Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Megszületett a balesetben meghalt rendőr kisfia

Másfél hónappal azután, hogy Telegdi Zsolt – az a motoros rendőr, akinek tragédiáját a szolgálati járművének kopott gumija okozta
Özvegye, Ági zombat délelőtt életet adott második kisfiuknak. Ági végig elhunyt férje pólóját szorongatta miközben vajúdott, és tudta, hogy nemcsak őt, de a szíve alatt hordott magzatát is megviselte a tragédia okozta lelki trauma -írja a Blikk.

– Édesanyám fogta a kezem a szülőszobában, de azt akartam, hogy Zsolti is velem legyen valahogy. Végig rá gondoltam – mondja a boldogságtól és bánattól egyszerre könnyes szemmel az özvegy kismama.
Születés. Ági, az özvegy a kis Mátyás Zsolttal. Vajúdás közben férje pólóját szorongatta

A csecsemő a Mátyás mellett – édesapja emlékére – a Zsolt nevet is megkapta anyukájától.

– Apukája halála őt is megviselte! Együtt voltunk Zsoltival ultrahangon halála előtt néhány nappal, akkor 3 kiló 20 dekás volt a magzat. A szörnyű tragédia után a hasamban visszafogyott fél kilót, ezért eleinte az egész család attól félt, hogy a picinek valami baja történhet. Minden erőmmel azon voltam, hogy nyugodt maradjak, nehogy a kelleténél hamarabb induljon be a szülés. Hihetetlen önuralomra volt szükségem, képtelenség feldolgozni a történteket. Különösen akkor volt nehéz, amikor végignézették velem a párom halálának helyszínén a holttestéről készült fotókat. Zsolti volt a mindenem, a barátom, szerelmem, apám, társam – mondja az édesanya, aki szülése előtt súlyos anyagi gondokkal küzdött, hiszen nagyobbik fiuk még csak egyéves.

A teljes cikket olvassa el itt.

Olvasóink írták

 • 1. gonzo 2010. október 04. 11:45
  „Remélem a Tisztelt Rendőrség minimum "örökbe fogadja"a szerencsétlen árvákat,hiszen az elhunyt mint tudjuk többször jelezte a feletteseinek,hogy a motor alkalmatlan a közlekedésre.Mint a halála reggelén is,amikoris Budapestre kellett mennie,erre az észlény felettese abba azért belement,hogy akkor motorozzon át Tatáról Tatabányára,onnan meg menjenek autóval.
  Arra is kíváncsi lennék,milyen büntetést fog kapni az aznapi felettese,hiszen lényegében ő kergette a halálba.Gyanítom,hogy a rendőröknél szokásos "kemény" lefokozás,esetleg nyugdíjazás,neadjisten "hatalmas" pénzbüntetés lesz annak a tetünek a sorsa.Ha egyáltalán megállapítják a felelősségét,nem maszatolják el az ügyet...
  Persze aztán lehet okoskodni,hogy miért nem tagadta meg a parancsot,meg ilyenek....
  Mert mindenki olyan .... gyerek,hogy naponta visszapofázik a főnökének mi?
  Az életbe már semmilyen ítélet nem hozza vissza ezt az embert,de igenis bűnhődjön az aki elvette ennek a fiatal embernek az életét,a gyerekeknek az apjukat,a feleségének a társát.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élő adásban fogdosta a pornós nagyi melleit: Bravó TV2!

Zana József és a négy érte versengő hölgy a TV2 Édesnégyes című műsorában igazán kitettek magukért.… Tovább olvasom