Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Ki lesz a Tippmester?

Az egész bajnoki szezonban játszhat, hetente és a játék végén nyerhet új tippjátékunkkal.
Izgalom, verseny, szórakozás és értékes nyeremények. Mindezt együtt kínáljuk azoknak, akik részt vesznek a jövő héten kezdődő és a szezon végéig tartó tippjátékunkon. A Kisalföld, a Rába Quelle és a Győri ETO FC játéka egyedülálló érdekesség lesz Magyarországon, hiszen a magyar és a nemzetközi futball mellett közvetlen régiónk eseményei – kézilabda, kosárlabda – és Forma–1 szerepel a kínálatban.

A Kisalföldben hetente két alkalommal, hétfőn és kedden megjelenő tippszelvényen 13, azon a hétvégén rendezendő sportrendezvény eredményeire lehet tippelni. A pluszkérdés mindig sportos feladvány lesz, amelynek a megoldását biztosan megtalálják valamelyik lapszámunkban.
Az olimpiai bajnok labdarúgó, egykori kiváló játékvezető, Palotai Károly szerint biztosan sikeres lesz a Tippmester. Megígérte: kitölti és beküldi az első szelvényt.

Tippjáték

Az egész bajnoki szezonban játszhat, hetente és a játék végén nyerhet új tippjátékunkkal. A fődíj egy kétszemélyes külföldi utazás. Izgalom, verseny, szórakozás és értékes nyeremények, mindezt együtt kínáljuk azoknak, aki részt vesznek az augusztus végén induló és az őszi szezon végéig tartó tippjátékunkon.

A sport fantasztikus népszerűségét szeretnénk kihasználni, hogy játszani hívjuk lapunk olvasóit. A Kisalföld, a Rába Quelle és a Győri ETO FC játéka egyedülálló érdekesség lesz Magyarországon, hiszen a magyar és nemzetközi futball mellett közvetlen régiónk eseményei is szerepelnek majd a szelvényeken. Így a játékban részt vevők labdarúgásban egészen a legalacsonyabb osztályokig tippelhetnek a találkozók végeredményére, de lehet tippelni kézilabda-, kosárlabda-, Forma–1- és számos más sporteseményre is.

A Kisalföldben hetente kétszer, hétfőn és kedden megjelenő tippszelvényen 13, azon a hétvégén rendezendő sportesemény eredményére lehet tippelni. A 13 plusz egyes kérdés mindig sportos kvízkérdés lesz, melynek megoldását a Kisalföld valamelyik lapszámában biztosan megtalálják. Az első szelvényt jövő heti számunkban közöljük.
Egy héten összesen 14 találat érhető el, de a kvízkérdés akkor is érvényes tippnek számít majd, ha a többi 13 esemény közül nem mindegyiket találta el a játékos.

Kizárólag a Kisalföldből kivágott, szabályosan kitöltött (olvashatóan, tintával) és a szerkesztőség címére időben – minden adott hét péntekig – beérkezett szelvények vesznek részt a játékban. A javítás, az áthúzás, a szelvény bármilyen sokszorosítása érvényteleníti az adott hét tippszelvényét.
Egy játékos fordulónként csak egy tippszelvényt küldhet be, ugyanis a tippek a játék végéig összeadódnak. A legjobb játékosok listáját hetente közli a Kisalföld napilap.
A tippjáték győztese az lesz, aki a játék időtartama alatt a legtöbb találatot éri el. Ezért érdemes folyamatosan játszani, hiszen a részvételek száma növeli a nyerés esélyét is. Amennyiben többen azonos találatot számlálnak a játék végén, a díjakat sorsolással döntjük el.

Palotai: nagyszerű ötlet

Palotai Károly olimpiai bajnok labdarúgó, egykori kiváló győri játékvezető ugyan már régóta nem tippelt sporteseményekre, azonban nekünk megígérte: kitölti és beküldi a most kezdődő játékunk első heti szelvényét.

„ Talán harminc éve, hogy utoljára fogadtam a totón. A feleségem és én is kitöltöttünk egy-egy szelvényt, persze nem nyertünk, így azóta sem játszottunk. Sokan úgy hiszik, ha értenek a sporthoz, fogadni is könnyű, pedig ez nem így van."

Palotai Károly szerint biztos, hogy sikeres lesz a Tippmester.

„ Nagyszerű ötletnek tartom, hogy a régió csapatainak eredményeire is lehet majd tippelni, biztos vagyok benne, hogy népszerű lesz a játék. Természetesen én is kipróbálom a szerencsémet."
Az egykori remek futballbíró több sportágban is járatos.
„ Főleg a nemzetközi sportesemények történéseit figyelem, de azért a hazai eredményekkel is tisztában vagyok, így valószínű, nem leszek gondban, amikor tippelek" – mondta befejezésül Palotai Károly.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ki lesz a tippmester?

Új, a bajnoki szezont átfogó tippjáték kezdődik a Kisalföldben. A résztvevők hetente 13+1 eseményre tippelhetnek. A kínálatban az élvonalbeli és alacsonyabb osztályú magyar labdarúgás mellett többek között nemzetközi foci, kézilabda, kosárlabda, Forma–1 szerepel. A játék győztese egy kétszemélyes külföldi utazást nyer illetve a játék ideje alatt heti nyereményeket is kisorsolunk! Tovább olvasom