Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

A szerencse pártfogoltja

A sok tucatnyi találatos közül a győri Menyhárt Ferencnek kedvezett a szerencse a Tippmester 24. hetén.

Ezen a héten 12 találat volt a legtöbb, amit játékosaink elértek, a sok tucatnyi találatos közül a győri Menyhárt Ferencnek kedvezett a szerencse, így ő lett a Tippmester 24. hetének győztese.
A Tippmester 24. hetén a beérkezett több mint félszáz szelvény között sem akadt hibátlan, a legtöbb találat ezen a héten a tizenkettő volt. A tucatnyi helyes tippet tizenöt játékos érte el, ezért az első három helyezettet sorsolással döntöttük el.

A szerencse ezúttal a győri Menyhárt Ferencnek kedvezett, aki egy futball-labdával lesz gazdagabb. A második helyen a fehértói Buza Ferenc, míg a harmadikon a dunakiliti Olasz Rafael végzett.
Nyereményeiket – kétszemélyes belépőt egy-egy sporteseményre – Győrött, az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át.
A győztes Menyhárt Ferenc nagyon örült az első helyezésnek. Már csak azért is, mert az összetettben szinte semmi reménye arra, hogy odaérjen a dobogóra.

„Sajnos elég ingadozóak az eredményeim, mert volt már három találatom is, s ahogyan most, úgy tizenkettő is. Egy szelvényem pedig félúton elveszett, pedig ha jól emlékszem, tíz meccset is eltaláltam" – mondta Menyhárt Ferenc, aki elsősorban a labdarúgást kedveli. Hét évig mint játékos, ugyanennyi ideig pedig mint játékvezető tevékenykedett a futballban.

„Ma már csak a barátokkal kispályán szoktam focizni, a bíráskodás viszont teljesen a múlt. Ami a többi sportágat illeti, természetesen a kézilabdát és a kosárlabdát is szeretem, alkalmanként ki is megyek a mérkőzésekre" – folytatta a nyertes, aki egyébként eddig sem állt hadilábon a szerencsével. Nyert már lapunkkal is, egy ETO-s ajándékcsomag volt a jutalma, míg az egyik szerencsejátékkal a fődíjat, egy egyiptomi utat nyerte meg.

„Az utazástól most nagyon messze vagyok, de a tárgynyereménynek is nagyon örülök" – zárta a beszélgetést az egyik bank alkalmazásában álló Menyhárt Ferenc.

Tárgynyeremény-sorsolásunkon februártól csak azok vesznek részt, akik minden héten küldenek be tippszelvényt. Így az értékes nyereményekre – a szokásoknak megfelelően egy DVD-író a főnyeremény – nagyobb eséllyel pályázhatnak állandó játékosaink.
Összetettben most a győri Világos Szilárd áll az élen, őt egypontos hátránnyal két versenyző követi.

A játék 24. hetének helyes tippsora a következő: 1, X, 2, 2, 1, 1, 2, 1, 1, 1, 1, 2, 1 + X.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajzát Péter újra edzésben

Hosszú sérülés után újra edz Bajzát Péter. A támadó saját és a szakvezetés reményei szerint akár már… Tovább olvasom