Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Rablás Sopronban - Százezret vitt el a rabló

Este hét órakor Sopronban kiraboltak egy ital lerakatot a Táncsics utcában. Egy férfi fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette az alkalmazottat a bevétel átadására.
100 ezer forinttal távozott, a leírások alapján egy kopott fekete biciklin.

Egy férfi fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette az alkalmazottat a bevétel átadására - 100 ezer forinttal távozott, a leírások alapján egy kopott fekete biciklin. A rendőrség forró nyomon nyomoz.
Sopronban 19 órakor rabolták ki az ital lerakatot a Táncsics utcában.

Olvasóink írták

 • 14. soproni 2008. március 17. 14:43
  „tudod ahol pénnz van ott lehet mindent hamar lefüzetik az embert a turzay meg ilyen lefüzeti a fejeseket már kocsmája is van”
 • 13. soproni 2008. március 17. 14:31
  „lehet ne elene teni beatrix az önkormányzatnál hogy bezárják”
 • 12. Firtl Beatrix 2008. március 17. 14:26
  „Nekem ezzel csak az abajom hogy abban a házban lakunk,és a kora reggeli óráktól késő estig ott tivornyásznak az alkeszek!Na persze Nekem arrébb kell küldeni hogy bemehessek a bejárati kapun!!
  Ezt egyeltalán ki engedheti meg??Tele a ház iskolásokkal!Na és cseppet sincsenek biztonságban!Biztos kellően meg lett fizetve a bérleti díj.........????”
 • 11. joshua 2008. március 13. 06:03
  „A Turzaytól minden alkalommal 100.000,- ft.-ot visznek el, nem gyanús? Volt ott több is, csak mivel magyarázná, hogy a tegnapi bevétel mért volt fele a mainak? Kicsit többet kellene költeni a biztonságra és nem történne ilyen...”
 • 10. klé 2008. március 12. 16:35
  „biztos biciklire kellet ! Viccet félretéve szörnyű”
 • 9. soproni 2008. március 12. 16:21
  „Kapuvári!Dehogy hozunk!!! :)Ilyenekből itt is van bőven.5km-es szakaszon háromszor igazoltatnak.Csak az a kérdés ha ilyen balhé van,akkor hol vannak?”
 • 8. Kapuvári 2008. március 12. 10:51
  „Kapuváron meg sétálgatnak kedélyesen, őrzik a semmit, békés polgárokat igazoltatnak, 4en ellenőriznek egy kocsit!vihettek párat sopronba!”
 • 7. zuzó 2008. március 12. 08:47
  „Őrszem.
  helyismerettel,hogy álsz? a Táncsics utcában van a volt Határőr laktanya.. pont a kirabolt üzlettel szemben. s vannak ott is!”
 • 6. Őrszem 2008. március 12. 08:37
  „Sopronban is sok az "aljanép", aki nem foglalkozik semmivel. Sajnos az a meglátásom, hogy süllyed a "tróger" világ felé, és feleszméli a butaság, és az "állati ösztön" mozzanatait!
  Kábszerre kell a pénz, és miért is ne lenne egyszerű kirabolni a boltot, az elkövető terv nélkül a legközelebbi boltba betört, majd elvitte a kassza tartalmát... de miért is egy kislerakatba tört be? Senkinek nem volt gyanús a fekete bringás menekülő?
  Sajnos ahol apénz az úr, ott nem számít az emberélet sem, hiszen "pénz az úr"! Magasabb biztonsági fokot kell felállítani a városban, mint pl Kapuváron, és sok sok volt határőrt beépítettek...sőt lehetne is átvinni párat Sopronba :) Ehh...”
 • 5. Fackenkovics 2008. március 11. 23:55
  „Sajnos még engem is gyanúsítottak! Ilyet! Szegény turzayra rá jár a rúd tavaly nem volt elég a jereváni gyilkosság erre itt a következő rablás!”
 • 4. sopronilakos 2008. március 11. 22:03
  „persze, lehet hogy soproni volt az elkövető ..... de elsőre nem az jutott eszembe..attól függetlenül szomorú hogy higul a város...”
 • 3. sopronilakos 2008. március 11. 21:59
  „az a baj, hogy ebben a városban már mindenféle jöttment embert "beengednek". meg kell nézni a kossuth lajos utcába van a hajléktalanok-menekültek szálllása..ott ordibálnak reggelente, esténként, ülnek a padokon...ahol régen talán a SOPRONIAK ültek...egy olyan utcában ami régen talán a pesti andrássy útra hasonlított (persze más utcák se kivételek!! )....le voltam döbbenve mikor jópár évvel ezelőtt a várkerületen a hajléktalanok árulták a fedél nélkül c. újságot...nem igaz hogy nem lehetne valamit tenni hogy sopron -ha már szemlátomást esik vissza az átlag városok közé, valahogy rendszabályozni hogy ez a sok nemtudoménhonnan idekerült ember vagy dolgozzon, vagy éljen máshol. lehet hogy ez durva, de nyugaton is megoldják ezt a fajta problémát!!!”
 • 2. zuzó 2008. március 11. 21:39
  „Szemben az épület falán felírat! Soproni Rendőrkapitányság”
 • 1. Don Kartács 2008. március 11. 19:33
  „Én a Táncsicsban csak egy lerakatot ismerek és az a Turzay. Szerencsétlen egy világ lett manapság, és úgy néz ki rájuk rá a rúd, mert ugye az ő boltjukat érintette a rablógyilkosság :(((”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halásos éjszakai baleset

Egy egyházasfalui férfi vesztette életét abban a közlekedési balesetben, amely hétfőn éjfél körül… Tovább olvasom