Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Ötvenmillióból újították fel a postát

Fertőd - Átadták vasárnap az ötvenmillió forintból felújított fertődi postahivatalt. A beruházás négy hónap alatt készült el. Fertődön vasárnap átadta rendeltetésének a megszépített és korszerűsített postahivatalt Gulyás Ernő, a Magyar Posta Zrt. Nyugat-magyarországi Igazgatóság igazgatója, aki lapunknak elmondta: a költségek elérték az ötvenmillió forintot.
Ennek eredményeképpen a hatvanas években létrehozott régi postából szinte egy vadonatúj hivatal született. Korszerűsítették az elektronikai rendszereket – köztük a biztonságit –, miként az épületgépészeti berendezéseket is.

A kor követelményeinek megfelelő hivatalban nemcsak a négy „ablakos" és a három kézbesítő munkakörülményei javultak, hanem az ügyfeleket is klimatizált – s esztétikus – helyiség fogadja. Az átépített posta tervezési munkálatait meghívásos versenyeztetés alapján egy soproni cég végezte, míg a kivitelezést – ugyancsak pályáztatás útján – egy peresztegi vállalkozás.

A négy hónapig tartó munkák befejezéséig ideiglenes hivatalban dolgoztak a fertődi postások. A területi postaigazgató elmondta még: idén még Sárváron és Csurgón újítanak fel nagypostát, több száz milliós költséggel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új eljárást kell indítania a minikórház beruházójának

Sopron - Nagy visszhangot váltott ki a soproniakból az egykori mucki őrs területére tervezett… Tovább olvasom