Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Lilu és Wolf Kati gyógyító örömöt ajándékozott karácsonyra

Könyvek, ajándékcsomagok, színezők, közös éneklés és mókás bűvészmutatványok.
Néhány órára még a Madarász utcai Gyermekkórház apró lakói is elfeledkeztek a mindennapokról, akik felhőtlenül karácsonyoztak Liluval és Wolf Katival. A sztáranyukákban nemcsak az közös, hogy szívesen okoznak vidám perceket a beteg gyermekeknek, hanem az is, hogy együtt szerepelnek egy nemrég megjelent, Nevelésünk titkai című interjúkötetben, amelynek bevételéből a kórház működését segítő Gyermekkor Alapítványt támogatják a szerzők.

Ezúttal a kacagásé volt a főszerep a Madarász utcai Gyermekkórházban. Az idei karácsonyi ünnepséget ugyanis énekesek, ismert televíziós személyiségek és egy bűvész tették feledhetetlenné. Dr. Kemény János főorvos úr köszöntő beszéde után Lilu, az ünnepség háziasszonya sorra konferálta fel a meglepetésvendégeket.Először Puskás Peti dalolt a gyerekeknek, majd Wolf Kati lépett a kicsik elé, akik vígan énekelték vele együtt a Vuk főcímdalát. Alig akarták őt elengedni, így közkívánatra a Mennyből az angyal című karácsonyi éneket is közösen adták elő. A bájos produkción nemcsak Kati, hanem Lilu is meghatódott.

„Nagyon helyesek voltak a kicsik, öröm volt részt venni az ünnepségen. Ilyenkor rádöbben az ember, milyen fontos az összefogás, ezért igyekszem mindig időt szakítani, hogy részt vegyek másokat megsegítő kampányokban. A Madarász utcai kórház pedig a szívem csücske, az itt dolgozók, Kemény doktorral az élen, rengeteget tesznek azért, hogy a körülményekhez képest jól érezzék magukat a gyerekek, s nem csak ilyenkor, karácsonykor." – árulta el az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője.A karácsonyi ünnepséget a Csillag Születik című tehetségkutatóból megismert Molnár Szabolcs zárta, aki szó szerint elbűvölte a piciket. Ezután a Gyermekkor Alapítvány segítői kiosztották a rengeteg ajándékot, köztük számos Nevelésünk titkai kötetet, illetve a Magyar Református Szeretetszolgálat ajándékcsomagjait. A könyv szerzői az eladott példányok bevételéből támogatják a gyermekkórház alapítványát, amelynek kuratóriumi elnöke, a kórház főorvosa, Dr. Kemény János elmondta, hogy a gyermekek gyógyításához elengedhetetlen a civil társadalom segítő hozzájárulása.

„Csak a magánszemélyek, cégek támogatásával vehetjük meg a sokmilliós ultrahang készüléket, és bővíthetjük Sebészeti Osztályunkat a szükséges új kórtermekkel. Ezért minden támogatást köszönettel fogadunk. Külön szeretném köszönetemet kifejezni a Református Szeretetszolgálat ajándékaiért és Wolf Kati "Szeretet követként" való megjelenéséért, valamint a most megjelent Nevelésünk titkai című kötet szerzőinek, P. Gál Juditnak, Rubin Katának és Rubin Kristófnak, hogy a könyv bevételéből a Gyermekkor Alapítványon keresztül a Madarász utcai kórház kis betegeinek gyógyulását segítik elő." – tette hozzá Dr. Kemény János.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vicces videó: Furcsa pár

Egy kiskutya és egy kiskacsa kötött örök barátságot Kínában. A két háziállat mindent együtt csinál.… Tovább olvasom