Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Pályázatok a turisztikai termékfejlesztésre

Soproni régió - Az Önkormányzati Minisztérium pályázatot írt ki a Nyugat-Dunántúlon megvalósuló turisztikai termékfejlesztésre. A megítélt támogatások vissza nem térítendők.
Az Önkormányzati Minisztérium turizmusfejlesztési pályázatának fő célja, hogy a Nyugat-Dunántúlon lévő vállalkozások piaci és versenyhelyzetét elősegítse. Ezen belül fejlődjön a bor- és gasztronómiai ellátás színvonala, valamint javuljon az aktív és ökoturizmus feltételrendszere.

A pályázat keretében több területre is igényelhető támogatás. Vízi és horgászturizmus: a régió természetes vizeinek partján táborhelyek létesítése és fejlesztése, horgászstégek, -kikötők, esőbeállók kialakítása, horgászvizek partjainak területrendezése, horgászvizek rehabilitációja. Borturizmus: elsősorban a termőhelyen létesített minimum 25, legfeljebb 50 férőhellyel rendelkező borházak, illetve az ahhoz tartozó megálló, parkoló, kerékpártároló, pihenőhelyek kialakítása. Turistaútvonalak, erdei sétautak létrehozása és a már meglévő utak jelrendszerének felújítása, gyalogos- vagy kerékpáros-forgalomra alkalmassá tétele, valamint kerékpáros-pihenőhelyek létesítése.

Támogatásért pályázatot nyújthatnak be jogi személyek, jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók. A kérvények beadási határideje szeptember 1. További felvilágosítás a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatóságán (Sopron, Új utca 4., tel: 99/512-594, e-mail: rmisopron@itthon.hu) kérhető. A pályázatokat is itt lehet benyújtani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyakorló- és vizsgapályát avattak

Sopron - Hivatalos vizsgapálya épült Sopronban, valamennyi autósiskola tanulói egy helyen… Tovább olvasom