Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Eltűnt igazolások nyomában Rajkán

Eltűntek a megyei III. osztályban szereplő rajkai csapat játékosainak igazolásai, így hivatalosan nem játszhattak bajnokit a hétvégén.

Elmaradt a hivatalos bajnoki mérkőzés szombaton Rajkán, mert eltűntek a hazai játékosok igazolásai a csapat öltözőjéből, egy órával a Mecsér elleni megyei III. osztályú mérkőzés előtt.

László Tamás, a klub elnöke érdeklődésünkre elmondta, nem ez volt az első ilyen eset: egy évvel ezelőtt is nyoma veszett egy igazolásnak, ám azt még időben megtalálták.

A mostani ügy érdekessége, hogy a dokumentumokat tartalmazó mappából három igazolást korábban kivettek, majd az irodába vitték, és csak azok maradtak meg.

A klub vezetősége egyébként senkit sem gyanúsít lopással, bár tény, hogy az öltöző délutánonként szinte mindig nyitva áll, mivel azt több korosztály is használja.

Szóba került, hogy esetleg csak elkeverték a papírokat, ám a rajkaiak mindent átkutattak. Mégsem hiszik, hogy lopás történt, mivel sokkal értékesebb tárgyakat is őriznek ugyanott és az is szinte kizárható, hogy valaki a klubnak akart ártani.
„Nem lenne meglepő, ha kiderülne, valaki így akarta megviccelni a játékosokat, ám látva a nagy ijedséget, már nem mert előállni az igazsággal" – tette hozzá a sportvezető.

Mindenesetre a csapat már pótolta is a sportorvosi igazolásokat és a játékengedélyeket, mert a következő mérkőzésen szeretnének pályára lépni. A jövőben pedig – az esetből okulva – sokkal jobban odafigyelnek az értékeikre és az öltöző biztonságára.

A mérkőzést egyébként lejátszották, bár az – papírok híján – nem számít bele a bajnokságba. A végeredmény 3–2 lett, a jelenleg alsóházban tanyázó Rajka II javára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SKC: megint sörgyári csapat lesz

Néhány év kihagyás után újra támogatja a soproni férfi kosárlabdacsapatot a sörgyár. Tovább olvasom