Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Kézilabdás csillagok a Dunán

Mosonmagyaróváron sárkányhajózással vezette le a hétvégi FTC elleni meccs feszültségét az Audi-ETO. Az újabb csapatépítő foglalkozás is nagy tetszést aratott a játékosok körében.
A nyári háromnapos csapatépítő tréning sikere után az Audi-ETO vezetősége úgy döntött, bizonyos időszakonként újra és újra „idegen környezetben" kovácsolja még jobban össze a társaságot. Persze a feszített menetrendbe a többnapos foglalkozások nem férnek bele, de egy fél napot felölelő programmal meg lehet törni az edzésmunka monotonitását. Ezúttal a mosonmagyaróváriak meghívásának eleget téve sárkányhajózással töltötte a tegnap délutánt a győri csapat.

A víz egyébként nem idegen környezet az együttes jó pár tagja számára, hiszen két éve egy ausztriai raftingtúrán vett részt a társaság, ám a háborgó vizeken a lapátolás közel sem aratott olyan osztatlant sikert, mint most a sárkányhajózás.

Ana Gros, aki sérülése miatt hiányzott az Audi-ETO legutóbbi mérkőzéséről: „Ez egy nagyon jó nap volt, amelyet csodálatos környezetben és remek időben töltöttünk el. Szerintem az ilyen foglalkozások nagyon jót tesznek az egész csapatnak."

Indulás előtt a stégen az Audi-ETO csapata és a vendéglátók. Fotó: Méhes Ákos
Indulás előtt a stégen az Audi-ETO csapata és a vendéglátók. Fotó: Méhes Ákos


Heidi Löke, a csapat norvég kiválósága: „Szép nap volt, nagyon jól éreztem magam. Hogy szebb-e a vidék, mint a norvég vízpartok? Hát azért a norvég fjordok nagyon szépek, de a Szigetköz is nagyon tetszik."

Orbán Adrienn, az Audi-ETO jobbszélsője: „Nagyon jó volt a Dunán. Különösen a bal oldalam fáradt el az evezéstől, kétszer versenyeztünk is, az egyiket nagy előnnyel nyerte a mi hajónk."

Konkoly Csaba, a csapat vezetőedzője: „Mindenképpen tanulságos volt a mai nap. Egyrészt megint csak a küzdeni tudásunkra volt szükség ahhoz, hogy megbirkózzunk a vízzel és a másik csapattal. Úgyhogy csapatépítés szempontjából nagyon jól sikerült ez az alkalom. Szeretném, ha hasonló összefogást és kitartást tapasztalnánk majd a mérkőzéseken is az ellenfelekkel szemben a pályán, mint amit itt a hajóban tanúsítottak a lányok."

Dr. Wlasitsch Mirkó, a Mosonmagyaróvári VSE elnöke: „Örülünk, hogy ilyen jó kapcsolat alakult ki az Audi ETO-val."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jaroszlavli tragédia: Idén a másodosztályban indulna a Lokomotiv

Decembertől csatlakozhatna az orosz másodosztályú jégkorong-bajnoksághoz a múlt szerdai légi… Tovább olvasom