Bulvár-celeb

2024.05.17. 16:45

Reszkess, Bódi Guszti! Megtalálták a sztár kiköpött hasonmását

Állítólg mindenkinek van egy hasonmása valahol. Bódi Guszti ikertestvére például...

MW

Az ikonikus napszemüveg

Forrás: MW bulvár

... egy ázsiai úriember, aki ráadásul Magyarországon él.

Bódi Guszti és Margó nemrég tértek vissza Thaiföldről, sorra adják a koncerteket. Most azonban felköthetik az alsóneműjüket, ugyanis feltűnt a színen Guszti eltitkolt ikertestvére.

A Metropol munkatársa véletlenül lelt rá a Betyár Körte nevű TikTokerre. Az úriember pedig egy az egyben Bódi Guszti hasonmása. Az egyetlen különbség az, hogy ő ázsiai országból származik. A hasonlóság netezők többségének is feltűnt,és ennek hangot is adtak, nem véletlen, hogy a következő videójában, már egy Bódi-slágerre táncol és énekel...

SZL_0642
Bódi Guszti 
Fotó: Szabolcs László / Forrás: mw

"Az ázsiai Bódi Guszti. Menő vagy tesó" – üzenték Guszti „ikertestvérének”.

"Na, jó ebből megnéznék egy kollaborációt az eredeti Gusztival, vagy éppen úgy, hogy te énekelsz Margóval. Mekkora lenne, te jó ég!" — fogalmazott az egyik hozzászóló.

A wishes Bódi Guszti, imádom!

– írta egy másik kommentelő, aki nem véletlenül hasonlította a Wish-ről rendelt termékekhez a férfit. Ha jobban megnézzük, valóban van, amiben különböznek, például a hasonmásról hiányzik az ikonikus napszemüveg.

Íme, Bódi Guszti egyik slágere Betyár Körte előadásában:


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában