Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 4°C Még több cikk.

Oda a veretlenség: DVTK–Győri ETO FC 2:0

A 16. percben 11-est kapott a Diósgyőr: a büntetőt Luque érvényesítette, majd Seydi növelte a hazaiak előnyét. A gyengén játszó ETO szinte végig emberhátrányban volt.

Diósgyőri VTK-Győri ETO FC 2-0 (1-0)
Miskolc, 10 000 néző, V: Szilasi

Gólszerzők: Luque (16., 11-esből), Seydi (60.)
kiállítva: Djordjevic (31.)
sárga lap: Gallardo (31.), illetve Völgyi (26.), Stanisic (41.), Babic (66.)

DVTK: Farkas B. - Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér - Abdouraman - Gallardo (Seydi, 39.), Lippai (Rakovic, 78.), Luque (George, 62.) - Tisza, Arze

Győri ETO: Stevanovic - Babic, Djordjevic, Stanisic, Völgyi - Trajkovic (Ceolin, 80.), Pilibaitis, Ji-Paraná (Windecker, a szünetben) - Dudás, Aleksidze (Tokody, a szünetben), Dinjar

Az újonc diósgyőri csapat mögött végig 12. emberként állt a félelmetes hangulatot teremtő szurkolótábora.

Az ETO a mérkőzés elején sem mutatta az idén megszokott arcát, de Djordjevics teljesen felesleges szabálytalankodása gyakorlatilag megpecsélte a győri gárda sorsát.

Összességében az ETO-ra nézve hízelgő a 2:0-ás végeredmény; a második félidő végén legalább 4-5 óriási helyzetet szórakozott el a kicsit már a közönségnek is játszó Diósgyőr.

A vereségtől függetlenül az ETO biztosan őrzi második helyét a bajnoki tabellán. 

92. perc
- Vége a mérkőzésnek, az ETO elvesztette idei veretlenségét.

90. perc - Két perc hosszabbítás.

89. perc - Seydi és George párosa adta meg majdnem a kegyelemdöfést a győri zöld-fehéreknek. Az emberhátrányban lévő, teljesen elfáradt ETO-nak most már megváltás lenne, ha véget érne a találkozó. 

85. perc - Völgyi vétette el a labdát közvetlenül Sztevanovics kapuja előtt, de Tisza ki tudta hagyni az óriási ziccert.

83. perc - Egy percen belül két diósgyőri helyzet. Nem szívesen írjuk le, de nagyon érik a harmadik hazai gól.

82. perc - Dudás Ádám csúnyán elpuskázta a kevés győri helyzetek egyikét.

81. perc - Diósgyőri szöglet után Sztevanovics védett nagyot, majd George ollózta a labdát kapu fölé. Ezt is túléltük újabb gól nélkül.

79. perc - Bő tíz perc van a mérkőzésből: csodának kellene történnie, hogy az ETO ne veszítse el veretlenségét. Csertői Trajkovics helyett Ceolint küldi a pályára.

78. perc - Lippai helyett Rakovics állt be a diósgyőri csapatba.

77. perc - Óriási hangulatot teremt a hullámzó diósgyőri közönség: ebben a stadionban minden csapatnak nehéz dolga lesz, ezt nyugodt szívvel kijelenthetjük. 

76. perc - Szépíthetett volna az ETO, de Trajkovics rosszul kezelte le a labdát a 16-oson belül, így a kapuból kirobbanó Farkasé lett a játékszer. 

74. perc - Két diósgyőri szöglet után végül Sztevanovicsnál kötött ki a labda, akinek a védéseire egyébként most sem lehet panasz.

72. perc
- Tokody jól vette észre Trajkovicsot, aki egy ütemmel lekésett, s így oda az ígéretes helyzet.

66. perc - A harmadik győri szöglet után Dudás lőtte erősen telibe Feketét, de lesen volt. 

64. perc - A most beállt George simán megszerezhette volna a harmadik diósgyőri gólt - szerencsére csúnyán mellé lőtt.

62. perc - A 11-est értékesítő Luque helyett Menougong George a pályán.  

59. perc - Seydi szenzációs egyéni akciója a második diósgyőri gólt eredményezte. A csatár pillanatok alatt otthagyta Völgyi, majd egyedül robogott a győri kapu felé, s végül biztosan emelte át Sztevanovicsot. 2-0.

55. perc - Seydi és Tisza összjátéka után Sztevanovicsnak kellett nagyot védenie: Tisza labdája a hosszúsarokban kötött volna ki.

54. perc - Abdouraman jól látta meg a győri kapu felé mozgó két csapattársát, de a labda kicsit hosszú lett.  

48. perc
- Győri helyzettel indult a második játékrész: Dinjar csavarta középre a labdát, Tokody magasra emelkedett, de kicsit a kapu mellé csúsztatta a fejest jó 10 méterről.
 
46. perc - Elkezdődött a második félidő. Kettőt cserélt Csertői Aurél: Ji-Paraná helyett Windecker József, míg Aleksidze helyett Tokody Tibi a pályán. 

Jó, hogy lefújta Szilasi játékvezető az első játékrészt: sokat szabálytalankodik és egyelőre az idei teljesítményéhez képest gyengén játszik a győri csapat a parázs hangulatú diósgyőri katlanban.

Csertői Aurél a 46. születésnapján a látottak alapján valószínűleg már az egy pontnak is örülne, persze, ha egy teljesen más ETO-t látunk a második félidőben, akkor még bármi történhet.  

Vége az első félidőnek.

45. perc - A sokadik diósgyőri szögletet is átvészeljük újabb bekapott gól nélkül. Egy perc hosszabbítás lesz.

44. perc
- Sztanisics kapott sárga lapot, miután buktatta Tiszát.

43. perc - Négy győri játékos indulhatott volna a diósgyőri kapu felé, de Aleksidze eladta a labdát. A grúznak amennyire jól ment a foci az utóbbi fordulókban, annyira nem megy ma.

42. perc - Dudás Ádám lövésébe feküdt bele két diósgyőri védő. Nem baj, legalább végre átléptük a félpályát.

39. perc - Gallardo búcsúzásképp három győri védőt cselezett ki a 16-oson belül, de a spanyol légióst annyit "faragták" az ETO játékosai, hogy le kellett cserélni.

Helyette Seydi a pályán.

36. perc - Gallardónak most Dudás rúgott oda szándékosan. Ezt megúsztuk lap nélkül; a bíró nem vette észre a teljesen felesleges, sportszerűtlen belépőt.  

30. perc
- Óriási bajban az ETO: Djordjevics odaütött Gallardónak, amiért kiállította Szilasi.

Az eset után elszabadultak az indulatok, a két csapat szinte egymásnak esett, Sztevanovics próbálta szétválasztani a feleket. Gallardo is sárgát kapott a balhé után.   

29. perc - Két diósgyőri szöglet egy percen belül: egyik sem volt veszélyes. Ettől függetlenül nem találjuk a játékunkat; ez eddig nem az ETO napja.

26. perc
- Völgyi rúgta fel Gallardót: jogos sárgát kapott a győri játékos.

25. perc - Sok a pontatlanság az ETO játékában, a bekapott gól érezhetően megfogta a győri csapatot. Hátrányban utoljára az ETO a Vasas ellen volt még augusztus elején. 

16. perc - Szöglet után tizenegyest kapott a Diósgyőr: Gal lövésébe valóban kézzel ért Aledszidze. A büntetőnél Luque esélyt sem adott Sztevanovicsnak. 1-0 a hazaiaknak.

15. perc - Gohér szerelte az utolsó pillanatban Dudás Ádámot; ha sikerült volna megtartani a labdát, ebből a támadásból megszerezhettük volna a vezetést.

14. perc - Völgyi adta el a labdát, de a gyors diósgyőri kontrából szerencsére nem lett nagy baj.

13. perc - Az utóbbi 4-5 percben az ETO szögezte kapujához a Diósgyőrt, s inkább a győri zöld-fehéreknél volt a labda.

12. perc - Pilibaitis lövése után az első szöglet a miénk. Dudás pontrúgása azonban pontatlan lett.

8. perc - Alekszidzével szemben szabálytalankodott Lippai, de Ji-Paraná 26-27 méteres szabadrúgása szintén a sorfalban kötött ki.

6. perc - Az első öt percben az ETO átadta a teret a Diósgyőrnek, de komoly helyzete nem akadt a hazaiaknak. 

4. perc - Budovinszky 30 méteres szabadrúgása Alekszidzét találta telibe.

1. perc - Útjára indult a labda, a mérkőzés elkezdődött.

A győriek mestere, Csertői Aurél vasárnap ünnepli 46. születésnapját. Reméljük, a meccs végén is még egy ok lesz az ünneplésre.

DVTK–Győri ETO FC
Diósgyőr, 2011. szeptember 25., 18 ó, v.: Szilasi Szabolcs. Asszistensek: Szpisják Zsolt, Viszokai László. 

Várható kezdőcsapatok
DVTK: Farkas B., Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér, Arze, Abdouraman, Gallardo, Lippai J., Luque, Tisza. Vezetőedző: Benczés Miklós.
Cserék: Ragályi, Rakovics, Halgas, Menougong, Takács P., Carreno, Seydi.

ETO: Sztevanovics, Babic, Sztanisics, Djordjevics, Völgyi, Trajkovics, Pilibaitis, Ji-Paraná, Alekszidze, Dudás, Dinjar.
Cserék: Molnár P., Szabó O., Takács Á., Windecker, Ahjupera, Ceolin, Tokody.
Vezetőedző: Csertői Aurél.

Korábban

Jelentősen meg kell változtatnia kezdőcsapatát Csertői Aurélnak a legutóbbi bajnoki mérkőzéshez képest. A Ferencváros ellen sérülés miatt le kellett cserélni Koltai Tamást.

A részletes orvosi vizsgálatok hasfali izomszakadást állapítottak meg nála. Fehér Zoltán térdszalaghúzódás miatt kényszerül pihenőre.

Linas Pilibaitis eltiltása viszont lejárt, így ő visszakerül a csapatba. Először játszik az idei bajnokságban Szabó Ottó, aki a hétközi kupameccsen Felcsúton már pályára lépett.

Csertői Aurél, az ETO vezetőedzője, aki a mérkőzés napján ünnepli 46. születésnapját: "Az idei szezon legnagyobb meglepetését számomra az okozta, hogy milyen jól szerepelnek az újoncok a bajnokságban.

A Pécs és a Diósgyőr eredményei figyelemre méltóak, ráadásul mindkét csapat hozzánk hasonlóan nagyon egységes.

Éppen ezért azt gondolom, hogy a szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár ránk vasárnap este. Vannak sérültjeink, de a keretünk erős, bízom benne, hogy ugyanolyan fegyelmezetten és lendületesen tudunk majd játszani, mint eddig.

Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, természetesen Diósgyőrben is nyerni akarunk."

Idegenben az éllovasok

A címvédő Videoton és a nyeretlen Zalaegerszeg mai mérkőzésével kezdődik az OTP Bank Liga soron következő tizedik fordulója.

A székesfehérvári csapat hazai pályán az erőviszonyok alapján feltétlen esélyese a találkozónak, már csak azért is, mert saját közönsége előtt eddig valamennyi mérkőzését megnyerte.

A közelmúltban edzőváltáson átesett ZTE-nek viszont nagyon kell a pont, így nyilván mindent megtesz majd azért, hogy ne vereséggel távozzon a Sóstói Stadionból.

A veretlen Debrecen és Győri ETO egyformán idegenben lép pályára a hétvégén, előbbi Kaposváron, utóbbi a Diósgyőr vendégeként gyűjtheti tovább a pontjait.

Az eddigi eredmények alapján az ETO-ra vár nehezebb feladat, a DVTK ugyanis otthonában csak egy összecsapását vesztette el, a többit megnyerte.

A tabella hátsó régiójában szerénykedő két nagy múltú fővárosi csapat, az Újpest és a Ferencváros a Haladás, illetve a Kecskemét ellen kezdheti meg a felzárkózást.Olvasóink írták

42 hozzászólás
 • 42. nasi12 2011. október 05. 18:03
  „Tisztelt DVTK!
  mea culpa!”
 • 41. DVTK 2011. szeptember 28. 11:29
  „Sziasztok Kedved Győr szurkolók!
  Csak azért regisztráltam be hozzátok, mert valahogy nem tudtam szó nélkül elmenni azok mellett a gyalázatos kommentek mellett amiket egyesek megengednek maguknak. Kezdjük ott, hogy a szurkolókat miért kell bántani. Mi lennénk azok akik segélyért állunk sorba? Álljunk már meg kicsit. Ha jól olvastam ti írtátok hogy több mint 10ezren voltak kint a meccsen. Akkor itt mindenki segélyen élne és csak a Diósgyőr meccseire költené a pénzt? Nevetséges. Ahogy az is, hogy ingyen buszt kell kihisztizni? Igen én is kíváncsi vagyok a visszavágóra mivel biztos hogy több Diósgyőr szurkoló lesz Győrben mint fordítva. A múltra visszatérve emlékszem egy olyan meccsre amikor idehaza kikaptunk 5:0-ra tőletek és a végén kiestünk. Akkor ti 2. helyen végeztetek és a Tiszain találkoztam egy szurkolótokkal aki azt mondta se baj lesz ez még jobb. Most eljött az az idő hogy visszavágunk, és győzünk, erre ti azt mondjátok hogy a hangyák hordták össze. A stadionunkat is kiparodizáljátok. Győrben sem volt mindig ilyen szép az élet, de kérdem én mikor töltöttétek meg szurkolóval 1 meccsen is azt a létesítményt? A következő pedig hogy fellocsolták a pályát. Rossz táncosnak a gatya is ártogat. A Barcelona is a mezre fogja hogy nem úgy megy a játék. Különben is Mourinho-ra mindenki azt mondta mekkora zseni amikor Chelsea edzőként megtette ezt a Barca ellen, most meg hogy veletek történik meg rögtön köcsög Miskolciak. Tudjátok mit? Próbáljátok meg ti is hátha beválik és akkor nem kell a másikat csesztetni ilyenek miatt. Kis leleményesség nem árt nektek sem. Amúgy le a kalappal a csapatotok előtt mivel idén jó teljesítménnyel állnak ott ahol, de még1szer megkérlek titeket ez egy sport amit ti is szívesen néztek esetleg űztök is ahogy én is, de hagyjuk ki ebből hogy kinek mennyi pénze van mert én sem akarom felhozni kedvenc Reszeli- Sós barátunkat aki tönkre tette a csapatunkat és visszament hozzátok. Lehetne itt még sok mindenről beszélni de azt hiszem én itt befejezem a mondanivalóm és bocsánatot kérek azoktól akik nem bántottak minket de ezt valóban nem tudtam szó nélkül hagyni. További sok sikert!”
 • 40. boberto 2011. szeptember 26. 20:42
  „néhány gondolat:
  alacska: Aleksidze a 3 gólját lényegében 7 meccsen rúgta, az első 3 meccsen alig játszott, csak a meccsek végén állt be, amikor a csapat többnyire már csak az eredményt tartotta. ez nem mindegy.
  N.G.: igenis a hibákat látni kell és szóvá tenni, de a kritika legyen építő jellegű. Ha Csertői is látná a hibákat és nem mondaná minden meccs után, hogy jól játszottunk, amikor több meccs hajráját is ellazsáltuk, akkor kiküszöbölhette volna az eddigi hibákat és most nem bőgtünk volna így le.
  Sajnos az ETO többször is rendkívül passzív játékot produkált vezetése birtokában, ráült az eredményre, magára húzta az ellenfelet és olyankor szerencsénk is volt, hiszen 1 gólt bárhogy lehet szerezni, de megúsztuk. Most ez tegnap visszaütött; már a kezdeti agresszivitás és lendület is hiányzott, a Diósgyőr támadás nélkül rúgott egy gólt (bárhogy össze lehet hozni egyet), a problémát tetézte a kiállítás. Feszült is volt a csapat, biztos, hogy valamiért pszichésen gond volt velük, ennyi labdaeladást, átvételi hibát eddig talán összesen nem csináltak. Tudomásul kell venni, hogy minden meccsen oda kell tenni magunkat az elsőtől az utolsó percig, most már különösen, mert mindenki felszívja magát ellenünk. Minden lehetőséget meg kell ragadni. Az, hogy sokszor 1 percig végzünk el bedobásokat, a labdát minél gyorsabb megjátszás helyett inkább ki akarjuk engedni (ebből lett a második gól, Tokody Tibi), folyton a kapushoz passzolgatunk hátra, előbb-utóbb vereségekhez és értéktelen döntetlenekhez fog vezetni. Fel kell ébredni és nem engedni a lagymatag játékot, amiből most volt pár - főleg a középpályán.”
 • 39. Tudós-1 2011. szeptember 26. 13:04
  „Kár !!!!!!”
 • 38. gondolat1234 2011. szeptember 26. 11:21
  „nasi12: Profi labdarugókról beszélünk, mi az, hogy 10ezer embertől összecsinálják magukat ?? Egyébként a tévéből egyáltalán nem érződött, hogy meg lennének félemlítve és nem is látszott rajtuk, hogy nyuszik lennének (verekedés-könyökölés stb).
  Fradi pályán régebben (évekkel ezelőtt) tényleg megfélemlítés volt (szitkozódás, dobálás, pirotechnika, pályára ugrálás), itt ebből semmit se lehetett érzékelni. Amikor a Diósgyőr is visszavett, a szurkolóknak hangjuk se volt, a hangulatfelelős kiabáltatta őket, nehogy elaludjanak.
  A lényeg, hogy kikaptunk, a fejekben rendet kell tenni, egy vereség még nem a világ. A Debrecen is ki fog kapni előbb-utóbb, lehet hogy nem is egyszer (nem tűnnek különösebben világverő csapatnak).”
 • 37. RP 2011. szeptember 26. 09:42
  „A legnagyobb gond az volt, hogy úgy tűnt fejben nincs felkészítve a társaság a kiélezett, túlfűtött hangulatra. Értettem hogy a játékosok miért gőzöltek be, de ez még egyszer nem szabad, hogy előforduljon velünk a bajnokság során, mert így az ilyen meccseknek nagyobb ára van mint -3 pont.”
 • 36. RP 2011. szeptember 26. 08:57
  „Nincs dráma, ez a vereség már kicsit kinézett nekünk. Most arra kell törekedni, hogy ne legyen hosszabb hullámvölgy. Igen nehéz sorozatba kezdtünk a tegnapi meccsel, ezért muszáj már a Kecskemét ellen 110%-ot nyújtani.
  Kicsit tartok tőle, hogy Djordjevic hosszabb eltiltást kaphat.”
 • 35. Hyppolit 2011. szeptember 26. 08:32
  „A jóllakott ember túrkálja a legjobb étket is. A sok győzelem (aminek nyilván mindenki örül!) megülte a "pocakot", remélhetőleg időben jött a "gyomorrontás", és a csapat illetve csapatépítők észbe kapnak, hogy jó eredményt csak folyamatos és álhatatos munkával lehet elérni. Minden meccsen úgy kell/ene hajtani, mintha az lenne a mondent eldöntő/sorsdöntő derbi. Persze ezt mentálisan is adaptálni kell a fejekben...:-0”
 • 34. alacska 2011. szeptember 26. 07:51
  „Teljesen igazat adok a "gondolat 1234" alatt írónak. Aleksidze nem igazi csatár - nem illik bele a csapatba.3 gól egy centertől 10 meccsen - ez még a járásiban is kevés ! Nem tudom milyen fantáziát látnak benne? Ahjupera, aki a Dózsánál kölcsönbe volt és rúgott 8 gólt fél szezonban , szerintem sokkal gólrátörőbb játékos és nem kap lehetőséget.
  Jó lenne már a tisztelt edzői stáb észrevenné ezeket a dolgokat. Már többször megírtam, hogy csatár kellene a csapatba, de nincs egy igazi irányító sem. Ha ezen nem változtatnak további vereségek jönnek a hátralévő fordulókban.”
 • 33. nimpuq 2011. szeptember 26. 06:58
  „Na, épp itt volt az ideje, hogy kicsit leszálljanak a földre!
  Mondjuk már a múlt hétvégén is mutattak jelek arra, hogy ez az ETO nem egy világverő csapat, de a Fradi akkor még gyengébb volt.”
 • 32. nasi12 2011. szeptember 26. 03:38
  „Sajnálom, hogy olyanok osszák itt az észt, akik ott sem voltak.
  Nem szeretnék senkit megbántani, de Diósgyőrben nem párezer álmos puttyadt, dülleszkedő néző volt, mint pl. az ETO parki károgók legtöbbje, hanem tízezer vérszagra összegyűlt, késsel és kanállal felszerelkezett igazi kannibál.
  19. T_McVay_01-nak teljesen igaza van.
  Azoknak a (szellemileg) gazdaságilag, kulturálisan, elmaradott szerencsétleneknek, legalább a cirkusz segít elfeledtetni a nyomorukat.
  ,,Panem et circenses."
  A stadion nekem a régi Vagongyári lepusztult, szétkopott beton ETO stadiont jutatta eszembe.
  Jóval a kezdés előtt már zúgtak a lelátók, és egy órával a kezdés előtt, már háromnegyed ház fogadott bennünket.
  Kezdésre telt ház volt, és azt mondják napokkal a találkozó előtt minden jegy elkelt.
  A Fradi pálya fénykorában sem volt ilyen félelmetes, mert itt a B-közép tízezer emberből állt, és mikor tízezer ember üvölt teli tüdőből, az nagyon félelmetes tud lenni.
  Sajnos kedvenceink nem szokták ezt, és úgy tűnt, most kicsit besz´rtak ettől a hangnyomástól.
  Persze, ha az első gólt mi lőttük volna, szépen le is csendesedett volna a publikum.
  Az elején még fölényben is voltunk, de aztán negyedóránként jöttek a csapások.
  A 15. percben tizenegyes, a 30. percben kiállítás, amiből kevés csapat tudott volna felállni, mi megpróbáltuk, de sajnos nem sikerült. A győri szurkolók a végén megköszönték az erőfeszítéseket, és odatapsoltuk Szasáékat egy pacsizásra, elvégre csak csatát vesztettünk, nem a háborút, és ne feledjük, jönnek ezek még Győrbe is.
  - - - -
  A cikkből nekem úgy tűnt, ez a Szeghalmi gyerek ma a beszámolóját diósgyőri tollal írhatta.
  Pl.
  ,,Összességében az ETO-ra nézve hízelgő a 2:0-ás végeredmény;"
  Ilyet egy diósgyőri le se mert volna írni szeretett csapatáról, Diósgyőrben.
  Lehet, hogy nem szereti az ETO-t, hisz a mi helyzeteiket meg sem említette?
  Azt bezzeg elfelejtette megemlíteni, hogy csak 11 ütőképes összeszokott játékosunk van, és ezt a ,,csodacsapatot", hetek óta kénytelenek vagyunk valamiért megbontani.”
 • 31. gondolat1234 2011. szeptember 26. 00:27
  „Csertői észbekaphatna már és elzavarhatná Aleksidzét: Lassú, körülményes, egy cselt nem tud megcsinálni, nem tud labdát tartani, esik-kel. Érdekes, hogy hetek óta, amikor lecserélésre kerül felpörög a játékunk és a helyére bekerülők gólokat lőnek.
  Ebben a csapatban bőven elférne a kezdőbe Ceolin és Ahjupera is.
  Ma meg az történt, amit várni lehetett, ha nem szívvel-lélekkel tesszük oda magunkat: Vereség. A Diósgyőr az első perctől kezdve jobban harapott és meg is lett az eredménye. Jól ők sem játszottak, ez egy szimpla középcsapat, amit jó játékkal könnyedén verhettünk volna. Ehelyett az akaratgyenge játékunk mellett csináltunk két buta hibát is, amivel el is úszott a meccs. A második félidő elején volt egy jó húsz percünk, amikor végre akart a csapat, de akkor az már kevés volt, a Diósgyőr begyűrt még egyet, a végén meg már elhiszem, hogy kedvük se volt tovább kínlódni, persze hogy futószalagon jöttek a ziccerek.
  Rendet kell tenni a fejekben, mert a Kecskemét is a csupaszív játékával nem lesz könnyű ellenfél, mint ahogy senki sem az.”
 • 30. N.G 2011. szeptember 25. 23:42
  „Nem baj ! Ez az aki ETO drukker ne a hibát keresse a csapatban! Legyen a szurkolóknál összefogás ne a hibákat keressük! Legyen erős fanatikus tábora az ETO-nak is ami tisztelendő, és összetartozást jelent! MINDÖRÖKKÉ ETO! Hajrááááááááááááááááá fiúk !!!!!!!!!!”
 • 29. banko85 2011. szeptember 25. 23:05
  „Fegyelmezetlen volt a csapat,de nagyon...”
 • 28. t-m 2011. szeptember 25. 22:20
  „Ezek a pontok nagyon hiányozni fognak. ía mezőny nagyon kiegyenlített.
  Ez a teljesítmény a nemzetközi porondra való kijutáshoz nagyon kevés lesz.
  Sürgős javulás kell vagy idővel meg kell elégedni a középmezőnnyel.”
 • 27. csikar 2011. szeptember 25. 21:24
  „Nagyon gyengén és pontatlanul játszottunk.(Már a Fradi ellen is!) Amit az őrült spanyol csinált, (G.) öt fetrengés semmiért, szintén megért egy misét...egy cserét...egy Dudás figyelmeztetést. hajrá ETO!”
 • 26. kisokoska 2011. szeptember 25. 21:08
  „Már a Fradi ellen sem ment acélosan a játék, Diósgyőrben pedig minden hibája kiütközött a csapatnak. Egy kicsit gyámoltalanul játszott a csapat, jellemző volt az első félidőben a 2 kapura lövés, ami nem sok jóval kecsegtetett. A Diósgyőr jobban akarta a győzelmet. A magyar fociban mindig az győz aki jobban akarja. Minden csapat erős is meg egyúttal gyenge is. Teljesen kiszámíthatatlanok. A Fradi és a Diósgyőr mérkőzés után megállapítható, hogy szerencsésen alakultak eddig a dolgok az ETO-nál. Egy második helyezett csapatnak nem szabad így játszania!!!!!!!!”
 • 25. piroskaésabarkasz 2011. szeptember 25. 21:06
  „19!!!Hihetetlen,de majdnem szóról-szóra azt írtad amit én akartam!Ez is bizonyítja ,hogy így van. "Sárgacsekket" 3 pontból nem lehet feladni....”
 • 24. Brandon 2011. szeptember 25. 21:00
  „A hibákból tanulni kell és előre kell tekinteni!!! HAJRÁ ETO!!!!”
 • 23. pörkölt 2011. szeptember 25. 20:50
  „az oké, hogy nem volt mindenki csúcsformában...de miért kell ilyen buta,sunyi szabálytalanságokat elkövetni?
  csak a suta bírón múlt, hogy nem kaptunk +2 pirosat.”
42 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győzött a Szijjártó Péterrel felálló miniszterelnökségi futsal csapat

A miniszterelnökség Dunakeszi Kinizsi néven nyáron megalakult futsalcsapata győzelemmel kezdte meg… Tovább olvasom