Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Falunapi kiállítás Vámosszabadiban

Eső fogadta szombat délelőtt a Falu és Gyermeknapra érkező vendégeket Vámosszabadiban, de nem vette el mégsem az emberek kedvét és a színes programok mellett, sokan összegyűltek arra a kiállításra is, ahol a falu szülötte, Alasztics Gyula, most mutatta meg alkotásait először Vámosszabadi polgárainak.

Réti Csaba polgármester szép köszöntőt mondott, szívesen, örömmel, szeretettel fogadták a faszobrászt, s érdekes, kifejező alkotásait.
Persze, megint a legkisebbek élvezték legjobban az érinthető szobrokat, a meglovagolható állatokat, volt olyan kislány, aki térült, fordult, újra meg újra visszatért. A látogatók kérdezték az alkotót, aki szívesen mesélt arról, hogy milyen fából, hogyan készülnek ezek a szobrok. A fogékony gyerekek később kézen fogva hozták a nagymamát, ismerősöket, eldicsekedve tudásukkal.

A kiállítás június 7.-ig még megtekinthető a Faluház nyitvatartási idejében, Dolmányos Katalin a falu lelkes könyvtárosa, művelődésszervezője, megmutatja az érdeklődőknek.
Június 9.-én is Gyermeknapra várják Alasztics Gyulát a győri Bárczi iskolába, ahol az ott tanuló gyermeknek próbál örömet okozni egy napos interaktív kiállításával.

Falu- és Gyermeknap Vámosszabadiban - Fotó: tudósító
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pannonhalmi és veszprémvarsányi tűzoltók közös gyakorlata

A közös gyakorlat bebizonyította mennyire jó együtt tudnak dolgozni az Önkéntes Tűzoltók baj esetén. Tovább olvasom