Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Kosárlabda - Kayla McBride amerikai játékossal erősített a Sopron

A soproni csapatnak egyre kisebb a pénzügyi mozgástere, már a közepes képességű légiósokat sem tudják megfizetni.
Tovább bővült az Uniqua MKB-Euroleasing Sopron csapata. A Notre Dame Egyetem végzőse, a 21 éves, kettes és hármas poszton egyaránt bevethető Kayla McBride, egy évre írt alá Sopronba - olvasható a csapat közleményében.

A tehetséges játékos hírében álló, ám nemzetközi, így európai tapasztalattal sem rendelkező Kayla, Shenise Johnson csapattársaként, a San Antonio együttesében kezdte meg idén nyáron a WNBA-s karrierjét.

Ahogy azt Török Zoltán ügyvezető elmondta, annak ellenére, hogy Kelly Farisszel szó szerint befürödtek, a hosszú évek pozitív tapasztalata alapján, ezen a téren a klub nem változtat a politikáján, és a lehetséges két, tengerentúli légiós hely tekintetében is tehetséges, végzős amerikai játékosokban gondolkodik.

"Egyre kisebb a pénzügyi mozgásterünk, ezért már a közepes képességű légiósokat sem tudjuk megfizetni. Helyettük fiatal tehetségeket igazolunk, és az elvárásainkat is ehhez igazítjuk, mivel továbbra is a klub pénzügy
stabilitása az elsődleges szempont" - mondta Török Zoltán.

Az ügyvezető elmondása szerint a csapatépítés még nem zárult le.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Görbicz Anita és Nagy Laci harminc gyerekkel közösen kézilabdázott - videó, fotók

Az Audi ETO KC és a Veszprém játékosai 30 diáknak tartottak közös edzést. Interjú az anyaságot élvező Hornyák Ágnessel és a Final Fourra készülő győri Iváncsik-testvérekkel! Tovább olvasom