Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -1°C | 6°C Még több cikk.

Nagy Ervin bocsánatkérést vár Andy Vajnától

Nem tett lakatot a szájára Nagy Ervin, akit mélyen sért, hogy éppen Andy Vajna az, aki a mai napig nem ismerte el: a színész jó választás volt a Kincsem főszerepére.
A Kincsem című magyar filmet már több mint 300 ezren látták a mozikban, és ez büszkeséggel tölti el Nagy Ervint. Csupán egyetlen ember, a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna személyes elismerését nem vívta ki a színész, ahogy az a Story magazinból is kiderült - írja az NLCafé.

„Most, hogy ilyen sikeres a film, annyit elvárnék tőle, hogy »nem jól gondoltam, fiam, gratulálok«. De ezt nem mondta a mai napig. Még a film bemutatójára sem jött el, amit mindenki értsen úgy, ahogy akar, de szerintem nonszensz. Már a forgatás alatt rengeteg problémája volt, sokszor nem az történt, amit ő tanácsolt, és ez kölcsönös elhidegüléshez vezetett" – idézett a magazin Kadarkai Endre Arckép című műsorából.

Nagy Ervin néha nehezen fogja vissza a dühét, de már higgadtan tud beszélni a helyzetről. Azt is tudni véli, mi baja lehet vele Vajnának: „Szerintem nem felejtette el, hogy annak idején nemet mondtam neki a Szabadság, szerelemre. Ezt éreztette már velem."

De nemcsak a Kincsemmel kapcsolatban ilyen kendőzetlenül őszinte, hanem a nőügyekről is nyíltan beszél a Story4-en futó Arckép című műsorban. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyászol a rockvilág! Önkezével vetett véget az életének Chris Cornell

Gyászol a rockvilág! Önkezével vetett véget az életének Chris Cornell
Öngyilkos lett Chris Cornell, a Soundgarden és az Audioslave énekese. Tovább olvasom