Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Felszámolás indulhat az FC Sopron ellen

Labdarúgás - Felszámolási eljárárás indulhat a SportLife Média jóvoltából az FC Sopront üzemeltető gazdasági társaság ellen.
Az eljárást a soproni klubbal szerződéses viszonyban álló cég, a SportLife Média kezdeményezheti. A cég ügyvezetője, Mitók András érdeklődésünkre a következőket mondta az esetről:  "A soproni klubbal van egy megállapodásunk a klub és szponzorainak népszerűsítésére. Ezt mi teljesítettük, ám a számlákat a futballklub hónapok óta nem egyenlítette ki. Más klubokkal is szerződéses viszonyban állunk, máshol is vannak pénzügyi problémák, ez nem titok, de nem akkorák, mint az FC Sopronnál. Az olasz tulajdonosokkal gond az is, hogy ígérgetnek folyamatosan, a találkozókat lemondják, így egyszerűen komolytalannak tekinthetők. Az alpolgármester úrral egyeztetve egyelőre abban maradtunk, hogy ha napokon belül nem tudunk előrelépni, azaz legalább egyeztetni, tárgyalni az olaszokkal, akkor kénytelenek leszünk megtenni a szükséges lépéseket - nem utolsósorban az FC Sopron labdarúgóinak az érdekében, akik egyébként már felszólítást küldtek nekünk."

Az ügyvezető konkrét összeget nem említett, információink szerint 20 millió forint körüli nagyságrendű az az összeg, amellyel a futballklub tartozik a médiavállalkozásnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az egy pont kevés volt

Teremfutball - Az Euro-Mobil-Trans Győr csapatát Ikrényben verte meg a Berettyóújfalu, az Arrabona… Tovább olvasom