Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Árokba csúszott busz, jégpáncéllá változott utak

A jégpáncél az utakat és az autókat sem kímélte, Győrben az utcákon korcsolyáznak. Várjuk olvasóink fotóit, tudósításait.
17.36 - "Az egész napos ónos eső nyomán a pannonhalmi utak is jégpáncélt kaptak. A helyi lakosok egész nap próbálták jégmentesíteni az utakat.Természetesen itt is volt aki nem vette komolyan az időjárás veszélyeit. Az esti lehűlés miatt mindenhol kezd visszafagyni a jég" - írta pannonhalmi Tudósítónk.

Fotók
15.28 - Sopronövesd utcáin is korcsolyázni lehet13.33 - "Pillanatkép Győrből..."


Fotó: Horváth László
Fotó: Horváth László

12.25 - "Pár kép az ónos eső szebb oldaláról, Mihályiból"

Fotók

11.41 - Jégpályává fagyott a Tessedik utca

"Olvasó tudósítóként küldöm a mellékelt, ma reggel készült képeket. A fotókon jómagam szerepelek, amint a Győr, Tessedik utcában a reggelre kialakult jégpáncélt (ki)használom. Később sok utcabeli is kedvet kapott tőlem és sokan kipróbálták az utcán korcsolyázást" - írta győri Tudósítónk.

Fotók

11.08 - "Ma reggelre ilyen jeges lett az egyik utca Darnózselin. Ajánlott a járdák síkmentesítése, fűrészpor. hamu, homok és egyéb anyagokkal. Esik az ónos eső, ma nem valószínű javulás" - írja Tudósítónk.

Fotók

10.05 - Ónos eső Sopronban

"Az egész olyan, mint egy jégpálya. Felszórtam, de visszafagy, ráadásul folyamatosan esik" - írja soproni Tudósítónk.

Fotók

9.56 - Busz csúszott az árokba Kajárpércnél

"A reggeli órákban a kajárpéci buszfordulónál árokba csúszott a busz. Ez az út még mindig járhatatlan. A falun belül egyes útszakaszok a sózás hiányában még mindig nehezen járhatóak" - írja Tudósítónk.

Fotók
"Kajárpécen egy menetrendszerinti autóbuszjárat a síkos úton árokba csúszott. A mentést elsőként a Kisalföld Volán Zrt. műhelykocsija kezdte meg, azonban annak sikertelensége okán a műszaki mentésére a győri hivatásos tűzoltók vonultak különleges szerükkel (Daru). Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt, az utasok (6 fő) a mentesítő járattal folytatta tovább az utazást" - áll a katasztrófavédelem közleményében.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helyesírási hiba a győri kórház parkolójában

Olvasónk szerint, még mindig nem javították ki a győri kórház parkolójában a közlekedési táblán lévő… Tovább olvasom