Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Féltékenységből ölte meg férjét egy 73 éves asszony

Fűtőolajjal leöntötte és felgyújtotta 80 éves férjét féltékenységből egy 73 éves, nyugdíjas asszony egy Tula melletti orosz faluban.


Anna asszony az utcán pletykálkodott szomszédasszonyával, amikor elment mellettük régi barátnője, Zója. A szomszéd megjegyezte: bezzeg most jóba van Zójával Anna, pedig a férje valaha éppen hozzá járt.

Az asszony hazarohant és kérdőre vonta férjét, aki beismerte, hogy a dolog megtörtént, de hát mikor volt az már, jó 30 éve.

Anna némi hangos veszekedés után fejbe verte emberét valamivel, s amikor az eszméletlenül a földre esett, leöntötte fűtőolajjal és felgyújtotta.

Az asszony soha nem lehetett valami gyengéd feleség: a Komszomolszkaja Pravda című lapnak a falubeliek elmondták, hogy Kolja bácsinak egész életében hallgass volt a neve odahaza. Az öreg már évek óta a szomszédokhoz menekült elszívni egy-egy cigarettát, mert a felesége megtiltotta neki a dohányzást.

A tettes az újságírókat is meglehetősen agresszívan fogadta: "Mit meséljek? A férfi mind disznó, ez is megcsalt engem, biztos te is csalod a feleségedet. Nem bírtam ki, ennyi."

Az ügyben nyomozást indítottak, de az öregasszonyt nem vették őrizetbe, úgysincs hová mennie. Ha a pszichológusok beszámíthatónak találják, alighanem börtönbe kerül féltékenységből elkövetett gyilkosság miatt...


Olvasóink írták

 • 4. zotya975 2009. január 26. 09:36
  „Hűha, jó lesz vigyázni! :-))”
 • 3. Korrekt5 2009. január 25. 17:52
  „...szerintem már nem kellene lecsukni, meg egyébként is idös vólt a férje :)”
 • 2. Judytka 2009. január 25. 12:48
  „Vérmes nénike..”
 • 1. Goldman 2009. január 25. 08:47
  „Faxa”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ördög Nóri szerint már terhes!

Ördög Nóra és férje, Rubin Kristóf gyors válást tervez - tudta meg a Bors. Az ok egyszerű: terhes… Tovább olvasom