Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Új és visszatérő vendégek a Heti Hetesben

Vasárnap este, az RTL II-n debütál a Heti Hetesben Zalatnay Sarolta, visszatér Heilig Gábor és Lovász László.
A műsor e heti felvételének időpontjában játszik Ábel Anita, Gálvölgyi János és Hajdú Steve, így egy kicsit megváltozik a hetek összetétele. Para-Kovács Imre, Ceglédi Zoltán és Farkasházy Tivadar mellé új vendégként érkezik Zalatnay Sarolta, illetve visszatér Heilig Gábor és Lovász László.- Emlékszem arra, amikor tizenöt évvel ezelőtt, a műsor indulásakor részt vettem az adás próbafelvételén. Fogalmunk sem volt, hogy kell ezt csinálni, mi lesz a formája, mennyire improvizatív, vagyis járatlan út volt ez mindannyiunk számára. Végül nem lettem része a törzscsapatnak, de időnként, mint vendég visszahívnak, és nagyon élvezem - mondja Heilig Gábor, aki bár jókedélyű ember, nem szeret okvetlenül a középpontban lenni.

- Az alkatomtól távol áll a vezérszerep, inkább afféle rezonőr vagyok, de szeretek bekapcsolódni és spontán lereagálni dolgokat. Újságolvasó lévén tájékozottnak tartom magam, de ez nem azt jelenti, hogy nagy okfejtésekbe bocsátkoznék, nem is fogok. Annak is örülök, hogy Cini személyében egy énekesnő csatlakozik a csapathoz. Mi zenészek félszavakból megértjük egymást, van egyfajta szakmai szleng, ami humoros tud lenni - tette hozzá Heilig Gábor.

Zalatnay Sarolta nagyon örült, hogy megkeresték a szerepléssel, mint mondja, végre reagálni is tud a kritikus megjegyzésekre.

- Tetszik hogy sokféle karakter megfordul a Heti Hetesben, talán ezért hívtak engem is. Örültem, amikor felhívott a főszerkesztő, akinek egyből azt mondtam: miért ne? - meséli Cini. - Nem veszem magamra, ha piszkálnak, bátran megmondom a véleményem, de ez egy oda-vissza játék. Jópofának tartom a műsort, bár a politikát nem szeretem, mert rondán bánnak egymással, még a zenészvilágban sincs annyi galádság és rosszindulat, mint ott. Ugyan egyik rendszerben sem bántottak, de hasznom se volt belőle. Akkor vagyok elememben, ha helyzetbe hoznak. Remélem, lesz több olyan alkalom, amikor le tudom ütni a feldobott labdát - tette hozzá Cini, aki nem akar mindenáron a középpontban lenni, de azért szereti, ha oda kerül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemétnek hitte a műalkotást és kidobta

Az olasz galéria biztonsági szolgálata vette észre, hogy néhány tárgy hiányzik a kiállítótérből. Tovább olvasom