Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Luxusautói miatt jelentették fel Győzikét

Állítólag negyven négyzetméteres garázsában luxusautók sorakoznak, egymilliárd forint értékben. Többek közt egy Lamborghini meg egy Ferrari.
Kihallgatásra hívták az adóhivatal salgótarjáni irodájába Gáspár Győzőt, miután névtelenül feljelentette valaki: méregdrága sportautókkal feszít a Facebookra feltöltött képein.

– Állítólag a negyven négyzetméteres garázsomban luxusautók sorakoznak, egymilliárd forint értékben. Többek közt egy Lamborghini meg egy Ferrari. A NAV egyik legkedvesebb vizsgálója, a tisztelt revizor úr elárulta, hogy nyomon követi az éle­te­met, minden velem kapcsolatos újságcikket összegyűjtött, és mindent el is hisz, amit lát és hall – újságolta a Borsnak Győzike.


– Én szeretem a hazámat, de ha egyszer mégis ilyen értékű autóim lennének, akkor eladnám őket, és elköltöznék a Bahamákra.

A showman állítja, valójában egy Volkswagen Passattal közlekedik, bár nem tagadja, hogy többször megfordul luxusjágrányok volánja mögött is.

– Nem minden arany, ami fénylik, vagyis nem minden az enyém, amit használok. A cégek egy-egy napra vagy egy hétre ideadják az autóikat tesztútra. Már tizenöt éve bántanak amiatt, hogy minden héten más autóban ülök – panaszolta Győzike.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Visa vezető közösségi médiahálózatokon keresztül is elérhetővé teszi a fizetést

A fastacash lehetővé teszi, hogy értéket (pénzt és egyéb tokenértékeket) küldhessünk digitális tartalmak kíséretében a Facebookon vagy a Twitteren. Tovább olvasom