Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Szenes Andrea a kórházat okolja apja haláláért

Amikor Szenes Iván halála napján, telefonon hívtuk Andreát, az első mondta az volt: nem kellett volna még meghalnia.

Tele volt tervekkel, befejezetlen projektekkel és erővel. A műsorvezetőnő szerint, ha édesapját nem viszi kórházba, még ma is köztünk lenne. Szerinte a kiváló szövegíró mindössze egy makacs huruttal küszködött, amitől komoly köhögési rohamai voltak - írja a borsonline.hu

A slágergyáros nem szerette a kórházakat, ezért lánya sokat tépelődött azon, hogy az őszi hideg beköszönte előtt apja befeküdjön-e. Gondolták, kikezeltetik azt a kis problémát...

Lánya szerint Szenes Iván ma is köztünk lehetne, ha nem viszi kórházba. Fotó: borsonline.hu
Lánya szerint Szenes Iván ma is köztünk lehetne, ha nem viszi kórházba. Fotó: borsonline.hu


– Rágódtam rajta, hogy bevigyük- e, de a környezetünkben mindenki azt tanácsolta, hogy essen túl a kezelésen, és bár volt rossz érzésem a dologgal kapcsolatban, hallgattam rájuk. Ma már bánom – mondta el Andrea. – A saját lábán ment be. Két nap múlva elég rosszul nézett ki, nekem úgy tűnt, hogy romlik az állapota. Azon gondolkodtam, hogy kihozom, de az orvosok azt mondták, már muszáj maradnia. Sok kiváló doktort ismerünk, többek meg is látogatták bent, de a kezelésébe senki sem szólt bele. Aztán egyik pillanatról a másikra meghalt. Biztos vagyok benne, hogy a kórházban történt valami, aminek ez lett a vége – tette hozzá a slágergyáros gyászoló lánya.

Ennek ellenére információink szerint Andrea nem kíván feljelentést tenni a kórház ellen. A Bajcsy-Zsilinszky kórház vezetése visszautasítja a vádat.

A teljes cikk >>

Olvasóink írták

 • 19. Goldmund 2010. szeptember 27. 10:50
  „16. Révfalusi-szúnyog 2010.09.25. 23:56
  "Saját tapasztalatom, hogy orvosban bízni végzetes balgaság. 90%-uk csirkefogó..."

  Igazad van! Ha vakbélgyulladásod (epeköved, szívinfarktusod, rákod stb.) lesz, keress egy természetgyógyászt! Vagy konzultálj egy villanyszerelővel! Vagy kérj tanácsot a szomszéd Mari nénitől! Biztos többre mész velük, mint egy orvossal!
  Azt hiszem, akkor mi sem olvassuk többet bölcs gondolataidat. :-))))”
 • 18. Ibrox 2010. szeptember 26. 09:28
  „Révfalusi-szúnyognak: ...és akkor még finoman fogalmaztál...”
 • 17. Jandex 2010. szeptember 26. 05:43
  „3. hozzászólás b.zoli 2010.09.25. 12:08
  Ahogy mondod! /sugárzott a boldogságtól/”
 • 16. Révfalusi-szúnyog 2010. szeptember 25. 23:56
  „Nagy hiba volt nem följelenteni a kórházi orvosokat. Mert a szép kor mindig lehet szebb is. Saját tapasztalatom, hogy orvosban bízni végzetes balgaság. 90%-uk csirkefogó, lelkiismeretlen pénznyelő automata. Régen nincs szó hivatásról, csupán pénzszerzésről. Egyetlen más szakma nincs a földön, ahol annyi visszaéléstés bakit lehetne csinálni következmények nélkül. A legújabb módi pedig az, hogy a privát rendeléseiket állami intézményekben folytatják, ottani rezsivel, s a betegek minimum 75%-tól feketén veszik el a pénzt, tehát se adót, se tb-t, se rezsit nem fizetnek, ráadásul még nem is a saját műszereiket használják, tehát befektetés sincsen. Így könnyű....
  Két napja volt egy barátom fejfájás miatt privát rendelésen, ahol három perc alatt közölték vele, hogy ha nem hány, akkor nincs komolyabb baj, és mindez nyolcezrébe került számla nélkül. S hány ilyen történet van!
  Ha rajtam múlna, az orvosoknak nem fizetésemelést adnék, hanem baromi pénzhez kötném a diploma megszerzését, utána pedig minden percüket, bekamerázva az APEH-be, figyeltetném. A leggyalázatosabb fajta, mert más nyomorából él, s minél rosszabbul megy az országnak, az embereknek, nekik annál jobb. mert pl. Győrben alig akad már egyes területeken szakorvos, mert a többség elment északra Mikulásnak. De ez az adott orvosi területen úgy csapódik le, hogy a néhány itt maradottnak még jobb világa lett. Hónapokat várat a magánrendelésére, ahol három perc alatt kihajít, mindezt átlagosan 50 Ft/másodperc áron! Pfujjj!”
 • 15. timeout66 2010. szeptember 25. 19:20
  „drKotász! Elmondtuk a családnak a tapasztalatainkat, de ők nem gondoltak feljelentésre, gyászolnak. Elképzelhető, hogy a bácsinak volt valami rejtett betegsége, de hogy napokig nem törődtek vele, csak ígérték, hogy átviszik a belgyógyászatra kivizsgálni, tény. Az is tény, hogy Mo-on az egészségügy haldoklik.”
 • 14. soproni 2010. szeptember 25. 18:23
  „Egy 87 évesnél már ne reméljenek csodát. Idős volt és beteg .Őket már tudni kell elengedni.”
 • 13. GD 2010. szeptember 25. 18:21
  „87 éves volt az apja,szép kort élt meg és sok olyan slágert hagyott ránk amelyeket még unokáink is énekelni fogják. Szerintem nem szól másról az egész,hogy ezzel a ribivel nem nagyon foglalkozik a bulvársajtó és ez egy remek alkalom,hogy mindenfélét beszéljen,csakhogy a címlapon szerepeljen és ismét foglalkozzon vele a média.
  Szenes Iván nyugodjon békében!”
 • 12. Mankapunka 2010. szeptember 25. 17:59
  „Ennyi erővel Lady Diana is köztünk lehetne,ha az ottani építész nem készít terveket,hogy aluljáró épüljön oda,ahol történt a baleset..
  Nem lett volna orosz elnyomás itthon,ha II. világháború nem robban ki.
  Columiba űrsikló sem szenvedett volna katasztrófát,ha az a pár darabhővédő csempe nem sérül meg.
  Pákó sem lenne magyarországon,ha nem veszik fel a budapesti egyetemre 94-ben.
  Zámbó Jimmy is dalolhatott volna tovább,ha nem marad egy töltény a pisztolyban.

  Én se születtem volna meg,ha nem lett volna Szocializmus magyarországon.”
 • 11. Freddy01 2010. szeptember 25. 17:10
  „87 éves volt, és nem teknősbéka, hogy 300-ig éljen. Nagyon sok ember örülne, ha ilyen szép kort élhetne meg.
  Ámen”
 • 10. Mankapunka 2010. szeptember 25. 16:58
  „Általában akinek az ujját műtik,a cukorbeteg,és az már egyáltalán nem mondtható egészséges embernek.”
 • 9. drKotász 2010. szeptember 25. 16:37
  „8. hozzászólás timeout66 Tégy feljelentést.”
 • 8. timeout66 2010. szeptember 25. 16:04
  „Nekem is saját tapasztalatom van egy kórházba került bácsiról, akinek az ujját műtötték meg és pár nap múlva meghalt. A bácsi vidáman, egészségesen került be a győri kórházba, ahol a műtétet követő pár nap múlva elkezdett csuklani. Több napig csuklott megállás nélkül, mi folyamatosan szóltunk az orvosoknak, hogy a csuklástól milyen rosszul van, legyengült, de egyszerűen nem is foglalkoztak vele. (pedig pénzt is adott az orvosnak) A végére olyan rosszul lett, hogy az intenzív osztályra kerülését követő második napon meghalt. Kihangsúlyozom még egyszer, egy egyszerű kézműtétje volt és meg kellett halnia az odafigyelés hiányában. Persze vannak kivételek, de ez nem az volt.”
 • 7. drKotász 2010. szeptember 25. 15:59
  „Akkor minek vitte kórházba???????????”
 • 6. Mankapunka 2010. szeptember 25. 13:54
  „Ha ő olyan ügyes,akkor gyógyítsa meg ő otthon.

  Nem kötelező a Kórházba menni,nincs előírva,ha valaki rossul érzi magát.

  Kórházban is ugyanolyan halandó emberek dolgoznak,mint máshol,olyan nagy csodát ne várjunk már.”
 • 5. buggyant 2010. szeptember 25. 13:04
  „A tvmaci megvan még, pont a napokban néztem az m2-n.”
 • 4. hidas 2010. szeptember 25. 12:47
  „Méltósággal kellene búcsút venni egy idős embertől!”
 • 3. b.zoli 2010. szeptember 25. 12:08
  „tegnap nagyon mosolyogva közölte hogy ö nem örökölt 100 milliót fehér ruhában . (szerintem nagy ívben leszarta az öreget)”
 • 2. dr73 2010. szeptember 25. 11:36
  „Ugyanezt elmondhatom a nagyapámról,ha nem került volna a győri petz kórházba,akkor nem hal meg.Ugyanis a a hazaszállításánál hőgutát kapott a mentőautóban,persze kocsikáztak vele vagy 3 óra hosszat.Széllel szembe nem lehet p....ni No comment.”
 • 1. szeretem-a-hazám 2010. szeptember 25. 11:21
  „Ha Szenes Andrea nem tette volna be a lábát a Magyar Televízióba, a TV Maci még most is a gyerekeink között lehetne. Szenes Andrea kussoljon!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leszállt a Szojuz űrhajó

Egy amerikai és két orosz űrhajóssal a fedélzetén szombaton leszállt a Szojuz TMA-18 orosz űrhajó. Tovább olvasom