Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 15°C | 24°C Még több cikk.

Szíj Melinda pereli Hajdú Pétert a viccei miatt

Melindában több paródia is mély nyomot hagyott, s rettentően megharagudott Hajdúra.

A Megasztár csillaga, Szíj Melinda ízetlen tréfának érzi a róla készített paródiát és bíróságon remél elégtételt azért, mert Hajdú Péter többször az ő rovására viccelődött - írta a Bors.

Kis híján végleg szakított a TV2-vel Szíj Melinda. A Bors úgy tudja, hogy a Megasztár népszerű énekesnője első mérgében minden televíziós műsort lemondott – az Aktív és a Mokka stábja is hiába kérlelte –, mert úgy érezte, hogy Hajdú Péter vérig sértette. Tény, hogy a showman a Frizbit egy humoros stand uppal indítja, amelyben már másodszor volt nevetség tárgya Szíj Melinda.Sőt, az egyik ilyen blokk kizárólag a Megasztárban feltűnő énekesnőre, valamint az általa divatba hozott csíkos szatyrokra épült. Arra is emlékezhetnek a nézők, hogy a Frizbi szilveszteri adásában a Bagi, Nacsa páros figurázta ki Melindát. Ez a paródia is mély nyomot hagyott a győri asszonyban, s rettentően megharagudott Hajdúra. Információink szerint már annak is alaposan utánajárt, hogyan tudna elégtételt venni a műsorvezetőn, akár a bíróságon is.

– Igen, de nem kívánok nyilatkozni semmit. Ne haragudjon – válaszolta Szíj Melinda.

Részletek >>

Olvasóink írták

 • 15. Jägermeister 2011. január 31. 09:50
  „Melinda!

  Ne törödj azzal, ki mit mond, es mit csinal! Legy önmagad, es igy talalod meg lelki bekedet! A Hajdu meg olyan amilyen, önmagat minösiti! En nem nezem, mert idegesit! Igen is szükseg van olyan emberekre, mint Te, akik önmagukat adjak, tudnak meg szeretni, es nem jatszak meg magukat. Maradj olyan, amilyen vagy, mert te igy vagy a "Szij Melinda! "”
 • 14. máris 2011. január 31. 09:31
  „accelerator! Már rég megszült a " kebelcsoda " --- hiszen a riportban is azt kifogásolta, hogy a szoptatás után lett még nagyobb a melle !
  Melinda ! Ha pereskedsz, ha nem, keresd meg ezt a ....., kiélt élvhajhász tekintetű, hajdút, vigyél a kedves ...katájának egy csíkos szatyrot, ha már olyan nagy divat lett !! <moderálva...>”
 • 13. 47győr 2011. január 31. 08:46
  „Hajdú Péter és a hozzá hasonlók jobban tennék, ha tudásukat - ha van - máshol kamatoztatnák. Gőzük sincs arról, hogy hogyan küszködhet egy család a napi gondokkal, miből él. Melinda légy büszke arra, hogy ezeket az akadályokat eddig vetted, hisz, ha jól tudom egyedül neveled gyermekeidet. Az igaz, hogy egy kicsit lehetnél felszabadultabb, de alkatilag ilyen van, ezen nagy erőfeszítéssel csak te tudsz változtatni, próbáld meg, mert talán sorsod ezáltal jobbra fordulhat. Ha van ügyvéded perelj, mert gusztustalan volt Hajdú, de tudd, hogy az ilyeneknek semmi se számít, nem ismerik az erkölcsi normákat, a náluknál "anyagilag szegényebben" átgázolnak.”
 • 12. accelerator 2011. január 31. 01:09
  „Bár az is lehet, hogy Kata már megszült.... nem vagyok valami naprakész ezekben a kérdésekben....”
 • 11. accelerator 2011. január 31. 01:08
  „Ha Mellindába´ hajlandó lenne valaki mély nyomot hagyni, akkor nem perelne... Ha Kata nem lenne várandós, és Duhaj hagyhatna benne mély nyomot, akkor nem kötekedne... Amúgy hajdú egy gyökér...”
 • 10. máris 2011. január 30. 16:39
  „A lapátképű hajdút, jól seggbe kéne már rúgni ! Már rég vége a Megának, és mégis Melindát gúnyolja !
  Kínjában nem tudja mit tegyen, a nézettségért!! Kit pellengérezzen ki, kit járasson le ! Magát, és a
  cicifix.ét kellene átértékelni ! Észrevenni, hogy milyen lesújtó véleményük van az embereknek róluk!!!
  Bármit megtehet, -- úgy gondolja!!!!! Alaposan meg kellene VÁGNI, hiszen ő is szeret pereskedni a lóvéért !”
 • 9. ASPCA 2011. január 30. 16:25
  „Hajdúnak nem nő a nézettség, hát valamivel muszáj növelni. Elvégre valamiből fizetni kell Katácska mellműtétjét.....”
 • 8. kefefejű 2011. január 30. 16:05
  „Gigászok harca...”
 • 7. Juzek 2011. január 30. 14:46
  „De bezzeg, ha a kétes hírű Sarka Katát kipellengérezik, az nagyon szokott fájni a hájpacninak. Hajdú és Sarka együtt nem érnek egy Szijj Melinda által sokat kritizált pulóvert.
  Sarlatán tapló.”
 • 6. Zeusznagyi 2011. január 30. 14:21
  „Hajdú pofátlansága már határtalan, ideje lenne megállítani. Egyébként meg nagyon erőltetett a szövege, hogy csak a nagyokról....stb. A legfőbb baj, ahogyan készült, mert cseppet sem volt szórakoztató, erőtlen , tele ismétlésekkel, túljátszásokkal. Bagi meg amúgy is borzalom , mint színész, hiteltelen.
  Nem volt vicces a paródia, inkább idegesítő.
  A Hajdúnak meg illet volna felhívni előtte Melindát és a hozzájárulását kérni. Jogos a per!”
 • 5. soproni 2011. január 30. 10:06
  „3.Diner.Attól,hogy Melinda csíkos szatyorral a kezében és kék kardigánt öltve épült be mindenki tudatába ,attól még nem kell lenézni. Kár,hogy megveti a társadalom azokat az embereket,akik nem felelnek meg a mai nap követelményeinek és a nekik megfelelő életmódot választják.Soha nem fogom megérteni,hogy miért kell mindig a másik magánéletével foglalkozni és elítélni amiatt,ha ő más.Ha mindenki egyforma lenne ,akkor is akadna aki hibát találna a másikban. Sajnos elég jellemző emberi tulajdonság mások felett ítélkezni akkor is,ha ezt teszi az,aki maga sem tökéletes.A Hajdú magas lovon ül és onnan nagyot lehet esni! Van olyan ismerősöm aki valamikor két kézzel szórta a pénzt,nagyképűen túráztatta az Audiját a háza előtt,miközben kilógatta a kezét,hogy mindenki jól lássa a nem épp olcsó órát a kezén és fikázott mindenkit,aki nem felelt meg az ő életvitelének.Nos......ő most hajléktalan és valószínű,hogy megsértődik,ha emiatt lenézik.”
 • 4. streber 2011. január 30. 09:42
  „Így jár, aki "sztár" lesz. Hajdú amúgy tényleg egy bunkó.”
 • 3. Diner 2011. január 30. 09:11
  „Kedves Melinda! Nem kell senkit sem perelned! Szállj magadba, vegyél önkritikát! Ha egy ilyen műsorba jelentkeztél és be is jutottál - mivel gyönyörű hangod van - ezt értékelték is, mindent elkövettek, hogy egy gyönyörű dívát csináljanak belőled - eddigi életedhez képest -, akkor ezt értékelned kellett volna, a mai követelményekhez, igényekhez képest, le vagy maradva 40 évvel. Erről éppen te tehetsz, hogy kifiguráznak a csíkos szatyroddal, kék kardigánoddal - be vagy gyöpösödve az az igazság, be vagy fordulva, változtass magadon, legyél odaadóbb a szépre, jóra és így a gondolataid is pozitív irányba fordulnak, segíteni csak azon lehet, aki hagyja. Te mindenben ellenkezel, de az amiben ellenkezel, ahhoz képest te jobban csinálnád, megértenélek, de nem csinálod jobban. Vagy ha igen írd le, mi az, mert még arról nem nyilatkoztál. Csak nem, nem, nem.......Egyáltalán tudod, hogy mit akarsz? Így akarsz művész lenni? Várom válaszod...”
 • 2. BsBe 2011. január 30. 08:55
  „A showman a Frizbit egy humoros stand uppal indítja, amelyben már másodszor volt nevetség tárgya Szíj Melinda. - Sajnos a kis hölgy nem csak itt nevetség tárgya....
  A TV2-nek érzéke van ahhoz, hogy ilyen karakterekkel színesítse a műsorait. Hajdú, Bagi, Nacsa páros (pedig őket valamikor szerettem nézni-hallgatni) Melinda.
  Lehet, hogy ezért van, az utóbbi időben nem kapcsoltam erre az adóra. Nem is kell, mivel így is elég információt kap az ember a szuper előadókról.”
 • 1. rittersport 2011. január 30. 08:48
  „Igaza van...bunkó ,ostoba egy csávó ez a hajdú! semmi joga nincs a kifigurázáshoz...vedd le melinda egy 10 gurigával!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rajzmaratonnal varázsolnak műtermet a világból

Ceruzákkal, ecsetekkel és vaskos vázlatfüzetekkel felszerelkezett művészlelkek lepik el az év… Tovább olvasom