Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Két futballpályát építenek

Három település – Sarród, Nyárliget, Fertőújlak – közigazgatásilag egyet alkot, ami a figyelem középpontjába emeli az, hogy nemsokára két futballpályával rendelkezik.

Meghatározó szerepet játszik ebben, hogy sportot szerető, kiváló elöljárója van az összevont településeknek. Írhatnánk, „gólra törő támadójátékkal" örvendezteti meg évről évre a lakosságot. A polgármester nem más, mint a hatvanas évek fertődi labdarúgó „aranycsapatának" egykori kiváló játékosa, Turi Lajos.

A tanár végzettségű polgármester elmondta: a jó csapatmunka és a családias légkör elkötelezettje. Közigazgatási munkája előtt huszonhét éven keresztül a fertődi szakközépiskolában oktatta, tanította a fiatalokat. Tizenkét és fél évig volt az iskola igazgatója is.

A sport az életeleme és a hobbija. Boldogan ecsetelte, hogy már szinte kész a nyárligeti labdarúgópálya. Várják haza a helyi fiatalokat a környező egyesületekből és új sportkörként a megyei IV. osztályban kívánnak indulni.

Sarródon is új pálya épül a polgármesteri hivatal szomszédságában. A lápos területet több mint 1000 köbméter termőfölddel töltötték fel. Az öltöző kialakítása után április végére, május elejére tervezik az ünnepélyes átadást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megverte az ötszörös lengyel bajnokot a Loki

Az eredeti tervekkel ellentétben Dombiék nem az Odensével játszottak, mivel a dánok lemondták a… Tovább olvasom