Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Ezek a legjobb Valentin-napi szerelmes üzenetek!

Itt a Valentin-nap! Ha nem tudja, milyen szép üzenettel lepje meg kedvesét, közre adunk párat.
  

Ameddig szeretsz, én addig élek. De kérlek, szeress, mert meghalni félek.

Neked adnám legszebb kincsem, de rájöttem, hogy nem lehet... nálad maradt örökre. Nézz bele a tükörbe!

Árnyak mozognak, kelnek szaporán, én csak nézem a holdat, csillognak a csillagok, mint a borostyán, márcsak te hiányzol, s tőled lenne szívem oly olvadt.

Mikor szivünk elöször összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod az ajkamra égett, Én már akkor úgy éreztem, meghalok Érted.

Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. Csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged!

Szeretlek édes szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek. Kezem reszket szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!

Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.

Hmm. Akartam valami szépet írni Neked, de rá jöttem, hogy nincs értelme, hisz csak tükörbe kell nézned!

Várjuk az önét is!

Tud olyan üzenetet, amely nem volt a listán? Írja meg Facebook oldalunkona z üzenetek között, vagy küldje el az online@kisalfold.hu címre.


Szíved egy cella, melynek én vagyok a rabja. Nem tudok szabadulni, de nem is akarok, mert a szíved rabjának lenni csodás dolog.

Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak.

Ha mondani lehetne, mondanám, ha mutatni lehetne, mutatnám. Mondani nem lehet, mutatni nem tudom, ezért csak odalépek, átölellek, s azt súgom: Szeretlek!

Ha patak partján szomorúfűz volnék, alkonyatkor csendben rád, hajolnék. Füledbe súgnám altató mesémet, elmondanám százszor, mennyire szeretlek.

Egy tanács: vigyázz magadra! Egy kérés: ne változz meg! Egy kívánság: ne felejts el! Egy, hazugság: nem szeretlek! És egy igazság: borzasztóan hiányzol!

Sosem mondtam még el szebben Neked, de egy könnycseppben benne volt minden. Sosem mondtam még el, de Te érezted, hisz tudnod kell, Tiéd a szívem!

Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett a ragyogó szép szemed. Messze vagy tőlem, még sem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevágó, de csak egy valami van ami igazán részeggé tesz: TE!

Elgondolkodtam a kapcsolatunkon, és arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi. Se ruha, se levegő.

Szerettem volna valami kedveset, okosat és erotikusan izgatót küldeni Neked, de ÉN nem férek rá a kijelződre.

Olaszul TI AMO,angolul I LOVE YOU,németül ICH LIEBE DICH, franciául meg majd elmondom ha kettesben leszünk...

Azt akarom, hogy enyém légy mint Róbert Gidáé Micimackó, de Te ne félj semmitől mint Malacka, mert én vigyázok Rád mint a bátor Tigris.

Ha én irnám sorsodkönyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét: olyan széppé irnám mint egy tündérálom, a legboldogabb te lennél a világon!

Mindnyájan angyalok vagyunk, de csak 1 szárnyunk van. Csak akkor tudunk repülni, ha szorosan átöleljük egymást!

Kínzó vágy gyötör, hiányod majd megöl, nem birom ki nélküled! Kérlek szoríts magadhoz s csókkal mond hogy szeretsz!

Ha könnycsepp lennél sosem sírnék, nehogy elveszítselek!
Nem talált kedvére való üzenetet? Romatikus szöveg helyett inkább vicces vagy épp erotikus üzenettel örvendeztetné meg szerelmét Bálint napján? Tessék! Válogasson az alábbi szövegek közül:

Szeretlek, imádlak, ágyamba kívánlak, ha nem jössz magadtól, magammal cibállak!
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Férfiból nővé operált jelölt is indul a lengyel elnökválasztáson

Anna Grodzka transznemű parlamenti képviselőt a Zöldek indítják. Tovább olvasom