Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

Töltse le Sopront a mobiljára!

Elindult az ingyenes Sopron és a Fertő-táj mobil applikáció. Válogathatnak a programok, szállás- és vendéglátóhelyek között.

Héjj Boglárka, a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője, Simon István alpolgármester jelenlétében pénteken délelőtt a Tűztorony árnyékában jelképesen töltötte le az ingyenes Sopron és a Fertő-táj mobil applikációt.

Ezennel elindult az új fejlesztés, amely segítségével könnyeb bejárható a város, megismerhetőek a látnivalók, a programlehetőségek, emellett válogathatnak a szállás- és vendéglátóhelyek között.

Az applikációs áruházban a "Sopron Régió" beírásával találjuk meg az alkalmazást, és már indulhat is a letöltés. A szolgáltatás Ios, Android készülékről egyaránt elérhető.


- A város több pontján tájékozódást és informálódást segítve három - magyar, angol, német - nyelvű táblákat helyzetünk ki. A helyszínek: Ógabona tér, Paprét, Erzsébet kert bejárata, Lackner Kristóf utca - részletezte Héjj Boglárka. - Tematikus városi sétaútvonalakat dolgoztunk ki. Ezek mindegyike a Tűztoronytól idnul.

Héjj Boglárka, a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője, Simon István alpolgármester, Barcza Attila szakmai menedzser
Héjj Boglárka, a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője, Simon István alpolgármester, Barcza Attila szakmai menedzser


Barcza Attila szakmai menedzser kiemelte, minden témához egy információs füzet kapható, amelyben térkép, a sétát érintő látnivalókról leírás, képek is megtalálhatók.  Az érdeklődőknek lehetőségük van idegenvezetést is kérni.

A Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. 2013. július elsején kezdte meg a működését, amelyhez 49 millió forint uniós támogatást nyert el.

Az elmúlt két évben kialakították a Sopron Régió új arculatát, szlogenjét, logóját. Három nyelven, teljesen megújították a régió turisztikai weboldalt, elkészült az okostelefonra optimalizált változata is.

Városszerte érintőképernyős terminálokat helyzetek el. A szakmai rendezvények megszervezése mellett, elkészítették a marketingstratégiát és vendégelgedettségi felmérést is készítettek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen lesz az új uszoda Sopronban - látványterv

Az új, nettó négymilliárd forintra becsült fedett uszoda építésének másfél éves időszaka alatt a… Tovább olvasom