Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Soproni MSZP: ˝Köszöntő helyett propagandabeszéd˝

˝Szomorúan tapasztaltuk, hogy idén már az Újévi koncerten is a Fidesz képviselőjelöltje mondta a városi köszöntőt˝ - mondta Kalmár István (MSZP).
A Fidesz régi-új képviselőjelöltje már kőkeményen kampányol - kezdte sajtótájékoztatóját Kalmár István, az MSZP soproni szervezetének elnöke.

– Nem is ez a baj, hiszen választási év van, mi szocialisták, és a velünk szövetségben indulók is, igyekszünk eljutni minél több emberhez. Szeretnénk meggyőzni mindenkit, hogy változtassanak az ország mostani irányán, adjanak nekünk bizalmat és erőt. Azt is értjük, hogy a Fidesz jelöltje ugyanazt a propaganda szöveget mondja mindenhol. Ismerjük már jól a harci propagandagépezetet, amikor papagáj módjára ismétlik hamis szólamaikat. Szomorúan tapasztaltuk, hogy idén már az Újévi koncerten is a Fidesz képviselőjelöltje mondta a városi köszöntőt, vagyis a fideszes propagandaszöveget. Az azonban már egészen elképesztő, hogy csak azért teszik Kópházára az iskolaigazgatók évindító, szakmai megbeszélését, hogy ott is a Fidesz jelöltje, Firtl Mátyás hozsannázzon a Fidesz kormány nagyszerűségéről. Ezt még a rendszerváltás előtti diktatúra is megirigyelheti tőlük – mondta el Kalmár István.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elszabadultak az albérletárak

Egy év alatt 30–50 százalékkal megnőtt az albérletek ára a nyugati határszél városaiban. Tovább olvasom