Kisalföld logö

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -9°C | 1°C Még több cikk.

Évértékelés fúvószenével a mosonmagyaróvári Kühne Zrt.-nél

A mosonmagyaróvári Kühne Zrt. gyárának dolgozói idei utolsó munkanapjuk után az üzem éttermében gyülekeztek.

Itt a Kühne Fúvószenekar fogadta őket hangulatos indulók és pattogó polkák játszásával. Ezután Krankovics István a cég vezetője értékelte az elmúlt évet. Elmondta, hogy az eddig előállított és értékesített százötven busz bevétele némi nyereséget hozott, de a tulajdonosi kör nem veszi ki a részét, hanem a további fejlesztésekre fordítják.

A legnagyobb hazai buszgyártó kapacitásuk révén remélik, hogy az érintettek magyar gyártmányú buszokkal bővítik járműparkjukat. A gyár szakember gárdája készen áll a tervek megvalósítására,a szükséges fiatalítás mellett számítanak az idősebb "szakik" munkájára is.

Évértékelés fúvószenével a mosonmagyaróvári gyárnál.

Krankovics István kiemelte az öntödei munkások teljesítményét is, a majd' háromszáz munkatárs mellet ötven vendégmunkás is erősíti a szakembergárdát már évek óta, akikről szintén elismerően szólt. A tervek közt szerepel a jövő évi béremelés lehetősége is.

Ezután a gyár életéből, a buszgyártó sorról láthattak a dolgozók ízelítőt, majd az új fejlesztésű Credo buszok pécsi próbaútját tekinthették meg. A beszámoló után kétféle menüből választhatta a megjelentek, majd a fehér asztalnál folytatták az eszmecserét a cég jelenéről és jövőjéről.

Képek és szöveg: Talpas Balázs - tudósító
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gulyást osztottak Győrben a rászorulóknak - Galéria!

300 adag katonai gulyáságyúban főzött meleg gulyást osztott szét rászorulóknak, kispénzűeknek a Győr… Tovább olvasom