Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

A tolvajok a meccset várták

A hétvégi mérkőzés alatt kifosztották az Integrál-DAC négy futballistájának bérelt győri lakását. A kár eléri a 300 ezer forintot. Külsérelmi nyom nem maradt az ajtón.

Az elmúlt hétvégén olyan sajnálatos esemény történt a másodosztályú bajnokság Nyugati csoportjában szereplő győri Integrál-DAC két labdarúgójával, Murinai Barnabással és Telegdi Gergővel, amilyenről eddig jobbára a híres futballsztárokról szóló hírekben lehetett értesülni.

Az olvasók talán emlékeznek rá, hogy a Liverpool kapusával, Jose Manuel Reinával történt hasonló eset két hete. A spanyol hálóőrt a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-elődöntő alatt lopták meg. A hívatlan látogatók ékszereket, értékes tárgyakat és a hálóőr Porsche gépkocsiját is eltulajdonították.

A győri játékosok bérelt lakását is akkor fosztották ki ismeretlenek, amikor a játékosok a Lombard FC Pápa elleni mérkőzésen vettek részt csapatuk színeiben. Az okozott kár összegét nyilván nem érdemes összehasonlítani, ám a két eset között van hasonlóság.

„Amikor hazaértünk a meccsről, Barnabás vette észre először, hogy eltűnt a pénze, majd én sem találtam a laptopomat. Nemrég vettem hitelre, most úgy tűnik, tíz hónapig feleslegesen kell törlesztenem... A kettőnk kára körülbelül háromszázezer forint. Kihívtuk a rendőröket, akik három órán keresztül helyszíneltek, jegyzőkönyvet is készítettek. Az ajtón nem találtak külsérelmi nyomot, valaki tehát kulccsal jött be a lakásba. Biztos vagyok benne, hogy az elkövető tudta rólunk, hogy akkor éppen mérkőzésen vagyunk. Velem egyébként nem először fordul elő hasonló eset. Még Siófokon játszottam, amikor a vadonatúj, mindössze öt napja vásárolt autómat valaki ellopta" – mondta Telegdi Gergő, az egyik sértett, aki hozzátette: négyen bérlik közösen a marcalvárosi lakást, ám a másik két csapattársának, Kottán Krisztiánnak és Molnár Tamásnak nem tűnt el semmije sem.

„Krisztián az U19-es válogatottnál volt és csak péntek este érkezett haza, míg Tamás egész héten érettségizett, így ők nem tartottak a lakásban értékeket. Azóta persze kicseréltük a zárakat, hiszen a mai világban úgy néz ki, hogy mindenre fel kell készülni. A rendőrségen ismeretlen tettes ellen megtettük a feljelentést" – fejezte be Telegdi Gergő.

Kovács Balázs

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pont, ami életet menthet

Nem sokat teketóriáztak a csapatok és egyből a dolgok közepébe vágtak, hiszen mindkét fél gyakorlatilag az első helyzetét gólra váltotta. A gyors gólváltás után sem vettek vissza a felek, hiszen a 12. percben Oláh gólba tartó lövését védte Takács, majd Kovácsevics jobb oldali beadása után újra Oláh szerezhetett volna gólt. Tovább olvasom