Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Alföldi pódiumbeszélgetésen anyázott

A színész-rendező arról az időszakról mesélt, amikor nyíltan vállalta másságát. Elmondta, odahaza sem őt, sem pedig édesanyját nem bántották emiatt.
Sokan kíváncsiak Alföldi Róbertre, az emberre. Egy pódiumbeszélgetésen arról is szót ejtett szép számú közönségének: mássága miatt sem őt, sem édesanyját nem piszkálták.

A Kolor nevű fővárosi szórakozóhely megtelt Alföldi Róbert érkezésének hírére, a színész-rendező pedig kendőzetlenül felelt vendéglátója provokatív kérdéseire is - írja a Bors.

– Egyrészt szerintem mindenki azt mondta, hogy úristen, nem is gondoltuk! – kezdte Alföldi hatalmas nevetést gerjesztve.

– Azért ez senkinek nem volt olyan nagy meglepetés – folytatta a színész-rendező.

– Nekem ez így természetes. És éppen ezért azt gondoltam, hogy ez az én ma­gán­ügyem. De amikor egyre inkább téma lett a magyar parlamentben meg mindenhol, és egyre inkább ennek kapcsán már mindenki buzi volt, aki a Nemzeti Színházban dolgozott öt évig, akkor egy idő után azt mondtam, hogy menjetek az anyátokba – így Alföldi, aki arról is beszélt, érték-e támadások a családját a kitárulkozását követően.

– Az én családom egyszerű zsellér család egy kis faluban. És egy rossz megjegyzés nem volt, se nekem, se anyámnak az ügy miatt. Tehát nem tudom, hogy anyámat mennyire bántották. Tudtommal biztosan nem! – tette hozzá Alföldi.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Inkább nem vetítenek észak-koreai témájú filmeket az amerikai mozik

Az Amerika Kommandó: Világrendőrség című észak-koreai témájú film jubileumi vetítésétől is elállt… Tovább olvasom