Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

VV Annamária fiatalon anya lett

A villa fura lányát eddig senkinek sem sikerült megfejtenie. Mostanra azonban kiderült, hogy a tartózkodó, kimért Annamari stílusának hátterében egy komoly trauma áll.
A fiatal lány ugyanis lemondott tinédzserkorban fogant gyermekéről.
Ahogy telik-múlik az idő a villában, egyre jobban kezdenek összecsiszolódni a lakók. Bár Annamária a fura hölgyek kategóriájából jutott a luxusbörtönbe, egyre inkább kezdik megkedvelni a villalakók. Nem csoda, hiszen hűvös, gyilkos tekintete mögött egy érző szív rejtőzik.

A magas lány egyik jó barátja ugyanis a Borsnak felfedte a titkot, mely mindent megmagyaráz Annamari stílusát illetően. Kiderült ugyanis, hogy a villa megmondója óriási traumán ment keresztül. A colos vörös tizennégy éves korában állami gondozott lett, majd két év múlva állapotosan hagyta el az intézet kapuját.

Annamarinak azonban senki nem volt segítségére a gyerekvállalásban. Szülei elfordultak tőle, gyerek apja pedig lemondott a piciről. Így az igéző tekintetű lány átadta a szülőgondozónak gyermekét, ahonnan három év múlva örökbe is fogadták a csöppséget.

A villa fura lakója már három éve nem látta gyermekét, s látogatásával nem is szeretné felkavarni az érzelmeket. Annamari közeli barátnője elárulta, hogy a hófehér bőrű lány éppen emiatt lett összeférhetetlen, hiszen lelkét megkeményítette a gyermekétől való elszakadás fájdalma.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vonaton keressük a nyarat Chris Reával

Egy orosz vasútmániás remek kis videót készített Chris Rea Looking for the Summer című dalára. Tovább olvasom