Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Bochkor Gábor nem örült annak, hogy gyermeke születik

Reggeli rádióműsorában elismerte, hidegzuhanyként érte a hír amikor megtudta, apa lesz. Sőt, azt is bevallotta, egyáltalán nem örült neki.
"Amikor Andi elmondta, hogy terhes, épp egy kád vízben feküdtem. Annyira ledöbbentem, hogy elsüllyedtem a habok között" – árulta el az Önindító hallgatóinak Bochkor Gábor.

A műsorban azzal a pillanattal foglalkoztak, amikor a nő elárulja párjának, szülői örömök elé néznek. Bocsi azonban bevallotta, kezdetben nem örült a hírnek, hogy apa lesz.

– Szeretem, hogy ő ilyen őszinte. Szerintem a pasik kilencven százaléka így érez abban a pillanatban. Nekem ez belefér. Ráadásul köztudott, hogy imádja kislányát – nyilatkozta a Borsnak Pordán Petra, a mű­sor háziasszonya.

Gábor kezdeti döbbenete érthető volt, hiszen amikor Andival összejöttek, úgy tudták, nem lehet gyermekük. Ám Firenzében, egy közös útjuk során mégis megfogant Nóri. Bochkor aztán azon is fennakadt, hogy lánya születik.

– A repülőtérre mentem ki hozzá, mert épp repkedni volt, és boldogan újságoltam neki a hírt, hogy kislányunk lesz. Mire csalódottan annyit mondott, ő azt hitte, csak fiút tud gyártani – árulta el nemrég a Kasza! show-ban Andi.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

11 milliárdot fizettek egy selyem faliképért

A vörös-arany falikép 3,35 méter széles és 2,1 méter magas. A Ming-dinasztia korából származik, 1402… Tovább olvasom