Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Új üzemeltetője van a soproni Hotel Fagusnak

Nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a sport- és szabadidő-szolgáltatásokra, valamint az egészségturizmusba való bekapcsolódásra.

Új üzemeltetővel működik a Hotel Fagus. A Creative Hotel Consulting Kft. ötéves szerződést kötött a szálloda tulajdonosával, az MKB Bank érdekeltségébe tartozó Exter-Immo Zrt.-vel a szálloda működtetésére.

A megújult menedzsment a napokban mutatkozott be a soproni közélet meghatározó szereplői előtt.

– Legfőbb célkitűzésünk, hogy a szállóvendégeink, illetve az egyéb szolgáltatásaink iránt érdeklődő, a programjainkat látogató soproniak és környékbeliek egyaránt jól érezzék magukat nálunk – mondta a november végi újranyitás kapcsán Főnyedi András ügyvezető igazgató, aki hangsúlyozta, semmilyen kötődésük nincs a korábbi üzemeltetőkhöz.

Ismertette terveiket, s arról is szólt, hogy Sopron turizmusát egy széles alapokon nyugvó összefogással lehet magasabb szintre emelni. A vendég ugyanis nem a szállodáért érkezik a városba, hanem az ott található nevezetességek miatt. Sopron e tekintetben szerencsés helyzetben van, hiszen a történelmi városmag, a hangulatos parkerdő, s a környező Fertő-táj számos programlehetőséget kínál.

A menedzsment tagjai – Kovács Miklós, Csobotka-Kis Árpád – elmondták, nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a sport- és szabadidő-szolgáltatásokra, valamint az egészségturizmusba való bekapcsolódásra. Mindemellett szorosabb kapcsolatot építenének ki Sopron és vonzáskörzetének vállalkozói rétegével és programgazdáival is.

A városvezetés nem volt jelen a rendezvényen, pedig az együtt gondolkodásban és közös cselekvésben az ő szerepük is fontos.

Az újranyitás és arculatváltás költségeit mintegy 120 millió forintra becsüli a menedzsment. Az új szolgáltatásokat az igények szerint fokozatosan vezetik be. Jelenleg 60–65 alkalmazottal működik a szálloda, de a létszám a jövőben bővülhet.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni kékfrank bankkártyán is?

Ennek példái már világszerte vannak, a terület hazai szabályozása azonban jelenleg hiányzik. Tovább olvasom