Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Konkoly: ´A kétkedőknek üzenem, próbálják utánunk csinálni!´

A Debrecenben bajnoki címet nyert Audi ETO női kézilabda csapata a Magvassy Sportcsarnokban búcsúzott el az idény végén a szurkolóktól, és a klubtól távozó játékosoktól.

Az edzést követően a Magvassy sportcsarnok VIP-termében találkozhattak a drukkerek a százszázalékos teljesítménnyel bajnokságot nyert Audi ETO játékosaival, vezetőivel.

Konkoly Csaba vezetőedző megköszönte a szurkolóknak, hogy egész évben kiálltak a csapat mellett, és az idegenbeli meccsekre is szépszámmal elkísérték a lányokat.


Ezen a találkozón búcsúzott el a közönségtől Aurelia Bradeanu, Katarina Mravikova, Simona Spiridon, Szölösi Patrícia, és Mayer Szabina is.

Olvasóink írták

 • 20. ACSA 2011. május 20. 18:24
  „18.-nem jobbat írtam,hanem szinpatikusabbat!”
 • 19. mikipapa 2011. május 20. 14:14
  „Az edző magyarázza a bizonyítványt Szerintem nem csak ő hibázott ,hanem akik fölötte állnak és Őt is utasítják pl milyen dolog az hogy a kapus ha jó -ha nem egy félidőt véd ??? pl ha nem megy az irányítónak a játék mért nem meri lecserélni ?? Sorolhatnám sokáig ,de amíg Ványus úr és a felső vezetés beleszól az edző munkájába ,nem érdemes ezzel foglalkozni A játékos cserékről annyit ,hogy lesznek jó és drága játékosaink ,de nem lesz csapat -én legalábbis ettől félek !!!!!!”
 • 18. íti 2011. május 20. 07:58
  „Érdeklődve olvastam a hozzászólásokat és picit úgy érzem, hogy némely szurkolóval szállt el inkább a ló, mint Csabával.

  Szóval megtudtam, hogy a Fradi mennyivel jobb, mint mi. (Gratulálok egyébként nekik, mert a teljesítményt el kell ismerni.) De szerintem, ha a Fradi annyira jó, akkor mi még jobbak vagyunk, hiszen mi lettünk a BAJNOKOK, ők pedig "csak" harmadikak.

  A BL-ben pedig messze nem mi vagyunk a legjobb csapat. Tessék levenni a szemellenzőt!
  Csak nézzük meg az átlövő posztot. Gros BL mércével mérve kezdő, neki még nagyon sokat kell erősödni és tanulni. Amorim fizikálisan nagyon jó, de a játéktudása még csiszolásra szorul és a kombinatív játéka alapján sincs még az első 10-ben sem a BL-ben játszó átlövők között. Hornyák támadásban a futottak még kategóriába sorolható, Bradenau pedig nagyon intelligens, jól lát a pályán, hasznos és a védekezése is jó, de már leszálló ágban volt ebben az évben. Szóval az átlövőink összteljesítményét és jelenlegi tudását nézve bravúr még a második csoportkörös továbbjutás is.
  Szerintem ettől a kerettől igenis nagy bravúr a legjobb 4-be jutás.

  Az persze más kérdés, hogy a spanyolok elleni játékunk nekem is csalódás. Nem a kiesés fáj, hanem, hogy ennyire nem tudtuk felvenni a versenyt ezzel a spanyol csapattal. De azt is látnunk kell, hogy a lábmunkánk sem éri el az élcsapatok szintjét.

  A BL győzelemhez mindenképp szerénység kell, sok edzés, sokkal több átlövés gól és jobb lábmunka. Ja és a legfontosabb: szerencse.”
 • 17. ACSA 2011. május 19. 23:55
  „Konkoly úr jobb lenne ha nem üzengetne!-Gyakoroljon inkább tükör előtt,hogy kell nyilatkozni!
  Ezzel a játékos állománnyal ez nem eredmény!
  A FRADI nemzetközi sikere azzal a szerény Elek gyerekkel és a szinte színmagyar játokosokkal sokkal szimpatikusabb volt mint az Eto bajnoki címe,ami szerintem még talán velem is sikerült volna!!!:-)))”
 • 16. pacsibácsi 2011. május 19. 15:02
  „"Én azt mondtam és állítom, hogy ezzel az anyagi háttérrel és játékosállománnyal - figyelembevéve a többi csapatot - kötelező lett volna elsőnek lenni."

  Szerintem a pénz és játékosállomány alapján a Valceának kellene nyerni, aztán valahol a Larvik, ETO, Buducnost hármas van egy szinten, s azért a vb-2. spanyol válogatottra épülő Itxakót sem kellene leírni. Ez kapásból öt potenciális BL-esélyes. Ennyire már ne legyünk elszállva, nem nálunk vannak a legjobb játékosok. De neked is csak azt tudom mondani, menj be a klubhoz, mondd meg, hogy ezt nem nehéz túlszárnyalni, s megpróbálod.”
 • 15. Tudós-1 2011. május 19. 13:01
  „Primax-nak!
  Valamit nem értesz.
  A top négy az nem egyenlő az elsővel!
  Én azt mondtam és állítom, hogy ezzel az anyagi háttérrel és játékosállománnyal - figyelembevéve a többi csapatot - kötelező lett volna elsőnek lenni.
  Az edző pedig ezt nem tudta megoldani.
  Fontos pillanatokban nem volt más alternatívája a játék vonatkozásában. Erről beszéltem.
  Ezt az eredményt bárki, aki egy kicsit is a kézilabda közelében van/volt simán el tudja érni - talán többet is.
  A fentiek nem jelentik azt, hogy a bajnoki cimet nem tekintem eredménynek. De! A mai magyar mezőnyben ez volt a minimum kötelező szint.
  Pacsibácsinak üzenem, hogy volt az ETO-nak már karakteresebb és jobb edzője!
  Konkoly úr! Több olyan edző van - itt Magyarországon is, aki többet kihozott volna a csapatból. Nem kell felvágni és ennyire nagyképünek lenni!”
 • 14. CsabaKiraly 2011. május 19. 10:57
  „Sonja kell az eto-nak. Mas vezetovel SOHA nem lesz BL Kupa Palingerek vitrinjben. Esetleg egy hasznalt BEER Kancso :-))
  A FRADI megmutatta amit az ETO keptelen elerni meg akkor is ha az egesz Norveg valogatottat megvasarolja.”
 • 13. Tavaszanyó 2011. május 19. 10:36
  „Lehet, hogy a játékosok fejében sem ártana rendet tenni...”
 • 12. pacsibácsi 2011. május 19. 09:59
  „Vasziszdasz! Ha ez szerinted ennyire egyszerű, akkor add be a pályázatot a kispadra, ha esetleg elküldik a Konkolyt, tudjanak rólad és a kutyusről.. Azért ne lepődj meg, ha kutyába se vesznek.
  Ennyire azért nem kellene ledegradálni egy eredményt. Milyen baromság az, hogy ha nyernek, akkor az természetes, ha kikapnak, akkor a kutyámmal, nagyanyámmal, stb. is jobban menne. Egyébként Kormos blökit ajánld be a Realhoz, a Chelsea-hez, a Juventushoz, stb. is.”
 • 11. Vasziszdasz 2011. május 19. 08:32
  „Konkoly Úrnak üzenem, hogy ezzel a háttérrel, játkosálománnyal, a szerény kézilabdaismeretekkel megáldott Kormos kutyám is jobb eredményeket ért volna el, ha ő lett volna az edző.”
 • 10. Primax 2011. május 18. 21:49
  „1. Tudós-1 !
  Az ETO sok-sok éve Európa elitjében - a legjobb négy között - van.
  " De ott Ön mint edző, elbukott."- írod.
  Ki bukott el ? Hol ? A top négyben vagyunk Európában !
  Te miben vagy - bárhol is - a legjobb négy között ?
  Fantasztikus ez a csapat, büszkék lehetünk rá.
  HAJRÁ ETO ! ! !
  HAJRÁ CSAJOK ! ! !”
 • 9. pacsibácsi 2011. május 18. 21:00
  „folyt.: ...játszik abban a pár percben töredék pénzért.”
 • 8. pacsibácsi 2011. május 18. 21:00
  „Alacska! Kit pateroltak el, az egyik nem fogadta el az ajánlatot, a másikat most műtötték, mert szar a térde. Egyébként a BL-gólkirálynő játszik helyettük, a Palkó pedig”
 • 7. pacsibácsi 2011. május 18. 21:00
  „Alacska! Kit pateroltak el, az egyik nem fogadta el az ajánlatot, a másikat most műtötték, mert szar a térde. Egyébként a BL-gólkirálynő játszik helyettük, a Palkó pedig”
 • 6. alacska 2011. május 18. 20:43
  „Sajnos Konkoly Úrnak nem volt elképzelése a spanyol csapat elleni taktikáról ! Előzőleg úgy nézett ki, hogy őrültek a spanyol csapatnak. Aki nem a célért /BEK/ húz, s nem tud rá megfelelően felkészülni elmehet a Csapattól vagy el kell küldeni- legyen ez edző- akár! Kérdezem ki lesz a másik beállónk, mivel mindkettőt el paterölták!”
 • 5. RickCartman 2011. május 18. 20:42
  „ne tessék ilyeneket nyilatkozni, edző úr, mert ennyi pénzért, amennyi ebben a csapatban van, még a végén akad valaki, aki megpróbálja " utánatok csinálni", és lehet, hogy sikerülni fog neki, akkor mi lesz a nyilatkozat tárgya?

  4. Infamous 2011.05.18. 17:06
  egyetértek, A Fradi milliomos sztárok nélkül is megcsinálta, pedig a Metz és a Viborg sem piskóta, ráadásul a klub költségvetése sem vethető össze az győrivel...és még az elzavart Tomori is feltámadt, igaz, csak a döntő második félidejében, és csak addig, amíg hintett pár gólt, aztán visszaesett alfába, de hát ezt már győri korából ismerjük, ugye:DDD”
 • 4. Infamous 2011. május 18. 17:06
  „a Dunaferr, a Fehérvár (pont a Győr ellen) és most a Fradi megcsinálta, külföldi kupát nyert! számomra győriként sokkal szimpatikusabb a szerény anyagi körülmények között lévő Fradi vezetőségének és edzőjének higgadt, reális, nagyképűséget mellőző nyilatkozatai...úgy látszik itt Győrben egy kicsit elszálltak a sok pénztől és egyéb juttatásoktól! ideje lenne önkritikát gyakorolni és 2 lábbal a földön járni! ez buta, arrogáns és nagyképű nyilatkozat!”
 • 3. Hunicum 2011. május 18. 16:02
  „Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szebben meg se lehetett volna fogalmazni.
  Orsi! Te még civilbe is vonzó vagy! ;)”
 • 2. zoltania2 2011. május 18. 15:58
  „Hát egy biztos a látottak alapján egyre nő a szakadék a szurkolók és a vezetőség között.Talán a vezetőknek is egy kicsit nem ártana szerényebbre venni a figurát. Sajnos ez nem fog jóra vezetni.”
 • 1. Tudós-1 2011. május 18. 14:15
  „Konkoly: ´A kétkedőknek üzenem, próbálják utánunk csinálni!´
  Tisztelt Konkoly Úr!
  Ön dobta el a bumerángot. Vegye tudomásul, hogy olyan kerettel, játékosokkal, melyek az Ön rendelkezésére álltak több edző, jobb eredményt ért volna el. Magyarországon ez a játékoskeret és játékosok messze kiemelkednek a hazai mezőnyből. Így erre talán nem kellene felvágni. A bajnokság megnyerése kötelesség volt. A nemzetközi mezőnybe is helyt kellett volna állni. De ott Ön mint edző, elbukott. Ebből a csapatból ezekből a játékosokból többet ki lehetett volna hozni. Minimálisan a döntőbejutást el lehetett volna érni. De Ön ezt a feladatot nem tudta megoldani ezzel a háttérrel. Bizonyos szituációkban nem volt alternatívája a csapat játékára.
  Tudja, talán ha csendben marad, bölcsebb maradt volna! De így???
  Megjegyzem, én nem kétkedő vagyok, hanem a tényeket felsoroló. Azt gondolom, - többekkel egyetemben, hogy Ön nem a legmegfelelőbb ember, edző ahhoz az AUDI-ETO céljainak eléréséhez. Remélhetően e nagyképű, beépzelt nyilatkozata után a vezetés megteszi azt, amit meg kell tennie. Rövid út!!!!!!! Ez az Ön jövőképe!!!! Sajnos!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dagesztánba igazol Dzsudzsák Balázs, Roberto Carlos csapattársa lesz

Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar labdarúgóját Mahacskalába - Dagesztán fővárosába - várják… Tovább olvasom