Kisalföld logö

2018. 09. 23. vasárnap - Tekla 11°C | 21°C Még több cikk.

˝Karácsonykor átlényegülünk, átgondoljuk dolgainkat˝

Szandi családja lélekemelő filmekkel, közös ajándék- és karácsonyfadísz-készítéssel készül a karácsonyra. Az ünnepek alatt nagy lesz a jövés-menés házuk táján.

A nagymamák sütnek-főznek, ők pedig mindenkivel találkozni szeretnének, akik fontosak számukra. Fellépést nem vállal az énekes karácsonykor. A készülődést egy szerencsés kimenetelű baleset zavarta meg.

– Este vacsorához készülődtünk, rohantam a nappaliba, a gyerekekhez. Nagy elánnal érkeztem le a lépcsőről és egy otthagyott játékon elestem, rá a térdemre – mesélte lapunknak. – Béres Alexandra édesapja, dr. Béres György térdspecialista még az éjszaka kinyitotta nekem a rendelőjét. Olyan gyógymódokat ajánlott, amiktől sokkal jobban lettem.

Azt hiszem, a rendszeres sportolásnak is köszönhetem, hogy nem lett komoly bajom. A gyerekek rögtön a segítségemre siettek, jegelték, borogatták, ami szintén nagyon sokat segített a gyógyulásban. Jólesett az együttérzésük, egy szülő ilyenkor kapja vissza azt a sok szeretetet, amit ad. Persze nem azért szeretjük a gyerekeket, mert viszonzást várunk.

Szerencsére fellépést nem kellett lemondania a baleset miatt. Ezt nem is szívesen tette volna meg, mert a ˝a gyerekek várnak, nem tehetem meg, hogy csalódást okozzak nekik˝. Szandinak egyébként is sűrű a programja az ünnepek előtt. Sokkal több felkérést kaptak most, mint például tavaly.


– Hiszek abban, hogy ez azért van, mert szeretem a közönséget, a munkámat. Igaz, az emberek csak a csillogást és a tökéletes műsort látják, de ebben rengeteg munka van. Előfordul, hogy egy hétvégén kétezer kilométert is utazunk a férjemmel. Ez ugyanis kétszemélyes produkció, a profizmushoz szükség van a tökéletes háttérmunkára. Nagy biztonságot jelent, hogy Csabi mellettem van, átnézi a technikát, hiszen mindig élőben énekelek – beszélt a húsz éve tartó siker titkáról. Szandi ugyanis húsz éve van a pályán, most jelent meg tizennyolcadik lemeze. A sok fellépés, koncert mellett nem hanyagolja el édesanyai teendőit sem. Három gyermeküket már jóval az ünnepek előtt felkészítik a karácsonyra.

– Lelkileg készülünk, sokat vagyunk együtt, közös programokat szervezünk. Közösen készítünk például karácsonyi díszeket és a szeretteinknek ajándékot. A Jézuska ugyanis minek örül a legjobban a születésnapján? Ha mi szeretettel várjuk a karácsonyt. Minden pénteken családi filmnézés van nálunk, és ebben az időszakban az ünnepekhez kapcsolódó, lélekemelő filmeket nézünk meg – újságolta. Noha fellépésük nem lesz az ünnepek alatt, nem unatkoznak. Szandi válláról a nagymamák sok terhet vesznek le.

– Nagy a jövés-menés ilyenkor, de nekem jó dolgom van, mert a nagymamák rengeteget főznek. Igyekszem a tapasztalatokat átvenni, hogy később aztán minél többet át tudjak adni én is a gyerekeimnek. Karácsonykor mindenkivel találkozunk, aki fontos számunkra – jegyezte meg. Szandiék számára a karácsony azért is fontos, mert ekkor ˝egy kicsit átlényegülünk, átgondoljuk a dolgainkat".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mága Zoltán egész évben segít a rászorulóknak

Karácsony előtt könnyebben nyílnak adakozásra a pénztárcák, Mága Zoltán, a világhírű hegedűművész… Tovább olvasom