokták kitenni a "kirakatba", és aki véghez viszi, szívből, csendben, halkan,szinte észrevétlen teszi, és abból amije van, legyen az anyagi, ill. lelki eredetű. A lelkiismeretem tiszta jó cselekedet ügyben, de ezek szerint ez rólad nem mondható el, ha már az én meg sem kapott virtuális 3000 forintomat akartad erre a nemes célra fordítani!

  További nemes, jó cselekedetekben gazdag estét kívánok!”
 • 12. lizike74 2012. február 04. 17:26
  „Ez a fotó a szalagavató estéjén készült, én is ott jártam, csak én sportolni mentem. Rettenetes sok autó volt, még a Mécs utcai Tesco parkoló is csordultig telt. Hideg volt nagyon, parkolóhely pedig ezen rendhagyó estén sehol nem volt található, talán a Királyszéki uton lehetett volna parkoni. Miért nem lehet elnézni valakinek hogy feltalálta magát, senkinek sem volt útban a fagyos földet pedig egészen biztos nem tette tönkre. Nincs elég probléma ebben az életben, hogy parkolási "gyöngyszemekért" fizet az újság. Ezen a 3000Ft-on egy szegény család hétvégi étkezését is lehetne biztosítani, az legalább jó cselekedet volna.”
 • 11. Accentos 2012. február 04. 17:01
  „Szánalmasak már ezek a semmitérő,semmitmondó ,unatkozó emberek által beküldött lesifotók.
  Kedves Tudósító! Ön,mint becsületes állampolgár,miért nem szólt az autó gazdájának? Mert gondolom,ha leselkedni,nézegetni ráér,akkor kifigyelhette volna,mikor távozik az illető.
  De ha ez nem ment gerinc hiányában,és csípte a szemét a rossz helyen parkoló autó,miért nem hívta a rendőrséget? Szívesen kimentek volna,azt is végignézhette volna az ablakból.Ők seperc alatt előkerítik a tulajt,illetve ha nem kerül elő,és nekik is csípi a szemüket,kihívják a lopós autót.Ennyi.”
 • 10. Contar 2012. február 04. 14:00
  „Mire való a lopósautó?”
 • 9. knifemaster 2012. február 04. 13:32
  „7. HoRuB 2012.02.04. 10:52
  A lustaság senkit nem ment fel a szabályok alól!”
 • 8. Motorka007 2012. február 04. 12:07
  „De hová tünt Damon Hill!!!!”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megrongált buszváró Győrben - Nem véd a havazástól, hidegtől

A győri Szőnyi Márton utcai buszmegállóban katasztrofális állapotok uralkodnak, több mint egy éve -… Tovább olvasom