Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Futsal: felfelé ívelő pályán

Az elmúlt években számos sportegyesület élete vált bizonytalanná, támogatás hiányában nagyon sok klub megszűnt, s ezzel a fiatalok sportra, mozgásra nevelése is egyre nehezebbé vált.
„Tavaly szeptemberben találkoztam össze régi barátommal, Kósa Miklóssal, a MÁVDAC egykori kiváló kapusával. Akkoriban női futsalcsapatunk a megszűnés határán állt. Sajnos anyagi támogatás hiányában sem az edzésekre, sem a bajnokságokra nevezésekre nem volt lehetőségünk. Miklós felajánlotta segítségét, s hála neki, az elmúlt szezonban a csapatunk megerősödött, összekovácsolódott, s ez az eredményekben is megmutatkozott, hiszen feljutottunk a felsőházba. A sikerhez nemcsak anyagilag, de edzőként is hozzájárult Miklós, hiszen a kapusainkat egyéni edzéseken készítette fel" – mondta Csapó Sándor, az NB II-es Fészek CSB-Pálya-Vasút női futsalklub elnöke.

„Azt gondolom, talán még sohasem volt ekkora szükség arra, hogy a felnövekvő nemzedéknek lehetőséget biztosítsunk a mozgásra, a közösséghez tartozásra, s hogy példát mutassunk arra, hogy hasznosan, értelmesen is van lehetőség a szabadidő eltöltésére. Hálásak vagyunk Kósa Miklósnak, hiszen a segítsége nélkül ma már a klub nem létezne" – tette még hozzá Csapó Sándor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bunda: nyolcvan futballista játékjogát függesztették fel

Bundagyanú miatt nyolcvan futballista, köztük a válogatott magját alkotó társaság játékjogát… Tovább olvasom